Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Η Περιφέρεια στο προσκήνιο


Συνεχίζονται απρόσκοπτα οι περιοδείες του Υποψήφιου Βουλευτή με την Νέα Δημοκρατία κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου σε όλο τον Νομό Φθιώτιδας. 

Οι ουσιαστικές επαφές με τους πολίτες και η κατανόηση των προβλημάτων τους είναι στοιχεία που τροφοδοτούν τον γόνιμο διάλογο και ενισχύουν το ενδιαφέρον, την ώρα μάλιστα που το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει.
  

Την Πέμπτη (26 / 04) το απόγευμα στο Νέο Μοναστήρι

Στο Νέο Μοναστήρι Δομοκού αφιέρωσε αρκετές ώρες της Πέμπτης ο κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος. Η υποδοχή δεν ήταν απλά φιλική, αλλά κάτι πολύ παραπάνω από τέτοια, αφού ο Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, είναι στενά συνδεδεμένος με την Βόρεια Φθιώτιδα, ως εκ τούτου και με την εν λόγω περιοχή.


Κατά την διάρκεια της επίσκεψης εκεί, ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος κατά την προσφιλή του πρακτική, προέβη σε μία αρκετά λεπτομερή επεξήγηση των βασικών θέσεων της Νέας Δημοκρατίας. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα αγροτικά ζητήματα, αφού κάθε ανησυχία που εκφράστηκε από τους κατοίκους της περιοχής αφορούσε τον αγροτικό τομέα και την παραγωγική διαδικασία.

Ο Υποψήφιος Βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία ήταν προετοιμασμένος και κατατοπιστικότατος και με την διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων έριξε φως στα σκοτεινά σημεία που υπήρχαν μέχρι τότε.

Ακολούθως σε δήλωση του ανέφερε τα εξής : « Είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από το ύφος και το περιεχόμενο των συζητήσεων με τους κατοίκους της περιοχής. Το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν για τις προτεραιότητες της παράταξης και επιπροσθέτως η αποδοχή των βασικών θέσεων πάνω στα θέματα αγροτικής πολιτικής, οπλίζουν το ισχύον, αλλά και το νέο πολιτικό προσωπικό με δύναμη και πίστη για τον αγώνα ανάταξης της πατρίδας, μέσω της ισχυροποίησης του πρωτογενούς τομέα. »

  
  
Ξεχωριστή «νότα» η επαφή με νέους σε  net cafe της περιοχής.

Μία αναπάντεχα ευχάριστη εμπειρία είχε ο κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος σε net cafe της περιοχής. Αξιοποιώντας το επικοινωνιακό του χάρισμα και την διεισδυτικότητα του λόγου του στις νεαρές ηλικίες ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας, είχε την ευκαιρία να συζητήσει , με χαρακτηριστική άνεση, επιστρατεύοντας μάλιστα και την απαιτούμενη ορολογία, με νεαρούς της περιοχής και να ακούσει τις απόψεις τους και τις προτάσεις τους για τα τεκταινόμενα.
  

Συσπείρωση στην Σπερχειάδα

Εντείνονται ρυθμοί συσπείρωσης των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας ανά τον Νομό. Το γεγονός αυτό χαρακτήρισε και την επίσκεψη του κ. Κώστα Κουτσογιαννακόπουλου στην Σπερχειάδα  , το πρωί της Παρασκευής (27 / 04). 

Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας συνομιλώντας με πολλά τοπικά κομματικά στελέχη, έκανε αναφορά στην σημασία των εθνικών εκλογών της 6ης Μαΐου και στην στάση υπευθυνότητας της παράταξης, της Νέας Δημοκρατίας κατά την προεκλογική περίοδο.  

Έκανε ιδιαίτερη μνεία στον ειλικρινή και καθαρό λόγο που εκφράζεται από τον Πρόεδρο Αντώνη Σαμαρά, σε όλες τις ομιλίες του, πράγμα που κινητοποίησε και τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του κόμματος Κώστα Καραμανλή να σταθεί στο πλευρό του και να συνδράμει ενεργά στην προεκλογική μάχη. Εξήρε δε και την άμεση ανταπόκριση της βάσης, που οφείλει να είναι ο πρωταγωνιστής στην μάχη για την επικράτηση της παράταξης, διότι μέσα σε αυτό το ρευστό σκηνικό είναι η μόνη δύναμη πολιτικής σταθερότητας που εγγυάται την αποτελεσματική έξοδο από την κρίση με βιώσιμους όρους και προέτρεψε όλους, να αναδείξουν στο Εθνικό Κοινοβούλιο, εκείνα τα πρόσωπα, που αταλάντευτα, ανοιχτά, διαχρονικά και με συνέπεια, υπερασπίζονταν και υπερασπίζονται τις επιλογές της παράταξης και του προέδρου Αντώνη Σαμαρά.
  

Επιστροφή σε γνωστά «λημέρια»

Την επιστροφή στα γνωστά «λημέρια» προτίμησε ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος το απόγευμα της Παρασκευής  (27 / 04) . Ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία πραγματοποίησε περιοδεία σε χωριά του Δομοκού και συγκεκριμένα στον Παλαμά, το Μακρολίβαδο, την Μελιταία και την Φιλιαδώνα. Οι συναντήσεις χαρακτηριστήκαν εκ νέου από το ευρέως γνωστό πνεύμα οικειότητας που υπάρχει μεταξύ των κατοίκων της περιοχής και του Υποψηφίου Βουλευτή. Οι κάτοικοι των περιοχών, πεπεισμένοι για το περιεχόμενο και την διαχρονικότητα αυτών που πρεσβεύει ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος ενστερνίστηκαν την άποψη ότι η πίστη στις δυνατότητες και  - πλέον αυτή την εποχή - στην τεχνογνωσία του σύγχρονου αγροτικού πληθυσμού , αποτελούν τα μόνα αξιόπιστα μέσα που πρέπει να χρησιμοποιήσει ο τόπος για να βρεθεί σε τροχιά ανόδου.

Τις απογευματινές ώρες του Σαββάτου (28 / 04) σειρά είχαν τα υπόλοιπα χωριά του Δομοκού. Οι επισκέψεις σε Βούζι, Καρυές, Πετρωτό, Μαντασιά, έγιναν με κεκτημένη την επιτυχία από τις προγενέστερες συναντήσεις. Ωστόσο παρά τις ευνοϊκές συνθήκες , οι απορίες ήταν πολλές και οι αναφορές των κατοίκων στα κακώς κείμενα της προηγούμενης διακυβέρνησης περισσότερες. Σε εκείνο το σημείο οι παρεμβάσεις του κ. Κουτσογιαννακόπουλου ανακούφισαν τους παρευρισκομένους, διότι διατυπώθηκαν με σαφήνεια και με καθαρότητα που δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες. 

Σε δήλωση του ο Υποψήφιος Βουλευτής ανέφερε : «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε το μοντέλο διοίκησης αλλά και το σύστημα διακυβέρνησης της χώρας. Αυτή η επιλογή αποτελεί και προϋπόθεση ευημερίας της ελληνικής περιφέρειας, ως εκ τούτου και της Φθιώτιδας. Με τις αναγκαίες νομοθετικές πρωτοβουλίες και τις κατάλληλες θεσμικές παρεμβάσεις ενεργοποιούνται τα αντανακλαστικά της ευνομίας του κράτους και επιτυγχάνεται η εμπέδωση της πολυπόθητης διαφάνειας, της χρηστής διαχείρισης  και κατ’ επέκταση η αποκατάσταση του αισθήματος δικαίου στην ελληνική κοινωνία»


-  Την Κυριακή (29 / 04) ο Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος από τις πρωινές  ώρες έως και αργά το απόγευμα , θα περιοδεύσει σε Άγιο Σεραφείμ, Μώλο, Καμένα Βούρλα και Άγιο Κωνσταντίνο.

Την Τετάρτη (02 / 05) στις 19:30 ο Υποψήφιος Βουλευτής Φθιώτιδας με την Νέα Δημοκρατία κ. Κωνσταντίνος Κουτσογιαννακόπουλος θα πραγματοποιήσει την Κεντρική Προεκλογική Ομιλία του στο Εργατικό Κέντρο Φθιώτιδας (πλ. Διάκου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου