Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Επίσκεψη Χρ.Σταϊκούρα σε Αγ. Τριάδα, Αγ. Σεραφείμ, Σκάρφεια, Μώλο και Στυλίδα


Ο Υποψήφιος Βουλευτής Νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, επισκέφθηκε σήμερα το πρωί την περιοχή της Αγίας Τριάδας, του Αγίου Σεραφείμ, της Σκάρφειας και του Μώλου, ενώ σήμερα το απόγευμα θα επισκεφθεί τη Στυλίδα.

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας στο πλαίσιο των συναντήσεών του με πολίτες αναφέρθηκε στα προβλήματα που αυτοί αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους.

Ένα από τα προβλήματα αυτά είναι ο κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας, για τον οποίο ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υποστήριξε ότι «η αποκατάσταση της έννομης τάξης είναι απαίτηση όλων των πολιτών. Η ασφάλεια, ακόμα και με οικονομικούς όρους, είναι διαρκές δημόσιο αγαθό που το απολαμβάνουν όλοι. Το γεγονός ότι δεν παρέχεται σε περιοχές της χώρας υποβοήθησε τη συγκρότηση ιδιαίτερα ακραίων πολιτικών μορφωμάτων. Αυτή την κατάσταση ανασφάλειας θα επιδιώξει να διορθώσει άμεσα η Νέα Δημοκρατία».

Επιπρόσθετα, εστιάζοντας στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ανέφερε ότι «στη παρούσα φάση σχηματίστηκαν μορφώματα που, δημαγωγώντας, διεκδικούν την εμπιστοσύνη των πολιτών. Πεποίθησή μου είναι ότι δεν προτείνουν συνεκτικές λύσεις για τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και ως εκ τούτου δεν θα αποσπάσουν την εμπιστοσύνη των πολιτών».


Προσέθεσε δε ότι «ένα κατακερματισμένο πολιτικό σκηνικό, δεδομένου του ελλείμματος κουλτούρας κοινωνικής, πολιτικής και κομματικής συνεργασίας, δημιουργεί συνθήκες πολιτικής αστάθειας και οικονομικής αβεβαιότητας. Τουλάχιστον στην παρούσα φάση οξύτατων προβλημάτων, είναι αναγκαίο η χώρα να κυβερνηθεί, με προγραμματική σαφήνεια, στιβαρότητα και διαχειριστική αποτελεσματικότητα, σε συνθήκες πολιτικής σταθερότητας».

Τέλος, ολοκληρώνοντας, ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας υπογράμμισε ότι «η βέλτιστη λύση για να βγει η χώρα σύντομα από τέλμα μπορεί να προκύψει από μια ισχυρή και αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία. Είμαι αισιόδοξος ότι οι πολίτες θα αξιολογήσουν ορθολογικά τα δεδομένα και θα ενεργήσουν ανάλογα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου