Σάββατο 28 Απριλίου 2012

ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ - ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ


Ομόφωνα αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών την Δευτέρα 23 Απριλίου 2012 την έγκριση της μελέτης του έργου "ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ".
  
Από το σχετικό Πρακτικό Απόφασης του Δ.Σ.:


Από το αριθμ. 7-23/4/2012 πρακτικό συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Λοκρών, που περιλαμβάνει την αριθμ. 7/119/2012 απόφασή του. 

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΟΚΡΩΝ
... ... ...


Στην Αταλάντη και στο Δημοτικό Κατάστημα, σήμερα, 23 Απριλίου 2012 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19,00μ.μ. συνήλθε σε τακτική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Λοκρών, ύστερα από την αριθμ. 8339 - 18/04/2012 έγγραφη πρόσκληση του Προέδρου αυτού, η οποία επιδόθηκε σε κάθε Σύμβουλο σύμφωνα με το άρθρο 67 του N 3852/2010 και αφού βρέθηκε απαρτία των παρόντων μελών ( 19 ) σε σύνολο ( 25 ) κηρύχθηκε από τον κ. Πρόεδρο η έναρξη της συνεδρίασης, στην οποία παρόν ήταν και ο υπάλληλος του Δήμου, Βασίλειος Λιάρτης για την τήρηση των πρακτικών της συνεδρίασης, των προς συζήτηση κατά σειρά παρακάτω θεμάτων:

(ΠΡΟΕΔΡΟΣ:) "Με την παρ.7 του άρθρου 67 του Ν.3852/10 ορίζονται τα εξής:

«...Ο πρόεδρος καταρτίζει την ημερήσια διάταξη. Στην ημερήσια διάταξη αναγράφονται υποχρεωτικά και όλα τα θέματα που προτείνει ο δήμαρχος, η εκτελεστική επιτροπή, καθώς και η οικονομική επιτροπή και η επιτροπή ποιότητας ζωής. Το δημοτικό συμβούλιο έχει δικαίωμα να αποφασίζει, μετά από σχετική πρόταση-εισήγηση του προέδρου ή του δημάρχου ή συμβούλου επικεφαλής δημοτικής παράταξης και χωρίς συζήτηση, με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του, ότι ένα θέμα το οποίο δεν είναι γραμμένο στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον, να το συζητήσει και να πάρει απόφαση γι' αυτό με την ίδια πλειοψηφία, πριν από την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης. Κατά προτεραιότητα και πάντα μετά τον δήμαρχο εκφράζουν τις απόψεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων, σύμφωνα με τη σειρά εκλογής...»

Μετά την κατάρτιση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, προέκυψαν τα παρακάτω θέματα , τα οποία θεωρούνται κατά την κρίση μου κατεπείγοντα και πρέπει να συζητηθούν κατά προτεραιότητα και αφορά:

Θέμα 1ο : Κάλυψη δαπανών αποκατάστασης λειτουργίας ΕΕΛ Αταλάντης.
Θέμα 2ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ
ΑΡΚΙΤΣΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
Θέμα 3ο : ΟΡΙΣΜΟΣ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΑΝΟΔΙΩΝ
Θέμα 4ο : ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ.
Θέμα 5ο : ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Θέμα 6ο : ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΠΟΛΙΟΥΧΩΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΗ ΠΙΣΤΩΣΗΣ
Θέμα 7ο : ΕΠΙ ΑΙΤΗΣΕΩΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ¨Η ΕΛΑΦΗΒΟΛΟΣ¨

Για τους παραπάνω λόγους, φρονώ ότι θα πρέπει να τεθούν κατά προτεραιότητα τα παραπάνω θέματα προς συζήτηση, παρά το ότι δε συμπεριλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, λόγω της κατεπείγουσας φύσης τους.


Με βάση τα παραπάνω σας καλώ να ψηφίσουμε σχετικά."

Το Δ.Σ. αφού έλαβε υπόψη του

 την εισήγηση του Δημάρχου,

 την παρ.7 του άρθρου 67 του Ν. 3852/10

 το περιεχόμενο των θεμάτων, τα οποία αν και δεν περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη πρέπει να συζητηθούν κατά προτεραιότητα, λόγω της κατεπείγουσας φύσης τους.

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Την συζήτηση των παραπάνω θεμάτων πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, λόγω της κατεπείγουσας ανάγκης που υπάρχει για την επίλυσή τους.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος ερχόμενος στο 2ο Θέμα της πρόημερησίας διάταξης περί «ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ είπε τα εξής:

"Από τη στιγμή που το δημοτικό Συμβούλιο Ομόφωνα αποφάσισε ότι το θέμα: ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ το οποίο δεν ήταν γραμμένο στην ημερήσια διάταξη είναι κατεπείγον, θα αποφασίσει επί του συγκεκριμένου θέματος με την απόλυτη πλειοψηφία του συνολικού αριθμού των μελών του" και έδωσε το λόγο στον Κο Δήμαρχο, ο οποίος είπε τα εξής:


"Όπως είναι γνωστό στα πλαίσια της ανάγκης για την αποκατάσταση των καταστροφών που υπέστη η παραλιακή ζώνη Αρκίτσας - Λιβανατών κατά την περίοδο του περυσινού χειμώνα θα πρέπει να εγκρίνουμε την μελέτη από τον Τοπογράφο Μηχανικό Κο Παναγιώτη Ηλ. Σταμάτη και θεωρήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών και την Κα Προϊσταμένη Τεχνικών Έργων του Δήμου Λοκρών του έργου ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ¨ προϋπολογισμού 124.573,81 ευρώ".

Και ο Κος Πρόεδρος κάλεσε το Συμβούλιο να αποφασίσει σχετικά.

Το Δ.Σ. Έχοντας υπόψη τα ανωτέρω και λαμβάνοντας υπόψη την ανάγκη για την αποκατάσταση των καταστροφών στην παραλιακή ζώνη Αρκίτσας - Λιβανατών και έλαβε γνώση της ανωτέρω μελέτης και των διατάξεων του αρθ. 93 του Ν. 3463/2006 ΔΚΚ , του Ν 1418/84 , του ΠΔ 609/85 και μετά την εισήγηση καθώς και διαλογικής συζήτησης μεταξύ των μελών,

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

Εγκρίνει την μελέτη που αφορά την εκτέλεση του έργου ¨ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΑΡΚΙΤΣΑΣ – ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ¨ , προϋπολογισμού 124.573,81 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ, η οποία συντάχθηκε από τον Τοπογράφο Μηχανικό Κο Παναγιώτη Ηλ. Σταμάτη και θεωρήθηκε από τη Δ/νση Τεχνικών υπηρεσιών και την Κα Προϊσταμένη Τεχνικών Έργων του Δήμου Λοκρών , συμφωνώντας με τις προτεινόμενες σ΄ αυτή εργασίες.







1 σχόλιο:

  1. ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ.
    ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΕΛΑΦΗΒΟΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΣ" ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΕΠΕΙΓΟΝ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΩΣ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου