Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Δημήτρης Γαλάνης: ΔηΣυ - Σημεία πολιτικού λόγου...

Η ΥΦΕΣΗ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Βενιζέλος και Σαμαράς πωλούν και πάλι φύκια για μεταξωτές κορδέλες στους πολίτες, μιλώντας για αναβολή των μέτρων προσαρμογής. Και οι δύο έχουν βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή τους στη νέα δανειακή σύμβαση από την οποία απορρέουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις για την χώρα και τους πολίτες.

Τώρα εννέα μέρες πριν από τις εκλογές  αφήνουν ελπίδες ότι μπορούν να λάβει παράταση χρόνου η επιβολή των νέων μέτρων ενώ την ίδια ώρα γίνεται γνωστό ότι η ύφεση θα ξεπεράσει το 5,5%.

Αδιόρθωτοι μέχρι τέλους δείχνουν να ξεχνούν ότι κατά το πρόσφατο παρελθόν οι λεονταρισμοί Βενιζέλου περί επαναδιαπραγμάτευσης με την τρόικα - για την οποία κάνει λόγο και ο κ. Σαμαράς -  έκαναν τους εκπροσώπους της να φύγουν και  έφεραν «μπουναμά» νέων μέτρων στους φορολογούμενους ύψους 1,5 δις. ευρώ.


Αντι να ψεύδονται και να εξαπατούν να πουν ξεκάθαρα στον ελληνικό λαό ποια είναι τα σχέδια και οι προτάσεις τους για την έξοδο της χώρας από την κρίση με τα ισοδύναμα μέτρα που προτείνουν.


Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ

Ο Γιώργος Συμπιλίδης είναι εδώ  και συνεχίζει να προσβάλλει τη μνήμη και τη νοημοσύνη της κεντροδεξιάς με την προκλητική και θρασύτατη απόπειρά του μέσω συνέντευξης να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους ο Αντώνης Σαμαράς τον έθεσε εκτός ψηφοδελτίων Ν.Δ μετά το σάλο και την κατακραυγή που ξεσήκωσε η τοποθέτησή του  στο συνδυασμό  του νομού Κιλκίς.

«Με έφαγαν τα συμφέροντα και τα αθηναϊκά μίντια»,  φωνάζει ο  άνθρωπος που έριξε την κυβέρνηση της Ν.Δ το 1993.  Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο κ. Συμπιλίδης είναι και ο μόνος που δικαιούται να μιλά για συμφέροντα για τι τα ξέρει καλά.

Όμως ο ισχυρισμός του  ότι  μόνος του έφυγε από τα ψηφοδέλτια για να διευκολύνει τον Αντώνη Σαμαρά, μόνο ειρωνικά χαμογέλα προκαλεί.


ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ

Την ώρα που ένα εκατομμύριο έλληνες πολίτες μαστίζονται από την ανεργία  και η χώρα έχει όσο ποτέ ανάγκη για ξένες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και προϋποθέσεις ανάπτυξης τα άκρα προσπαθούν να ενωθούν για να κρατήσουν τον τόπο δέσμιο της κρίσης. Καμένος και Σύριζα, άκρα και ακρότητες επιχειρούν να αποτελέσουν το τροχοπέδη στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας.

Η κοινωνία πρέπει να επιλέξει θετικά και να στηρίξει την ευρωπαϊκή προοπτική της Ελλάδας  που περνά μέσα από την πολιτική των μεταρρυθμίσεων και των διαρθρωτικών αλλαγών. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου