Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Απογευματινή επίσκεψη στην ευρύτερη περιοχή Αρκίτσας και Λιβανατών – Παρουσία σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το απόγευμα την περιοχή της Αρκίτσας και των Λιβανατών, όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους της περιοχής.

Χθες, Τρίτη 24.04.2012, ήταν φιλοξενούμενος στο Απογευματινό Δελτίο Ειδήσεων του STAR CHANNEL και στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Σήμερα το πρωί παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρ/Σ «Ράδιο 9», ενώ αύριο (26.04.2012) θα συμμετάσχει στην ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» στις 8:00 π.μ. και θα παραχωρήσει ραδιοφωνική συνέντευξη στο Ρ/Σ ΝΕΤ RADIO στις 09:30 π.μ.

Ειδικότερα, κατά την παρουσία του χθες στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε, εν μέσω άλλων, ότι
«ο κ. Υπουργός, εκτός από τις αστοχίες ή τις αποκλίσεις στο ζήτημα της ύφεσης και της ανεργίας, λησμόνησε ν’ αναφέρει και το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει σχεδόν καθόλου διαρθρωτικές αλλαγές επί δυο χρόνια, που είναι βασικό πόρισμα, βασικό συμπέρασμα της έκθεσης του κ. Διοικητή της ΤτΕ. Για μας η ανάγνωση είναι η εξής: Υπάρχει ένα πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής. Αυτό έχει ατέλειες. Χρειάζεται τροποποιήσεις. Τις έχουμε εισηγηθεί και θα τις διαπραγματευθούμε. Υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης, τόσο στο χρονικό διάστημα δημοσιονομικής προσαρμογής το οποίο λόγω βαθύτερης ύφεσης μπορεί να επεκταθεί για ένα χρόνο ακόμα…».

Και συνέχισε υπογραμμίζοντας ότι «…το γράφει κατ' αρχήν μέσα το πρόγραμμα οικονομικής πολιτικής. Είναι σαφές ότι αν η ύφεση είναι βαθύτερη από τις αρχικές εκτιμήσεις, η δημοσιονομική προσαρμογή μπορεί να επεκταθεί περισσότερο, άρα να υπάρξει ανακούφιση στην ελληνική κοινωνία. Εμείς βάζουμε τρεις διαστάσεις: Χρειάζονται τροποποιήσεις σε στοιχεία της πολιτικής που έχουν αποδειχθεί οικονομικά αναποτελεσματικά και κοινωνικά άδικα, υπάρχει περιθώριο, άλλωστε οι ίδιοι οι εταίροι μας, η τρόικα λέει ότι είναι αυταπόδεικτο ότι η επόμενη κυβέρνηση έχει περιθώριο να τροποποιήσει πολιτικές αρκεί να μην αλλάξουν οι στόχοι, δεύτερον να γίνουν διαρθρωτικές αλλαγές που δεν έγιναν επί δύο χρόνια, παράδειγμα αποκρατικοποιήσεις και τρίτον, οπωσδήποτε να εμπλουτισθούν οι πολιτικές με αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που έχει ανάγκη η χώρα για να μη βαθύνει η ύφεση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου