Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Τόνια Αντωνίου: συζητήσεις με πολίτες σε Μακρακώμη και Σπερχειάδα



Με τους πολίτες Μακρακώμης και Σπερχειάδας συζήτησε τη Δευτέρα η υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Τόνια Αντωνίου σε δύο συγκεντρώσεις, που πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο της Μακρακώμης και στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου στη Σπερχειάδα και κράτησαν παραπάνω από 2 ώρες η καθεμία.

Η κ. Αντωνίου επισήμανε ότι η βουλή που θα προκύψει από τις εκλογές της 6ης Μαίου θα είναι η κρισιμότερη βουλή για την Ελλάδα τα τελευταία 38 χρόνια, αφού από το αποτέλεσμά της θα κριθεί η επιβίωση της χώρας. 

Η υποψήφια βουλευτής αναφέρθηκε στις προτάσεις των άλλων κομμάτων, στο πιθανό αδιέξοδο να οδηγηθεί σε ακυβερνησία ή χώρα ή να ακολουθήσει μια καταστροφική πορεία και στις επιπτώσεις που θα έχει τελικά για τους ίδιους τους πολίτες και τις επόμενες γενιές μια «θυμωμένη ψήφος».  


Η κ. Αντωνίου αναφερόμενη στις προτάσεις του Βαγγέλη Βενιζέλου για σταδιακή αφαίρεση των άδικων μέτρων που έχουν επιβληθεί, αλλά και στην εγγύηση που έχει δώσει ότι δεν θα υπάρξουν νέες οριζόντιες περικοπές και νέοι φόροι, σε περίπτωση που το ΠΑΣΟΚ συμμετάσχει στην νέα κυβέρνηση, δήλωσε ότι αυτά δεν είναι ούτε τυχαίες κουβέντες, ούτε προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά είναι προτάσεις απόλυτα επεξεργασμένες και μελετημένες με βάση τα δεδομένα που έχει δημιουργήσει η επιτυχής έκβαση του PSI η οποία προσεγγίζει το 100% και σε συνδυασμό με το αίτημά του να ζητηθεί παράταση ενός χρόνου για την προσαρμογή της χώρας, ώστε αυτή να είναι πιο ήπια. 

Για τον ίδιο τον κ. Βενιζέλο είπε ότι έδωσε τη δυσκολότερη μάχη που έχει δώσει Έλληνας πολιτικός από τον πόλεμο μέχρι σήμερα και η εμπειρία που έχει αποκτήσει από αυτήν την εμπειρία είναι τεράστια, πολύ μεγαλύτερη από πολλές πρωθυπουργικές θητείες μιας ομαλής περιόδου.

Όσον αφορά τη δική της υποψηφιότητα υπενθύμισε, μεταξύ άλλων, στους πολίτες της Μακρακώμης και της , ότι ποτέ δεν τους έχει πει ψέματα, αλλά πάντα τους έλεγε αυτό που πίστευε, ενώ έφτασε να συγκρουστεί και με συναδέλφους της στο ίδιο της το κόμμα, όσον αφορά ζητήματα που αφορούσαν τον Καλλικράτη. 


11 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ,
    ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΣΑΡΩΝΕΙ Η ΤΟΝΙΑ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΑΥΤΟ??? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΦΤΑΣΑΜΑΙ ΕΔΩ....ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΚΑΡΓΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΑΤΕ .....ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΟΥ..ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΖΟΥΝΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΜΙΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 200 ΕΥΡΏ ΜΟΝΟ ΚΑΛΥΠΤΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΥΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. Η ΤΟΝΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ. ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΝΙΑ ΜΗ ΜΑΣΑΣ. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΑΜΟΓΙΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ.....ΞΥΠΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΕ ΤΟ PSI ΧΑΘΗΚΑΝ 27 ΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΜΤΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΈΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΜΑΣ .......ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΦΑΓΑΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μηνιαίος μισθός 6.100 ευρώ! 2. Σύνταξη μετά από 4 χρόνια βουλευτικής θητείας. Ποσό σύνταξης μηνιαίως 4.880 ευρώ. 3. Για συμμετοχή σε επιτροπές, 250 ευρώ την ώρα. 4. Οι βουλευτές της επαρχίας παίρνουν το μήνα 1.000 ευρώ για ενοίκιο. 5. Όλοι οι βουλευτές παίρνουν άπαξ 1.500 ευρώ για οργάνωση γραφείου και 1.000 ευρώ τις γιορτές λόγω αυξημένης επικοινωνίας με τους ψηφοφόρους τους. Το Δώρο Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας είναι ξεχωριστά...!!! 6. Δικαιούνται 104 αεροπορικά εισιτήρια ετησίως δωρεάν και απεριόριστες μετακινήσεις με ΟΣΕ και ΚΤΕΛ. 7. Πολυτελές αυτοκίνητο, δωρεάν καύσιμα με επίδομα 600 ευρώ το μήνα, ένα χωροφύλακα για φρουρό, 4 κινητά τηλέφωνα τελευταίας τεχνολογίας και ένα στο σπίτι, σταθερό, όλα δωρεάν. 8. Απολαμβάνουν πλήρους ασυλίας για όποιο αδίκημα διαπράξουν κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως βουλευτές. 9. Δεν πληρώνουν φόρο για ένα μέρος του μισθού ή της συντάξεως. 10. Δικαιούνται γραμματειακή υποστήριξη για 4 υπαλλήλους και 1 επιστημονικό συνεργάτη. (Όλους αυτούς τους πληρώνει το Δημόσιο). 11. Δικαιούνται άτοκα δάνεια ως βουλευτές και ως επαγγελματίες. 12. Δωρεάν γυμναστήριο, σάουνα, νηπιαγωγείο για τα παιδιά τους. 13. Τηλεφωνική ατέλεια. 14. Δωρεάν επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και καλλιτεχνικούς χώρους. 15. Δωρεάν διόδια. 16. Δωρεάν εισιτήρια, ξενοδοχεία, γεύματα όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό ως μέλη επιτροπών κλπ..... ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 15. Δωρεάν διόδια.

    σοβαρα? αυτο δεν το ηξερα!

    για αυτο μας ελεγε στην λαμια σε συνελευση για τα διοδια οτι πρεπει να υπαρχουν διοδια για να πληρωνεται ο δρομος!
    αφου αυτη δεν τα πληρωνει,ας υπαρχουν οσα θελουν.
    εκεινο το απογευμα μετανιωσα που την ειχα ψηφισει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ..ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ...ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ(ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΟΜΩΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου