Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: 2ο Συνεδρίο στην Αταλάντη "Χτίζοντας την Αλληλεγγύη στις Κοινότητες"


Το περασμένο Σάββατο 26 Μαίου 2012 στην αίθουσα του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Λοκρών, στην πόλη της Ατάλαντης, ο Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών κ. Νικόλαος Λιόλιος  κήρυξε την έναρξη 2ου Συνεδρίου "Χτίζοντας την Αλληλεγγύη στις Κοινότητες".


Οι εργασίες του Συνεδρίου, οι  οποίες αναφέρονται στην κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των κρατών αλλά και μεταξύ των γενεών, ξεκίνησαν παρουσία οκτώ (8) αντιπροσωπειών από ευρωπαϊκές χώρες και ολοκληρώνονται σήμερα Δευτέρα 28-5-2012.
        
Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Δήμος Λοκρών είναι ο μοναδικός Δήμος της Ελλάδας που οργανώνει ανάλογο συνέδριο, αλλά και που συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό αυτό Πρόγραμμα.
         
Κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου και με την Παρουσία Κρατικών και Τοπικών Αρχών  μέσα σε ένα  πανηγυρικό κλίμα  ο Δήμαρχος του Δήμου Λοκρών  κ.Νικόλαος Λιόλιος  παρουσίασε  αναλυτικά  τους τομείς Δράσεων του Δήμου αναφέρθηκε στην μακραίωνη ιστορία του τόπου τα πλούσια αρχαιολογικά ευρήματα  τις φυσικές τις ομορφιές  τις πεντακάθαρες παραλίες άλλα και την φιλόξενη  εικόνα των ανθρώπων.  
        

Στο κύριο Μέρος της  ομιλίας του, ο Δήμαρχος Λοκρών, έκανε ειδική αναφορά σε θέματα κοινωνικής Αλληλεγγύης στην Πρώτη και Τρίτη ηλικία στις ειδικές υπηρεσίες φροντίδας αυτών των ηλικιών. 

Στόχος του Δήμου, τόνισε ο κ.Λιόλιος, είναι να συμβάλει έτσι ώστε να δια τηρηθεί ζωντανή η ενεργός μνήμη και η αλληλεγγύη μεταξύ ηλικιωμένων-παιδιών. Για το λόγο αυτό παρουσίασε  μια  σειρά υπηρεσιών που διαθέτει ο Δήμος για την  φροντίδα των παραπάνω ομάδων όπως και μια σειρά  εκδηλώσεων που εκφράζουν τη διατήρηση των τοπικών παραδόσεων από την μία και από την άλλη των σημαντικών ιστορικών γεγονότων.
        
Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετέχουν αποστολές από τις παρακάτω χώρες Ουγγαρία, Ιταλία, Πολωνία Τσεχία FYROM  Γερμανία, Ρουμανία  από αντίστοιχους Δήμους.
        
Με την παρουσία τους τίμησαν τις εργασίες του συνεδρίου Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας κ.Νικόλαος Τσώνης, Ο αντιπεριφεριάρχης Φθιώτιδας κ.Θωμάς Σταϊκος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ανδρέας Ζαϊμης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και  Στελέχη των Υπηρεσιών  Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου.


6 σχόλια:

  1. Εγώ παιδιά, επειδή πιστεύω στην αλληλεγγύη στους συνέλληνες, όπως έκανε ο Κολοκοτρώνης κι ο Καραϊσκάκης, θα ρίξω Χρυσή Αυγή -μην αρχίσετε τις σαχλαμάρες πάλι με το πως χαιρετάει, κανείς δεν ασχολείται με τέτοια χαζά -και οι κομμουνιστές χαιρετούν με γροθιά- εκτός από κάποιους εδώ μέσα- για να διώξει τους λαθρομετανάστες που μας κλέβουν τις δουλειές και για να μούν οι κλέφτες με τις μιζες φυλακή (και το πασόκ είπε θα τους απελάσει, αλλά είπε μαλλον ψέμματα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΠΟ ΛΑΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΧΡ.ΑΥΓΟ ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ,ΑΝ ΘΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΑΛΕΞΙΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΝΔ,ΠΑΣΟΚ ,ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΕ,ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΣ ΒΟΜΒΙΣΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΑΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ - ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ,ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ,ΤΙ ΝΑ ΠΩ ,ΠΟΣΟ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΙΣΤΕ?ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΕΣΥ Ή ΕΦΙΑΛΤΗΣ?

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΔΥΜΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ .ΠΟΥ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ????ΜΟΥΦΑΣ ΕΙΝΑΙ....ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΝΜ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΙ ΠΛΕΟΝ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1,5 κοτοπουλο για 30 παιδακια διαθέτει ο δήμος για παιδικό σταθμό του δήμου. ποιά κοινωνική πρόνοια συζηττάμε. τσέρτος κολομττσά έχετε μεγάλες ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΑΔΕΛΦΟΣ BLOGGERΤρίτη, Μαΐου 29, 2012

    ΑΣ ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΙΚΡΟΨΥΧΟΙ. Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣ ΕΓΙΝΕ. ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΜΑΚΑΡΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά, ο Δήμος δεν πρέπει να στέκεται ΜΟΝΟ στις εκδηλώσεις, οι οποίες σαφώς και ορθά πραγματοποιούνται και ιδιαίτερα όταν αφορούν θέματα κοινωνικής πολιτικής και προστασίας.Η επόμενη μέρα αυτής της εκδήλωσης θα πρέπει να είναι:"Χτίζοντας την αλληληγγύη στις κοινότητες:ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ", γιατί η θεωρία από την πράξη απέχουν πάραααααα πολύυυυυυ σε τούτη τη χώρα!Στις εκδηλώσεις παρεβρίσκονται πάντα ΟΛΟΙ! Όταν όμως έρχεται η ώρα της αλληλεγγύης πού είναι ΟΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου