Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Έμφαση στον αγρότη και τoν παραγωγό


Εντονότατοι προεκλογικοί ρυθμοί καθημερινά για τον Υποψήφιο Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας  κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλο, που περιόδευσε την Πέμπτη το πρωί στην περιοχή της Μακρακώμης.


Με κεκτημένη ταχύτητα από την  τηλεοπτική εμφάνιση της Τετάρτης (25 / 04) και τις στοχευμένες αναφορές  στην ποιότητα και στο μορφωτικό επίπεδο του νέου αγροτικού δυναμικού της χώρας, στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής Ελλάδας, ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος βρέθηκε στο πλευρό τους και αποδεικνύοντας στην πράξη και όχι στα λόγια ότι αποτελεί πρώτη προτεραιότητα του ιδίου και της Νέας Δημοκρατίας η στήριξη του παραγωγού και κατ’ επέκταση η ενίσχυση του αγροτικού τομέα.

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος διατυπώνοντας με σαφήνεια, το τι κομίζει στην πολιτική, κατέστη ιδιαίτερα συμπαθής στους  κατοίκους της Μακρακώμης και ιδιαίτερα στους νέους, αφού ακούγοντας τον ειλικρινή λόγο του, δεν ήταν δύσκολο να πειστούν ότι ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας και διακεκριμένος δικηγόρος, μετέχει στα πολιτικά δρώμενα με βασικό σκοπό να δώσει και όχι να λάβει. Με αφορμή το περιεχόμενο της κουβέντας που προηγήθηκε ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος δήλωσε : «Είναι η στιγμή που επιβάλλεται να γίνει μια νέα αρχή που θα περιλαμβάνει την αληθινή ανανέωση του πολιτικού προσωπικού, με υγιείς βάσεις - δίπλα στον πολίτη με ανθρώπους που χρόνια βρίσκονται στην παραγωγική διαδικασία» 


Οι κάτοικοι με την σειρά τους εξέφρασαν λόγια ανησυχίας για την τύχη του τόπου αλλά και τα αδιέξοδα των μικροκαλλιεργητών που δεν τυγχάνουν της κρατικής αρωγής και στήριξης. Ακολούθως ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος στο περιθώριο της συζήτησης που διεξήχθη με τους παραγωγούς της Μακρακώμης δήλωσε ότι : «H Ελλάδα θα πρέπει να βρει τις ρίζες της και να εκμεταλλευτεί τη γη της. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στον Νομό Φθιώτιδας, στον οποίο οφείλουμε να δώσουμε έμφαση. Ο αγροτικός τομέας αποτελεί προτεραιότητα για τον Αντώνη Σαμαρά και υπάρχουν τα σωστά εργαλεία για να τον ενισχύσουν, δίνοντας παράλληλα ώθηση σε νέα άτομα να πάρουν τη γη στα χέρια τους και να την εκμεταλλευτούν προς όφελος και της χώρας».

 Την Πέμπτη (26 / 04) από το απόγευμα θα βρίσκεται στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού. Την Παρασκευή  (27 / 04) το πρωί θα βρίσκεται στη Σπερχειάδα. Την Παρασκευή  (27 / 04) το απόγευμα  θα βρίσκεται στα χωριά του πρώην Δήμου Δομοκού(Παλαμά,Νεοχώρι,Μακρολίβαδο,Μελιταία,Φιλιαδώνα,Καρυές,Βούζι,Πετρωτό,)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου