Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Έμφαση στην ιδιωτική πρωτοβουλία


Στο πλευρό των επαγγελματιών στα  Καμένα Βούρλα

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η προεκλογική εκστρατεία του κ. Κων/νου Κουτσογιαννακόπουλου . Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με την Ν. Δημοκρατία, την Κυριακή (29/04) το πρωί βρέθηκε στα Καμένα Βούρλα και συγκεκριμένα κοντά στο πλευρό των ελεύθερων επαγγελματιών, οι οποίοι τόσο έχουν πληγεί κατά το παρελθόν, από τις βίαιες δημοσιονομικές αναπροσαρμογές.

Συζήτησε για τα προβλήματα που κυριαρχούν στον χώρο της εστίασης τα οποία και απειλούν πλέον και την βιωσιμότητα των επιχειρήσεων. 

Επιπροσθέτως ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας εξεδήλωσε την πίστη του για το εύρος των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της Λουτρόπολης,  πράγμα το οποίο αποτυπώνεται με τον πιο γλαφυρό τρόπο και στην δήλωση που έκανε, στα περιθώρια των επαφών του. «Ο τουρισμός αποτελεί για τη Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά κεντρική αναπτυξιακή προτεραιότητα. Η χώρα, όπως και η Φθιώτιδα έχει ανάγκη μια μακροχρόνια τουριστική πολιτική και ένα εφαρμόσιμο σχέδιο  εκμετάλλευσης των πλουτοπαραγωγικών δυνατοτήτων της. Αν το κυρίαρχο ζητούμενο σήμερα είναι η εξεύρεση προορισμών, που θα αποτελέσουν τους πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχτεί η πολυπόθητη ανάπτυξη, τότε τα Καμένα Βούρλα έχουν όλες τις προδιαγραφές για να γίνουν ο βασικός πρωταγωνιστής στον αγώνα ανάκαμψης της τουριστικής βιομηχανίας» .
  

Άρωμα νεολαίας από  τον Άγιο Κωνσταντίνο

Επόμενος σταθμός στην πρωινή εξόρμηση της Κυριακής (29/04) ήταν η περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου. Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ωθούμενος από την έμφυτη προσήλωση του στα ζητήματα που απασχολούν τους νέους σήμερα, επεδίωξε και πραγματοποίησε συνάντηση με στελέχη της ΟΝΝΕΔ Αγίου Κωνσταντίνου.

Στις ζωντανές συζητήσεις με τους νεολαίους, κυριάρχησε ο συμβουλευτικός χαρακτήρας του λόγου του και επιπλέον ο εντυπωσιακός βαθμός ανταπόκρισης των νεαρών στελεχών της παράταξης. Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος δεν δίστασε να δηλώσει : «Είμαι γοητευμένος από την δυναμική και την ορμητικότητα των νεαρών στελεχών και εν συνεχεία του τρόπου που αυτά τα στοιχεία συμβαδίζουν με την σύνεση και την ωριμότητα τους. Στα μάτια των νεολαίων της παράταξης και της Φθιώτιδας, βλέπουμε εκείνη την δύναμη που θα αναζωογονήσει το καταρρέον πολιτικό σύστημα και διαπιστώνουμε το χρέος που έχουμε εμείς οι προγενέστεροι να τους παραδώσουμε την πατρίδα καθαρή» .
  

Συνέχεια σε Ρεγγίνι, Καινούργιο, Άγιο Σεραφείμ

Τις απογευματινές ώρες ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος συνέχισε τις επαφές του σε Ρεγγίνι, Καινούργιο και Άγιο Σεραφείμ. Εκεί είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με εργαζόμενους ιδιωτικών τεχνικών εταιρειών, οι οποίοι έχουν παύσει να εργάζονται εξαιτίας της τελμάτωσης των κατασκευαστικών εργασιών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να ενισχύεται το αίσθημα της ανασφάλειας και της αγανάκτησης των εργαζομένων , που έχουν εργαστεί και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους ή έχουν πάψει να εργάζονται  αλλά και των εταιρειών που έρχονται αντιμέτωπες με την αδιαφορία του κρατικού μηχανισμού, που δεν δύναται να τηρήσει τις δεσμεύσεις του απέναντι τους, με φυσιολογικό επακόλουθο, να μην μπορούν και αυτές με την σειρά τους να ανταποκριθούν στις βασικές υποχρεώσεις τους απέναντι στους εργαζομένους.

Ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, με αφορμή το περιεχόμενο των επαφών με τους άμεσα εμπλεκόμενους δήλωσε ότι : «Σήμερα, η κατάσταση των δημοσίων έργων είναι ζοφερή. Η μείωση των ρυθμών κατασκευής έργων εξαιρετικής σημασίας με αντίκτυπο στην οικονομική ευρυθμία, είναι ραγδαία. Αυτό συμβαίνει λόγω της οικονομικής και τεχνικής εγκατάλειψης τους, σε συνδυασμό με την αδράνεια και την καθυστέρηση στη δημοπράτηση νέων έργων και τη διαρκή αύξηση των τιμών των δομικών υλικών. Προσωπικά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα της σκληρής αλλά αναγκαίας πραγματικότητας για τους μεγάλους αυτοκινητόδρομους της χώρας, τη σπουδαιότερη επένδυση των τελευταίων δεκαετιών, με ισχυρότατο οικονομικό και κοινωνικό αντίκτυπο σε όλες τις Περιφέρειες και όπως είναι λογικό στην Φθιώτιδα. Η επανεκκίνηση της οικονομίας εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό και από το ξεμπλοκάρισμα των δημοσίων έργων και προς αυτή την κατεύθυνση οφείλουμε να εργαστούμε από την μεριά μας».

 Την Δευτέρα (30/04) ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος περιοδεύει στην Αταλάντη, Κυρτώνη, Καλαπόδι και Ζέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου