Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Σε γνωστά κατατόπια


Το απόγευμα της Τρίτης (24/ 04) ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος περιόδευσε στα χωριά της ιδιαίτερης πατρίδας του, αυτά της ευρύτερης περιοχής του Δομοκού. Επισκέφθηκε μέρη στα οποία είναι ιδιαίτερα γνωστός λόγω πατρικής καταγωγής.


Οι επισκέψεις ξεκίνησαν από το Πουρνάρι και τον «Δρούγο»

Ο Υποψήφιος Βουλευτής στον Νομό Φθιώτιδας, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε δεκτός με ιδιαίτερη χαρά, από τους κατοίκους της περιοχής. Η κουβέντα μαζί τους δεν ήταν μία κουβέντα αμιγώς πολιτική, αφού η διαχρονικότητα των εξαιρετικά καλών σχέσεων του κ. Κουτσογιαννακόπουλου με την περιοχή, είναι ευρέως γνωστή και όπως είναι φυσικό, λόγω και της κοινής καταγωγής, περιείχε και την ανάλογη συναισθηματική φόρτιση. Ωστόσο παρά τις σημαντικές προσωπικές αναφορές των παρευρισκομένων στο πρόσωπο του κ. Κουτσογιαννακόπουλου, που κατά γενική ομολογία θεωρούν «δικό» τους άνθρωπο, έγινε και διεξοδική συζήτηση για φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας και των προβλημάτων που γεννιούνται από αυτή.  



Ακολούθησε ο Θαυμακός

Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος ήρθε σε επαφή με πλήθος ανθρώπων, που είχαν την διάθεση να ακούσουν και να συμμετάσχουν σε έναν εποικοδομητικό διάλογο που περιελάμβανε την διατύπωση θέσεων και απόψεων επί των βασικών προτεραιοτήτων της οικονομικής πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους στον συμπατριώτη τους και Υποψήφιο Βουλευτή Φθιώτιδας, χωρίς τους ενδοιασμούς και την τυπικότητα που κυριαρχεί στις καθιερωμένες συζητήσεις με λοιπούς υποψηφίους, αφού η αυτοδιοικητική δράση και η επαγγελματική δραστηριότητα του κ. Κουτσογιαννακόπουλου έχει συμβάλλει στην προώθηση ζητημάτων, που είχαν πάντα ως κύριο στόχο την ανάπτυξη της περιοχής.


Τέλος σε Βελεσσιώτες και Εκκάρα

Ο κύκλος των επαφών του κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου έκλεισε στα χωριά Βελεσσιώτες και Εκκάρα. Η αποδοχή που σημειώθηκε στο πρόσωπο του, ήταν αναμενόμενα ικανοποιητική. Στην ατζέντα της κουβέντας που διεξήχθη, κυριάρχησαν εκ νέου, ζητήματα οικονομικής φύσεως και κοινοποιήθηκαν οι επιμέρους ανησυχίες των κατοίκων της περιοχής για το τι μέλει γενέσθαι μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Επιπροσθέτως έγινε εκτενής αναφορά από τους κατοίκους στην έλλειψη πρόσβασης στο διαδίκτυο και στα τοπικά ΜΜΕ. Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος κατανοώντας πλήρως τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς των κατοίκων, των περιχώρων της Βόρειας Φθιώτιδας, σε δήλωση του ανέφερε :  «Ήμουν σίγουρος ότι η Βόρεια Φθιώτιδα συνεχίζει να διαθέτει την δυναμική που απαιτείται για την αναστροφή της πτωτικής πορείας της Περιφέρειας και της χώρας. Η αξιοποίηση του συγκριτικού πλεονεκτήματος της περιοχής, είναι και αυτή που θα συμβάλλει στην επανεκκίνηση της τοπικής οικονομίας, στην επιτάχυνση της αγροτικής παραγωγής και στην γενικότερη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα. Η ποιότητα του ανθρώπινου δυναμικού και του παραγόμενου έργου του, καθιστούν τον Δομοκό και τα περίχωρα του, σε έναν εκ των ισχυρότερων πόλων ανάπτυξης του Νομού Φθιώτιδας» .


Την Τετάρτη (25 / 04) το βράδυ ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος θα μιλήσει ζωντανά στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR Κεντρικής ΕλλάδοςΤην Πέμπτη (26 / 04) κατά τις πρωινές ώρες, ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Κουτσογιαννακόπουλος Κωνσταντίνος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην λαϊκή αγορά της Μακρακώμης. Την Πέμπτη (26 / 04) από το απόγευμα θα βρίσκεται στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου