Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Επίσκεψη στη Σπερχειάδα και στη Μαλεσίνα – Δήλωση για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα και για τις εύκολες «λύσεις» που προτείνονται


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί τη Σπερχειάδα, ενώ σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται στην περιοχή της Μαλεσίνας.

Χθες, Παρασκευή 27.04.2012, συμμετείχε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA και στη συνέχεια στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, στο πλαίσιο των συναντήσεών του με πολίτες αναφέρθηκε στην τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα καθώς και στις θέσεις που ακούγονται από διάφορες πλευρές για εύκολες «λύσεις» που θα προέλθουν από τη μονομερή αναδιάρθρωση ή μερική αναγνώριση του χρέους της χώρας μας.

Προς την κατεύθυνση αυτή δήλωσε ότι «η μονομερής αναδιάρθρωση του χρέους μιας χώρας ή μη αναγνώριση μέρους αυτού, χωρίς συντεταγμένες διαδικασίες όπως έγινε στην περίπτωση του PSI, συνιστά χρεοκοπία της χώρας αυτής. Συνεπώς, δεν επιτρέπεται να συζητάμε τέτοιες ιδέες ή προσεγγίσεις τη στιγμή που η χώρα μας έχει διαμορφώσει τις προϋποθέσεις σταθεροποίησης της κατάστασης».

Επιπρόσθετα,  ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας ανέφερε ότι «σε αντίθεση με άλλα κόμματα, η Νέα Δημοκρατία είναι η μόνη σταθερή πολιτική δύναμη που διαχρονικά, με ευθύνη, έλαβε ή συμμετείχε σε όλες τις στρατηγικές επιλογές της χώρας. Που επέλεξε, αντί να παρακολουθεί από την “κερκίδα” την κατάρρευση της χώρας, να εργάζεται με ευθύνη και ουσιαστικά για την Ελλάδα. Που επέδειξε διορατικότητα και δεν καλλιέργησε τη σύγχυση ποντάροντας, όπως άλλοι, στην απελπισία των πολιτών και “τζογάροντας” στα αδιέξοδα της κοινωνίας. Που δίνει ελπίδα και προοπτική».


Ενώ, υπογράμμισε πως «ο δρόμος που θα πρέπει να διανύσει η πατρίδα μας είναι μακρύς, δύσκολος και ανηφορικός. Είναι, όμως, ανοικτός. Γίνεται να τον περπατήσει με επιτυχία, αν οι Έλληνες πάμε αλληλέγγυα όλοι μαζί».


Αύριο, Κυριακή 29.04.2012, θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του κ. Χρήστου Σταϊκούρα στην Αταλάντη, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών στις 8:00 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου