Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Συνεχίζονται οι προεκλογικές εξορμήσεις


Οι προεκλογικές εξορμήσεις στην Φθιώτιδα συνεχίζονται, σήμερα, με την επίσκεψη στα χωριά και τις πόλεις της Δυτικής Φθιώτιδας. 

Μετά την επαρχία Λοκρίδας την Κυριακή 22 Απριλίου, την Ανατολική Φθιώτιδα την Δευτέρα 23 και το Δομοκό στις 24 Απριλίου, την Τετάρτη 25 Απριλίου, κλιμάκιο συναγωνιστών και υποψηφίων του συνδυασμού ΚΚΕ(μ-λ) Μ-Λ ΚΚΕ – Εκλογική Συνεργασία θα περιοδεύσει στο Λιανοκλάδι, την Υπάτη, την Μακρακώμη, την Σπερχειάδα, τον Αγ. Γεώργιο και τον Τυμφρηστό. 

Για να ενημερώσουν τους πολίτες της Φθιώτιδας για τις θέσεις του συνδυασμού, με το μοίρασμα της εκλογικής διακήρυξης και την ανάρτηση των προεκλογικών χαρτονιών. 


Παράλληλα έχει προγραμματιστεί πολιτική εκδήλωση την Τετάρτη 2 Μαΐου, στις 7:00 μμ. στην Λαμία, στην αίθουσα του ΤΕΕ ανατολικής Στερεάς Ελλάδας στην Πλατεία Ελευθερίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου