Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ...


Αγαπητοί φίλες και φίλοι

Λέγομαι Γιώργος Χριστόπουλος και είμαι απόστρατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία υπηρέτησα πιστά επί 31 χρόνια. 

Αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας ζητήσω να κάνετε αυτό που σας Έλληνες πρέπει να κάνετε: Να μην σκύψετε το κεφάλι σε όλους αυτούς που μας θέλουν ραγιάδες για να μας κατατροπώσουν και να μας εξαφανίσουν από το χάρτη και την ιστορία.

Ό,τι δεν μπόρεσαν να κάνουν από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα οι εχθροί του έθνους, προσπαθούν να το κάνουν σήμερα οι αόρατοι εχθροί, με τη διαφορά ότι δεν βρίσκονται απαραίτητα εκτός των τειχών αλλά κι εντός, και δεν ονομάζονται εχθροί αλλά «αγορές», «μνημόνια», «μεσοπρόθεσμα» και καλύπτονται πίσω από τον τρόμο που σπέρνουν σε όλους εμάς λέγοντάς μας ότι αν δεν σκύψουμε το κεφάλι, ότι αν δεν δεχτούμε να μας το κόψουν, δεν θα επιβιώσουμε στο μέλλον.


Είμαι ένας απλός άνθρωπος όπως όλοι εσείς: Σύζυγος, πατέρας, ένας ενεργός πολίτης που επί σειρά ετών δεν τολμούσα να πιάσω τον κουκουλοφόρο που έκαιγε την ελληνική σημαία μπροστά μου στις διαδηλώσεις γιατί έπαιρνα την εντολή από το σαθρό πολιτικό τους σύστημα να μην τον πειράξω

Κι εκείνος συνέχιζε να καίει , να εξευτελίζει και να αμαυρώνει όλα όσα με κόπο και αίμα αγωνίστηκαν οι πατεράδες μας για να κατακτήσουν... το ήθος και την τιμή μας.

Ανάλογα, έμειναν ατιμώρητοι και οι αργυρώνητοι δημαγωγοί της πολιτικής οι οποίοι ρούφηξαν το αίμα του ελληνικού λαού για να φτάσουμε σήμερα στο σημείο μηδέν. Στο σημείο εκείνο που η Ελλάδα πρέπει να ντρέπεται για την κατάντια της επειδή πολλοί από τους εκπροσώπους της έφαγαν τους κόπους ενός ολόκληρου λαού με χρυσά κουτάλια.

Περίμενα χρόνια για να μπορέσω να βρω ένα ιδεολογικό στερέωμα που θα μετέτρεπε το παράπονό μου σε δράση.

Δράση ενάντια στο σάπιο.

Δράση ενάντια στην ατιμία, την κοροϊδία, το δήθεν και το περίπου που στο παρελθόν οι κυβερνήσεις κατάφεραν να το περάσουν ως αποδεδειγμένη αλήθεια μέσα από τα σχολεία, τον τύπο και την οικογένεια. Ένα ιδεολογικό υπόβαθρο που να μπορεί να κατεδαφίσει το σαθρό και να ξαναχτίσει τη χώρα από τα θεμέλια με γνώμονα την αλήθεια, την θρησκεία, την οικογένεια και τον πολιτισμό.

Κι αυτό το στερέωμα έγινε πραγματικότητα.

Και πήρε τον τίτλο « Ανεξάρτητοι Έλληνες».

Για να μας αφυπνίσει.

Να μας ενεργοποιήσει και να χτυπήσει δυνατά τις καμπάνες του κινδύνου για δράση τώρα, λίγο πριν τη βουτιά στο κενό της επίσημης φοροληστείας, της επίσημης διάλυσης που ετοιμάζονται να εφαρμόσουν οι εντεταλμένοι υπάλληλοι των σκοτεινών ξένων κέντρων εξουσίας και είναι πανέτοιμοι για τη συγκυβέρνηση της καταστροφής.

Δεν τους αρέσουμε αγαπητοί συμπολίτες!

Δεν τους αρέσαμε ποτέ.

Ενοχλεί η ύπαρξη μας όλους αυτούς που δεν έχουν ήλιο, φως, θάλασσα, πολιτισμό και παράδοση.

Ενοχλεί που ο Έλληνας τρώει, πίνει, χορεύει, χαίρεται κι ερωτεύεται ακόμη.

Κι αν είχαν τη δύναμη να μας εξαφανίσουν μέσα σε ένα 24ωρο θα το είχαν πράξει.

Προς το παρόν μας υποδουλώνουν μέσα στην ίδια μας την πατρίδα και μετά μας σέρνουν δέσμιους στις αγορές τους .

Το βλέπετε άλλωστε.

Βλέπετε πόσο χάρηκαν όταν μας ανακοίνωναν ότι ο Έλληνας θα τρώει στην ταβέρνα με 23% ΦΠΑ ενώ ο ξένος τουρίστας με 15%.

Είδατε πως τρίβουν τα χέρια τους για την εκχώρηση της εθνικής μας περιουσίας βάσει του Αγγλικού Δικαίου και πως πέφτουν επάνω στην ελληνικό ήλιο για να τον αγοράσουν τσάμπα οι Γερμανοί. Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ τους ΗΓΕΜΟΝΕΣ!

Τους είδατε πως χαίρονται Σόιμπλε- Μέρκελ- Ράιχενμπαχ όταν ανακοινώνουν μείωση του κράτους με αθρόες απολύσεις, μείωση των συντάξεων, μείωση των μισθών και αύξηση της ανεργίας.

Είδατε πως μας τρομοκρατούν κάθε φορά που δεν ικανοποιούνται με τις αυτοκτονίες απλών Ελλήνων και προχωρούν σε περισσότερα και πιο αιμοδιψή μέτρα.

Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα να δημιουργήσουν μια πατρίδα φυλακή ;

Ε !!! Όχι λοιπόν!! Ήρθε η ώρα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αυτών των λίγων Ασυμβίβαστων που ξεκίνησαν ως ρεύμα και τώρα έγιναν ποτάμι που αλίμονο στους πολέμιους του Έθνους αν βγουν στη βουλή.

Άλλωστε η ιστορία μας έχει αποδείξει ότι πάντοτε λίγοι μπροστάρηδες άλλαζαν τον ρου της ιστορίας.

Από την εποχή των Περσών, μέχρι την εποχή του Κολοκοτρώνη, πάντοτε μια χούφτα αποφασιστικών Ελλήνων που τολμούσαν να χτυπήσουν το σύστημα, άλλαζαν την τροχιά της ιστορίας.

Και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τολμούν να σηκώσουν το ανάστημά τους στους παγκόσμιους τοκογλύφους αλλά και τους εγχώριους κόλακες τους με ένα οικονομικό και κοινωνικό πρόγραμμα το οποίο κινείται αντίθετα από τις προσδοκίες της παγκόσμιας τάξης πραγμάτων.

Εμείς αντιστεκόμαστε !

Γιατί μεθαύριο δεν θα ντραπούμε να λογοδοτήσουμε στην ιστορία. Όπως δεν ντράπηκαν οι αγωνιστές του έθνους σε κάθε εποχή!

Δεν συμπράττουμε στην Εθνική προδοσία του ραγιαδισμού και της υποτέλειας κάθε μορφής.

• Στόχος του προγράμματος μας είναι η αύξηση της ανταγωνιστικότητας της οικονομίας μας όχι μέσα από το φθηνότερο μεροκάματο που επιτάσσει το καμουτσίκι του συνεχούς δανεισμού, ούτε την παρασιτική διαμεσολάβηση των μεσαζόντων που θησαυρίζουν εις βάρος μας.

• Η Γερμανία, η Αυστρία, η Γκόλντμαν Σαξ και ένα σωρό άλλοι κέρδισαν από εμάς εκατομμύρια ευρώ λόγω του αυξημένου επιτοκίου του δανεισμού μας.

Μας μιλάνε για Ευρωπαϊκή Ένωση τη στιγμή που όλοι βλέπουμε ότι η Γερμανία είναι ηγεμονία και που όλοι γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που υπάρχει ηγεμονία παύει να υφίσταται η Ένωση.

Βεβαίως επιθυμούμε την παραμονή μας στην Ευρώπη αλλά όχι ως δεύτερης κατηγορίες πολίτες.

Όχι ως «κοπρίτες» ούτε ως «τεμπέληδες» που μας στόλισαν οι δικοί μας άνθρωποι και μας υποβίβασαν στα μάτια των ξένων.

Θέλουμε την παραμονή μας στην Ευρώπη ως ισότιμοι εταίροι και θα το καταφέρουμε με σκληρή διαπραγμάτευση και θα μας ακούσουν , λόγω του ότι το ευρώ περνάει τη μεγαλύτερη κρίση του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Γνωρίζετε ότι το δημόσιο χρέος της Γερμανίας είναι 2,2 τρις ευρώ ;

Αυξημένο κατά 60 % από το επιτρεπτό όριο αυτό που η κυρία Μέρκελ φωνάζει για τις χώρες του νότου ;

Ποιος λοιπόν από τους εντεταλμένους υπαλλήλους της κυβέρνησης Παπαδήμου το έθεσε στους Τροϊκανούς διεκδικώντας μια αξιοπρεπή διαπραγμάτευση ;

Ποιος πήρε την υπευθυνότητα να το διατυμπανίσει στην ευρωζώνη ότι δηλαδή το ελληνικό χρέος ωχριά μπροστά στο Γερμανικό , το Ολλανδικό, το Βέλγικο και τόσων άλλων κι ότι τα μέτρα που ισχύουν για την Ελλάδα αντίκειται στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται για όλους κι όχι για κάποιους ;

  
ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !

Από την ώρα που η κυβέρνηση Παπανδρέου έστριψε το τιμόνι προς τη Χάρυβδη του μνημονίου, οδήγησε την Ελλάδα στις τελευταίες θέσεις της ανάπτυξης και της ανταγωνιστικότητας.

Από τις 142 χώρες, η Ελλάδα κατατάσσεται στην θέση 90 και αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι λιγότερο ανταγωνιστική από τη Ρουάντα στην Αφρική, τη Μαλαισία, τη Γουατεμάλα και τελευταία από όλες τις χώρες της Ε.Ε.

Εκεί την οδήγησε το μνημόνιο!
Στο τέλος!
Στην άκρη του γκρεμού!

Κι εσείς θα ψηφίσετε το σπρώξιμο της χώρας στον γκρεμό ;

Αυτή τη θέση θα πάρετε αγαπητοί συμπολίτες ;

Θα γίνετε το χέρι εκείνο, που θα πετάξει στον Καιάδα όλους τους αγώνες αυτού του μικρού, ταλαιπωρημένου αλλά ένδοξου έθνους το οποίο έχει μία αξιοζήλευτη αυτάρκεια την οποία όμως κρύβουν από όλους μας για να μας εξαναγκάζουν να δανειζόμαστε και να περιμένουμε τη δόση μας κάθε φορά σαν τον τοξικομανή ,που δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτήν ;

Μας κρύβουν τον ορυκτό μας πλούτο. Το γνωρίζετε ;

Κατέστρεψαν τη μεσαία τάξη.

Καταστρέφουν κάθε παραγωγικό κλάδο.

Παραδίδουν τα συντρίμμια μιας κεραυνοβολημένης πατρίδας στις νέες γενιές που φεύγουν για να δουλέψουν γκαρσόνια στις γειτονιές του κόσμου όπως έκαναν οι πατεράδες μας μετά τον πόλεμο.

Μας διώχνουν !! !!!!! Το έχετε καταλάβει ;

Εμείς θα το βάλουμε στα πόδια ;

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και όσοι δεν θέλουμε να είμαστε ραγιάδες θα πολεμήσουμε να πετύχουμε την αυτάρκειά μας όχι μέσα από δάνεια αλλά μέσα από μία υγιή ανάπτυξη κάτω από την ομπρέλα της ανταγωνιστικότητας.

Και το πρόγραμμά μας είναι ρεαλιστικό δηλαδή μπορεί να γίνει.

Μην φοβάστε κάθε φορά που σας λένε ότι θα μας βγάλουν από το ευρώ αν δεν υποκύψουμε στις ορέξεις τους ή θα πτωχεύσουμε αν δεν ψοφήσουμε της πείνας.

Να ξέρετε αγαπητοί συμπολίτες μου ότι εκείνοι μας έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ότι εμείς. Κι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ τότε το ευρώ θα χαθεί στην άβυσσο μαζί με τις ηγεμονίες που το εκμεταλλεύτηκαν. Αν η Ελλάδα πτωχεύσει τότε θα συμπαρασύρει ολόκληρη την Ευρώπη.

Φτάνει να βρεθούν οι ασυμβίβαστοι- οι μπροστάρηδες οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που θα χτυπήσουν τη γροθιά στο μαχαίρι... γιατί είπαμε !

Κανείς από τους Ευρωπαίους δεν είναι άψογος προς τα οικονομικά του και όλοι έχουν ράμματα στις γούνες τους μόνο που ασχολούνται με τα ράμματα των άλλων.

Χάρηκα ειλικρινά που γνωριστήκαμε έστω και ηλεκτρονικά!

Βαθειά μέσα μου ξέρω ότι την αλήθεια τη γνωρίζουμε όλοι. Όπως ξέρω ότι η δύναμη είναι η θέληση κι εμείς θέλουμε να αλλάξουμε αυτό που μας προσβάλλει, που μας πληγώνει και μας τρομάζει.

Κι αν αποφάσισα να σας γράψω, είναι για να σας θυμίσω ότι …. Μπορεί οι Έλληνες να έχουμε τις γκρίνιες και τις περιέργειες μας, μπορεί να περνάμε συχνά στην όχθη του « δε βαριέσαι» αλλά όταν ο κίνδυνος γίνεται θεριό, τότε γινόμαστε όλοι μια γροθιά και τον συνθλίβουμε…..

Αυτό ήθελα να σας πω : Ότι ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ …ΜΑΖΙ μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση κρατώντας ψηλά το κεφάλι.

ΨΗΦΙΣΤΕ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΓΓΟΝΙΩΝ ΜΑΣ.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΥΒΩ ! !!!

ΕΣΕΙΣ ;

Ούτε κι εσείς ! Είμαι σίγουρος!


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου