Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Χρ. Σταϊκούρα σε Άγιο Γεώργιο Τυμφρηστού, Μάκρη, Καστρί


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε  σήμερα το πρωί την περιοχή του Αγίου Γεωργίου Τυμφρηστού, τη Μάκρη και το Καστρί, όπου είχε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους  της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου και στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι «με τις εκλογές της 6ης Μαΐου ολοκληρώνεται ο κύκλος που άνοιξε τον Οκτώβριο του 2009. Κύκλος ψεύτικων υποσχέσεων, ανεύθυνων επιλογών, λανθασμένων πολιτικών. Και αρχίζει μία δύσκολη περίοδος μεγάλων προκλήσεων. Η Νέα Δημοκρατία, παρά τα όποια λάθη της, με ορθολογικά και αυστηρά κριτήρια, έχει αποδείξει πως αποτελεί, διαχρονικά, δύναμη ευθύνης, σταθερότητας και προοπτικής.


Είναι δύναμη ευθύνης, καθώς, από το θεσμικό ρόλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ, κράτησε υπεύθυνη στάση. Απέφυγε τις σειρήνες των ψευδαισθήσεων, δεν καλλιέργησε τη σύγχυση ποντάροντας, όπως άλλοι, στην απελπισία των πολιτών και στα αδιέξοδα της κοινωνίας, επέδειξε διορατικότητα, εργάστηκε ουσιαστικά για τη χώρα.

Είναι δύναμη σταθερότητας, καθώς με πρωτοβουλίες της, τον περασμένο Νοέμβριο, έδωσε διέξοδο στο πρόβλημα της ακυβερνησίας, στον κίνδυνο της εσωτερικής έκρηξης και της εξωτερικής κατάρρευσης.

Είναι δύναμη προοπτικής, καθώς έχει καταθέσει συνεκτικές, ρεαλιστικές και τεκμηριωμένες προτάσεις για την έξοδο της χώρας από την κρίση. Έχει καταθέσει συγκροτημένο Εθνικό Σχέδιο για την ανάπτυξη και τον ταχύτερο απεγκλωβισμό της χώρας και της κοινωνίας από το τέλμα στο οποίο μας οδήγησαν οι πράξεις και οι παραλείψεις της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ».

Στη συνέχεια υπογράμμισε ότι «η επιτυχία της προσπάθειας εξόδου από την κρίση απαιτεί η χώρα να κυβερνηθεί με στιβαρότητα, διαπραγματευτική ισχύ, πολιτική σταθερότητα και προγραμματική σαφήνεια. Απαιτεί ισχυρή λαϊκή εντολή, καθώς έτσι αποτρέπεται η πολιτική, κοινωνική και οικονομική ρευστότητα και δημιουργούνται οι πραγματικές προϋποθέσεις για τη διαμόρφωση ευρύτερων πολιτικών συναινέσεων και μεγάλων κοινωνικών συμφωνιών. Απαιτεί ισχυρή ψήφο ελπίδας και προοπτικής στη Νέα Δημοκρατία».
  
Αύριο, Τρίτη 24.04.2012, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας θα επισκεφθεί την Κάτω Τιθορέα και την Ελάτεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου