Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνεχίζει την περιοδεία του ο Θεόδωρος Χειμάρας - Το παρόν έδωσε στην επιμνημόσυνη δέηση για τον Αθανάσιο Διάκο


Συνεχίζει τις επισκέψεις του στην Λαμία , σε χωριά και κωμοπόλεις  της Φθιώτιδας ο Θεόδωρος Χειμάρας υποψήφιος με τους ¨Ανεξάρτητους Έλληνες¨ και τον Πάνο Καμμένο.
 

 
Περνώντας από καφενεία, ΚΑΠΗ, καταστήματα και λαϊκές αγορές συζητάει με τους πολίτες της Φθιώτιδας, ακούγοντας και καταγράφοντας τα προβλήματα τους και τις ανησυχίες τους, τους ενημερώνει για το πρόγραμμα του κινήματός μας και τους μεταδίδει την ελπίδα για μια καλύτερη Ελλάδα, την ελπίδα για μια καλύτερη Φθιώτιδα.
 


Ο κ. Χειμάρας την Κυριακή 
παραβρέθηκε στην Θεία Λειτουργία και την επιμνημόσυνη δέηση, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Λαμίας, που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ξεκινώντας το διήμερο εκδηλώσεων «ΔΙΑΚΕΙΑ 2012» που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος, θέλοντας ιδιαιτέρως να τιμήσει εφέτος την Θυσία του Αθανασίου Διάκου, ενός εκ των πολλών κληρικών, που θυσιάστηκε στον αγώνα του 1821 για την Πατρίδα και την Εκκλησία.



2 σχόλια:

  1. 40 χρονια που ζω στην Αταλαντη πρωτη φορα τον βλεπω να μιλαει σε κοσμο???αν βγει θα ξαναρθει στο χωριο του??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τουλαχιστον το βιογραφικο του ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα....!!!!οχι σαν καποιων αλλων που παρουσιαζουν ψευτικα και οταν καλουνται να μιλησουν δεν μπορουν να αρθρωσουν ουτε λεξη.........ονοματα δε λεμε........!!!!!!ας ελπισουμε οτι θα μας εκπροσωπησει επαξια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου