Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Η άνοδος, στα μυστικά γκάλοπ των μικρών κομμάτων, είναι αλήθεια!!!Η ψήφος σας, αποφασίζει για άλλη Ελλάδα!!!


Μην παρασύρεστε από τις βρώμικες μεθοδεύσεις της διαπλοκής! Ακόμη και κόμματα που εξαφανίσθηκαν από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (όπως η ΔΗΜ.ΑΡ) έχουν κόσμο, παλμό, αυτό που λέμε ρεύμα ανόδου.
 
Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι γεγονός, ότι στα αστικά κέντρα είναι 2ος και το ΠΑΣΟΚ κονταροκτυπιέται με τα άλλα μικρότερα να ειναι 3ο ,4ο ή 5ο κόμμα. Η πλήρης απογοήτευση στην ΝΔ που θα είναι πρώτη με το μικρότερο ποσοστό που είχε ποτέ, γύρω στο 22-23%.
 
Σήμερα ψηφίζουμε, «χωρίς αυταπάτες», δυνάμεις που αρνούνται την υποταγή και την καταστροφή της χώρας, αλλά ταυτόχρονα έχουν ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις για την έξοδο από το τούνελ της βαρβαρότητας του Μνημονίου.
 
Η Δημοκρατική Αριστερά είναι σίγουρα ένα απ΄αυτά τα λίγα κόμματα ,που έχει ρεαλιστικές θέσεις, εφικτές προτάσεις μιας και δεν έχει ψηφίσει κανένα μνημόνιο και μιλά για απαγκίστρωση απ΄αυτά , αλλά και ταυτόχρονα είναι υπέρ της Ευρώπης των Λαών και του Ευρώ. 
 
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ και ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΚΑΛΆ. ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!! ΑΛΛΑ ΚΥΡΊΩΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου