Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χρήστος Σταϊκούρας: «Δεν αγόρασα καμία Βίλα»


Tο τελευταίο χρονικό διάστημα κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας αγόρασε τη "Βίλα Τσακίρη" στις Λιβανάτες. 

Το "νέο", έφτασε γρήγορα στα αυτιά του βουλευτή, ο οποίος αποκάλεσε "συκοφάντες" όσους του καταλογίζουν την αγορά της πολυτελους βίλας και έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Λίγες εβδομάδες πριν την εκλογική αναμέτρηση, οι «κουκουλοφόροι» συκοφάντες ξαναχτύπησαν άνανδρα.
Κατασκεύασαν και διαρρέουν την πληροφορία ότι έγινα ιδιοκτήτης της «Βίλας Τσακίρη» στη Λοκρίδα.
Κάτι που είναι απολύτως ψευδές.
Η πρόθεσή τους είναι προφανής και τα ελατήριά τους ευτελή.
 

Εξ’ αρχής, έχω δηλώσει, κατηγορηματικά και με σαφήνεια, ότι μπήκα στην πολιτική με διάθεση να προσφέρω στην Πατρίδα, τη Φθιώτιδα και τους Πολίτες.
Έχω δεσμευτεί ότι δεν θα προδώσω την εμπιστοσύνη των έντιμων και δημιουργικών συμπατριωτών μου.
Στους κατάπτυστους συκοφάντες λέω, προς το παρόν, μία μόνο λέξη: Ντροπή!!!
Η τρομοκρατία της συκοφαντίας δεν θα περάσει.
Αν έχουν το στοιχειώδες θάρρος ας βγάλουν τις «κουκούλες».»

15 σχόλια:

  1. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ BLOGS. EXOYN THN ΣΥΝΑΙΣΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥΣ; ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΨΗΛΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΛΗΞΕΙ ΕΝΑ ΑΠ'ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ Ν.Δ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΙ Ο Κ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΜΕΝΟΥΝ ΟΡΘΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ.ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ" ΤΙ ΚΑΝΕΙ,ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ,ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΡΑΜΑ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ;ΠΑΛΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΣΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΗΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΥΓΝΩΜΟΝΕΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΙΛΛΕΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.......... ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΠέμπτη, Μαρτίου 08, 2012

    Για την κατάντια της πατρίδας περνάνε απο την εκλογική διαδικασία ( κολυβήθρα του Σιλωάμ) άσπιλοι και αμόλυντοι συνεχίζουν το Εθνικό του έργο.
    Και όσων αφορά τα καλάμια των άλλων αιρετών ανώνυμε χάνεις το δικαιο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΥΤΥΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΘΕΩΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΕ ΚΙΤΡΙΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ........ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ.

    Κ.Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο συνήθης Ελληνας σκιαγραφείται πολύ παραστατικά Tο 60πΧ στους Παπύρους που διασώζουν συμβουλές του ρωμαίου Μενένιου Απιου προς τον φίλο του Ατίλιο Νάβιο. Οι πολύ ενδιαφέρουσες επιστολές περιγράφουν για το πως έβλεπαν τους Έλληνες οι Ρωμαίοι για μερικές στιγμές αφού τις διαβάσουμε θα δούμε, πόσο .... πραγματικοί απόγονοι είμαστε, Μεταξύ άλλων λέει στον φίλο του
    Το πιο σπουδαίο, για να καταλάβης τον έλληνα, είναι να σπουδάσης, τον τρόπο με τον οποίο εκδηλώνει τον φθόνο του, τον τρόπο που εφεύρε για να γκρεμίζη καλλίτερα. Είναι ένας τρόπος πιο κομψός από το δικό μας, γέννημα σοφιστικής ευστροφίας και διανοητικής δεξιοτεχνίας,
    Είναι η λεπτοκαμωμένη συκοφαντία,
    Γιατί η συκοφαντία, αγαπητέ μου, την έχουν αναγάγει σε τέχνη . Οι θαυμάσιοι, οι φιλότεχνοι έλληνες οι πρώτοι δημιουργοί του καλού και του κακού λόγου. Το να επινόησης ένα ψέμα για κάποιον και να το διαλαλήσεις, αυτό είναι κοινότυπο και άτεχνο.
    Σε πιάνει ο άλλος από το αυτί και σε αποδείχνει εύκολα συκοφάντη και σε εξευτελίζει.
    Η τέχνη είναι να συκοφαντής χωρίς να ενσωματώνεις πουθενά ολόκληρη τη συκοφαντία, μόνο να την αφήνεις να τη συνάγουν οι άλλοι από τα συμφραζόμενα και έτσι ασυνείδητα να υποβάλλεται σε όποιον την ακούει. Η τέχνη είναι να βρίσκης το διφορούμενο λόγο, που άμα σε ρωτήσουν γιατί τον είπες, να μπορής να πης πως τον είπες με την καλή σημασία, και πάλι εκείνος που τον ακούει να αισθάνεται πως πρέπει να τον εννοήσει με την κακή του σημασία. Η τέχνη είναι να δημιουργής την ψεύτικη εντύπωση με την όλη ομιλία, χωρίς κανένας λόγος μόνος του χωριστά να είναι ψεύτικος, τόσο που να αναρωτιέται ο καλόπιστος όταν ανακάλυψη την αντίφαση, είναι άραγε αυτό συκοφαντία ή παρεξήγηση; Υποβλητικός, σεμνότυφος, ντυμένος την ευπρέπεια, πρέπει να είναι ο συκοφαντικός λόγος και να μη διαρκή περισσότερο από ότι θα κούραζε τον ακροατή και όμως με τις πρεπούμενες διακοπές, αν είναι επίμονος, έτσι που να του εντυπώνεται χωρίς ο ίδιος να μπορεί να το καταλάβη πως αυτό του συνέβηκε.
    Δεν στηρίζεται σε ανύπαρκτα γεγονότα η περίτεχνη συκοφαντία, αλλά διαλέγει κάποιο ασήμαντο, το βγάζει από τη σειρά του, το φουσκώνει, το βάζει σε άλλη σειρά και έτσι το κάνει να αποδίδει μιαν εντελώς διαφορετικιά από την αρχικήν εντύπωση.
    Είμαστε πράγματι απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων !!!
    Ο νέος πολιτικός του Νομού μας Xρηστος Σταικουρας είναι άφθαρτος το ήθος και τον χαρακτήρα του το γνωρίζουν πολύ καλά οι πολίτες και η λάσπη στον ανεμιστήρα δεν πιάνει. Ο καλύτερος τρόπος είναι να έχουμε υπομονή, οι συκοφαντίες δεν έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Η αλήθεια είναι παιδί του χρόνου, Η ζωή θα ήταν ένα διαρκές κυνήγι ψύλλων, αν κάποιος ήταν υποχρεωμένος να καταδιώκει όλα τα υπονοούμενα, τις αναλήθειες, τους υπαινιγμούς και τις υποψίες που αρθρώνονται εναντίον του.Όλοι μας γνωρίζουμε ότι τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται μετά τα κυνήγια και πριν από τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΙΜΟΝΟ ΑΝ ΤΩΡΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΛΟΘΕΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΣΑΨΟΥΝ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ..ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕ3ΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ!!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΗΘΟΣ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ κ.ΣΤΑΙΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ, ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΚΡΥΦΤΕΙ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ Η' ΟΧΙ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ;
    Ή ΓΕΝΙΚΑ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (Π.Χ. ΕΛΒΕΤΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΑΓΓΛΙΑ);

    ΔΗΛΑΔΗ Ο κ. ΣΤΑΪΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΓΟΡΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ...(;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να καταλαβουμε καμια φορα... Απαγορευετε ενας βουλευτης να αγορασει σπιτι επειδη ειναι βουλευτης?Εγω δεν γνωριζω αν το αγορασε αληθεια,αλλα οτι κ να το εκανε ειναι δικαιωμα του.Δεν το πιστευω οτι καποιοι λιγο καιρο πριν τις εκλογες του ριχνουν τοση λασπη... Ο Χ.Σταικουρας δεν εχει πειραξει κανεναν,μονο βοηθησει εχει.Ο αλλος παραπανω εφτασε σε σημειο να ρωταει αν εχει σπιτι στην ευρωπη.Αν ειναι δυνατον... Ναι ρε μεγαλε... εχει αγορασει ενα σπιτι στην [χωνο-λουλου].Μηπως ενδιαφερεσε? αντε σοβαρευτειτε καμια φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. τιμωρησαμε ηδη ολα τα λαμογια που κατα καιρους κατασπαταλουσαν και εκλεβαν το δημοσιο χρημα και ψαχνουμε για νεα θυματα ξυπνατε ρε!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΛΑΣΠΗ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΡΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΡΟΥΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΙΕΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΕ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΑΚΟΣΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΜΑΣ ΘΥΜΑΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ... ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο κ. Σταικούκας,ο νέος πολιτικός,ο άξιος,ο εργατικός, εκτός απο την πολιτική απο που αλλού έχει ένσημο; τι άλλη δουλειά εχει κάνει;τι γνωρίζει απο την αξία τις εργασίας για να αξιολογήσει και τους άλλους εργαζόμενους; αν δεν ήταν ο πατέρας του,φα τον γνώριζε η κοπελιά της διπλανής πόρτας; θά είσαστε εσεις να τον γλύφεται;Που θα σας τακτοποιήσει τώρα που δεν υπάρχουν προγράμματα staz;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σ'ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΧΡ. ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ,ΤΗΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΗΜΑΡΤΟΝ,ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Ν.Δ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΩΣ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΑΝΕΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΦΤΕΡΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΜΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ.ΑΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταϊκούρα, «κατά Τσώνη, κατά κύρη, μπλέκει η βίλα του Τσακίρη»! (ο νοών νοείτω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανοητε δουλεια εχουμε,δοξα τον θεο.Δεν γλυφουμε κ ουτε περιμενουμε απο τα stage.Αλλοιμονο απο αυτους που δεν εργαζονται.. Αυτο θα επρεπε να σκεφτεις κ εσυ για τους ανεργους κ οχι να καθεσαι να γραφεις ενα καρο βλακειες,να κατηγορεις οποιον να ναι κ τον Σταικουρα που εχει προσφερει κ θα συνεχισει να το κανει.Αλλα να μου πεις κ εσυ καποτε εγλυφες χοντρα-χοντρα κ σε βολεψανε απο οτι φαινεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου