Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Γ. Δροσοπούλου: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αφαιρέσουν την αρχή της δεδηλωμένης από «ΠΑΣΟΚ-ΝΔ»



Κατοίκους και καταστηματάρχες της ευρύτερης περιοχής Μαλεσίνας, Αρκίτσας και Κ. Βούρλων συνάντησε η υποψήφια Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Γιαννούλα ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΥ, όπου και συνομίλησε μαζί τους. 

Όλοι τους εστίαζαν στο εκτροχιασμένο πολιτικό μόρφωμα εξουσίας, που κυβέρνησε την χώρα μετά την μεταπολίτευση έως και σήμερα, με την απόλυτη κυριαρχία στη διακυβέρνηση της χώρας από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. 

Και είναι ΑΥΤΟΙ  που ευθύνονται για όλα αυτά που καταμαρτυρούν οι πολίτες σε κάθε συνάντηση μας. Η δυαρχία γκρεμίστηκε. Αυτοκαρατομήθηκε! Η κοινωνία κουράστηκε πια από τους σοφούς και πορεύεται σήμερα μέσα από κομμάτια και θρύψαλα.


Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα αφαιρέσουν την αρχή της δεδηλωμένης από τα δυο μεγάλα πάλε κραταιά κόμματα της Βουλή των Ελλήνων. Ανεξαρτήτως των τεχνητών διλημμάτων που προσπαθούν να θέσουν στους ψηφοφόρους  όλα ανεξαιρέτως τα κόμματα, προκειμένου να πείσουν  για την υπερψήφισή τους, ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι καλείται να απαντήσει στο ερώτημα αν εγκρίνει ή όχι τη συνέχιση της ήδη ασκούμενης πολιτικής εξοντωτικής λιτότητας που γυρίζει το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων πολλές δεκαετίες πίσω και βάζει τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στα ξένα συμφέροντα.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ
Και έχουμε πρόγραμμα και πρόεδρο μας τον Πάνο Καμμένο.

2 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ Η Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα μη το δενεις ξερεις ποσοι ανεγκεφαλοι υπαρχουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου