Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΤΟΥ OXIDIODIA.GR


Mπορείς να κοροϊδεύεις λίγους για πολύ καιρό, ή πολλούς για λίγο καιρό, αλλά όχι όλους για πολύ καιρό/ ο χρόνος της ολιγομελούς ομάδας του oxidiodia.gr(http://epitropesdiodiastop.blogspot.com) έχει τελειώσει!
 
Παρακολουθούμε εδώ και δύο χρόνια την κατιούσα και τυχοδιωκτική  πορεία μιας ολιγομελούς συλλογικότητας πολιτών που αντιτίθενται στην πληρωμή διοδίων να καπηλεύεται την απήχηση και τις δράσεις εκατοντάδων διαφορετικών συλλογικοτήτων και λαϊκών συνελεύσεων  σε όλη την Ελλάδα, χιλιάδων ανένταχτων αγωνιστών  που συναπαρτίζουν το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ.  Με έκπληξη είδαμε ανακοίνωση αυτής της ομάδας ενάντια στα διόδια να καπηλεύεται εδώ και μήνες την δυναμική αυτού του κινήματος του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε κι εμείς (www.denplirono.info) και αρκετά συχνά να το προβοκάρει με τις πρακτικές της. 


Σήμερα 13/3/2012 με έκπληξη πληροφορηθήκαμε από το ιστολόγιο τους  http://epitropesdiodiastop.blogspot.com/2012/03/blog-post_2079.html  και διαπιστώσαμε πέραν πάσης αμφιβολίας τον απίστευτο τυχοδιωκτισμό αυτής της ολιγομελούς ομάδας, που δεν έχει καμία απεύθυνση, σε όλη την Αττική και την Ελλάδα, πέραν της έδρας τους στην οδό Καυτατζόγλου 35 στα Πατήσια και της κατοικίας τους στις  Αφίδνες  Αττικής, την ανακοίνωση της ΚΑΘΟΔΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ πανελλαδικά ως Κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!

Οι «παροικούντες την Ιερουσαλήμ» γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται. Όλοι οι άλλοι μπορούν να διαπιστώσουν τα προλεγόμενα επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα(http://epitropesdiodiastop.blogspot.com)  αυτής της μικρής ομάδας και παρακολουθώντας ιδιαίτερα τα εκατοντάδες βίντεο προσωπικής προβολής των ιδιοκτητών  της.  Θα διαπιστώσουν την αμετροέπεια, τον βοναπαρτισμό, τον τυχοδιωκτισμό και την απόλυτη απουσία πολιτικής σκέψης, επιχειρημάτων, διαλόγου και αμεσοδημοκρατικής λειτουργίας.


ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ 

ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΛΟΓΟΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ

Τους καταγγέλλουμε δημόσια για την απόπειρα εξαργύρωσης των αγώνων και των δράσεων χιλιάδων αγωνιστών σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου αυτοί, οι μικροί, οι λίγοι, που έχουν καβαλήσει το καλάμι – ή ακόμα χειρότερα εκτελούν σχεδιασμούς άγνωστων μέχρι στιγμής κέντρων εξουσίας – να αποπειρώνται μέσω της καθόδου στις εκλογές την εξαργύρωση χρόνων αγώνων και θυσιών για λογαριασμό τους. Μαζί ευτελίζουν ένα μεγάλο κίνημα, προδίδουν αρχές και αξίες, αποδεικνύονται επικίνδυνοι τυχοδιώκτες και όχι μόνο. Πρέπει να τους ακυρώσουμε τώρα!

Καλούμε όλες τις συλλογικότητες που συνταυτίστηκαν και ανέπτυξαν δράσεις στη λογική του κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, τις λαϊκές συνελεύσεις σε όλη την Ελλάδα που καθημερινά δίνουν αγώνες ενάντια στα χαράτσια, κάθε καλόπιστο και τίμιο αγωνιστή ενάντια στο μαύρο μέτωπο να τους καταδικάσει τώρα δημόσια, καθαρά και ξάστερα. Το κίνημα έχει τα αντανακλαστικά να αυτοπροστατευτεί , να απαξιώσει και να αποκλείσει αντίστοιχες πρακτικές, να καταδικάσει τους όψιμους μαυρογιαλούρους στην αφάνεια.

Προφανώς τα ερωτήματα συνεχίζουν να είναι πολλά. Αναγνωρίζουμε το μερίδιο της ευθύνης  που μας αναλογεί επειδή όλα αυτά τα χρόνια επιλέξαμε συνειδητά  να απέχουμε από αντιδικίες και καταγγελίες εκτιμώντας ότι αντίστοιχες συμπεριφορές δεν έχουν πολύ δρόμο και μέλλον στα κινήματα από τα κάτω.  Δεν θα σιωπήσουμε όμως περαιτέρω. Θα ξεδιπλώσουμε βήμα – βήμα το βίο και την πολιτεία αυτών που αποτόλμησαν να εκμεταλλευτούν τους αγώνες των πολλών και να τους εξαργυρώσουν στην κάλπη. Δεν τελειώσαμε σήμερα με αυτή την καταγγελία. Θα επανέλθουμε.
  

ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ “ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ”


4 σχόλια:

  1. Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας, και θα ακούσουν τ’ αυτάκια μας …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ΚΙΝΗΜΑΤΑ ειναι ΠΕΡΑ απο ΚΟΜΜΑΤΑ και ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ...ΧΩΡΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ και ΦΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΛΕΓΑΜΕ ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΧΟ και ΑΓΩΝΑ....το κινημα ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ εξελιχτηκε σε ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ και καταφερε να διασπαστει σε πολλα κομματια... εμεις παντως εδω στην ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΟΧΙ ΔΙΟΔΙΑ και ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ και παραταξεις και ενωμενοι στον κοινο στοχο ,ΕΓΩ ΕΥΧΟΜΑΙ οι πολλες δρασεις ΤΟΥ "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ - ΑΘΗΝΑΣ ΚΛΠ" ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ... ΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑΝ.... ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ... ΟΙ ΔΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ DENPLIRONO.INFO EINAI AΠO TOYΣ ΠΡΩTOYΣ ΠOY AYTOΔIAΣΠAΣTHKAN AΠO TON KENTΡIKO ΠYΡHNA... ΟΙ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ..ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑ... ΑΥΤΑ ΜΑ ΦΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....ΠΟΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ... ΓΙΑΤΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΣΤΟΥΣ ΡΕ ΑΡΓΥΡΗ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΛΑ. ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΠΛΗΝ ΔΥΟ-ΤΡΙΩΝ. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ; ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ Ή ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ;

    ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΗΛΑΔΗ; ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ. ΓΟΥΣΤΟ ΜΟΥ... ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΟΥΚΟΥΕΣ Ή ΣΥΡΙΖΑΣ; ..Ή ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΥΡΙΟΙ;

    ΑΣΤΟΥΣ... ΕΧΟΤΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ. ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΑΣ. ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ. ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΟΙ ΧΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΟΡΤΑΣΕΙ...ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΓΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου