Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Γιατί στις 6 Μαΐου με τον Κώστα στην Φθιώτιδα


·        Γιατί είναι ο  άνθρωπος που εκπέμπει καθαρό μήνυμα  ελπίδας για τις τωρινές γενιές που δοκιμάζονται από τα συσσωρευμένα λάθη του παρελθόντος, αλλά κυρίως για τις γενιές που έρχονται.


·         Γιατί χαλυβδώνει την επιθυμία όλων μας να αποτελέσουμε την κεντρομόλο δύναμη ανάπτυξης, προοπτικής και σιγουριάς σε ένα θολό σκηνικό, ενός πολιτικού συστήματος που καταρρέει.

·        Γιατί στέκεται απέναντι  στα φθηνά «παζάρια» των παραγοντίσκων.

·        Γιατί  δεν διαθέτει μόνο κομματικά ένσημα, αλλά έχει ήδη αποδείξει ότι μπορεί,  μέσω της επαγγελματικής του πορείας, διαθέτοντας  ηθικό πλεονέκτημα και υψηλό αίσθημα ευθύνης, διαμορφώνοντας έτσι έναν νέο κώδικα αξιών και αρχών για εκείνους που επιθυμούν να διεκδικήσουν και να αξιοποιήσουν την λαϊκή ετυμηγορία.



·        Γιατί αποστρέφεται τα «παχιά» λόγια και τις «κούφιες» υποσχέσεις μη διστάζοντας, εκεί που πρέπει, να διαλέξει τις  δύσκολες, αλλά υπεύθυνες  αποφάσεις και  να διαβεί ανηφορικούς δρόμους, στο όνομα της εθνικής ανάκαμψης και της εθνικής διάσωσης.
  
·        Γιατί έχει την δύναμη να πείσει όλους , να αρθούν στο ύψος των ιστορικών περιστάσεων, ως άξιοι και γνήσιοι κληρονόμοι μίας πολύτιμης παρακαταθήκης και να ενώσουμε το σήμερα των επίπονων, αλλά υπεύθυνων στρατηγικών επιλογών με το ελπιδοφόρο αύριο των παιδιών μας.

·        Γιατί εκφράζει την επιθυμία να αποτελέσει  και θα το πετύχει, ένα ισχυρό εθνικό ανάχωμα απέναντι στις βλέψεις των καιροσκόπων , που ασελγούν στο πληγωμένο σώμα της χώρας, μέσω μίας ρεαλιστικής και βιώσιμης αναδιαπραγμάτευσης ή επαναδιαπραγμάτευσης των όρων του Μνημονίου.

·        Γιατί διαθέτει την γνώση και την εμπειρία να διαμορφώσει νέους συσχετισμούς σε τοπικό επίπεδο, μέσω της ανάληψης αναγκαίων πρωτοβουλιών, που θα αφυπνίσουν κάποια άλλα «αντανακλαστικά» της Φθιώτιδας , τα οποία θα την οδηγήσουν στην αφετηρία της πολυπόθητης και πολυαναφερόμενης από πολλούς άλλους ανάπτυξης, η οποία είναι η μόνη λύση ώστε να μην αποσαθρωθούν τα θεμέλια της κοινωνικής συνοχής.


·          Κωνσταντίνος Ι. Κουτσογιαννακόπουλος
·          Υποψήφιος Βουλευτής  με την Νέα Δημοκρατία στον Νομό Φθιώτιδας
·          Πολιτικό  Γραφείο –  Λεωσθένους 12, ΤΚ 35 100
·          τηλ. 22310 52814 || κιν. 6944 386138
·          www.koutsogiannakopoulos.gr
·          kostas.koutsog@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου