Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πρόσκληση του Αίαντα Μαλεσίνας


Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η


Η Διοίκηση, του Αίαντα Μαλεσίνας σας καλεί να στηρίξετε με το χειροκρότημα σας την αγαπημένη ομάδα σας, στον πολύ σημαντικό εκτός έδρας αγώνα με το Πανερυθραϊκό.  

Θυμίζουμε, ότι ο Πανερυθραϊκός είναι ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, και για εμάς αυτή η αναμέτρηση είναι τρόπον τινά καθοριστική για την τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Ελάτε ΟΛΟΙ λοιπόν, το Σάββατο στις 31 Μαρτίου στις 7:00 μ.μ. στο γήπεδο του Πανερυθραϊκού (στην Νέα Ερυθραία, έξοδος Βαρυμπόμπη). 

Ελάτε να ζήσετε την μαγεία του βόλεϊ, σε μια ακόμη μάχη του Αίαντα απέναντι σε έναν αήττητο αντίπαλο!



2 σχόλια:

  1. Θα βάλει κάποιο λεωφορείο η ομάδα ή ο δήμος; ή μόνο όποιος διαθέτει δικό του όχημα μπορεί να έρθει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεδομένης της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, η Διοίκηση του Αίαντα αδυνατεί να μισθώσει λεωφορείο ακόμη και για την αποστολή των παιχτών. Εάν ο Δήμος μας στηρίξει και σε αυτό το επίπεδο θα ήταν ευχής έργο. Ζητούμε την κατανόηση όλων, μιας και οι προτεραιότητες επικεντρώνονται στα απαραίτητα έξοδα. Με την νέα σεζόν στην Α2, ήδη γίνονται κινήσεις τέτοιου είδους ΄΄αυτονόητα΄΄ έξοδα να καλύπτονται. Όσοι αδυνατούν να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, ανανεώνουμε το ραντεβού για το εντός έδρας φιλικό αγώνα στις αρχές Απριλίου με την ΑΕΚ. Εκ της Διοικήσεως του Αίαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου