Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ν.Δ.: Με στόχο την αυτοδυναμία


Με στόχο την αυτοδυναμία και «να μην χαθεί ούτε μία ψήφος νεοδημοκράτη» κηρύχθηκε έστω και άτυπα, χθες το απόγευμα και στο πλαίσιο της διευρυμένης σύσκεψης της ΝΟΔΕ, η έναρξη της προεκλογικής περιόδου σε επίπεδο Φθιώτιδας για την Νέα Δημοκρατία.


Για τους στόχους και την τακτική που θα ακολουθήσει το κόμμα της Ν.Δ. στις επερχόμενες εκλογές μίλησε στα τοπικά στελέχη ο βουλευτής Καβάλας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος

Παρόντες μάλιστα στην χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη ήταν ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταΐκούρας, καθώς και οι πέντε από τους επτά πιθανούς υποψηφίους που τις προηγούμενες ημέρες κατέθεσαν την υποψηφιότητά τους. 

Συγκεκριμένα παρόντες ήταν η κα. Ελένη Μακρή, ο κ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος, ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης, ο κ. Νίκος Διαμαντής, ο κ. Γιάννης Μπρεκουλάκης, ενώ απουσίαζαν ο κ. Δημήτρης Μπριάνης και ο κ. Αλέξης Κορδολέμης. Το σύνθημα στα τοπικά στελέχη για αγώνα κατά την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ώστε «να μην χαθεί καμία ψήφος νεοδημοκράτη και να επιτευχθεί ο στόχος της αυτοδυναμίας» δόθηκε από τον υπεύθυνο οργανωτικού της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Παναγιώτη Σινάπη, ενώ στην επικοινωνιακή τακτική αναφέρθηκε ο βουλευτής κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος


Συγκεκριμένα ο κ. Παναγιωτόπουλος εστίασε κυρίως στον τρόπο προσέγγισης και επικοινωνίας με την βάση των ψηφοφόρων, ενώ προσδιόρισε τα σημεία στα οποία θα πρέπει να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα. Κυρίως στάθηκε στην ανάγκη να ξεκαθαρίσει η κατάσταση τόσο ανάμεσα στα στελέχη όσο και ανάμεσα στους ψηφοφόρους του κόμματος για τους λόγους που οδήγησαν τον πρόεδρο του κόμματος να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο.

Συγκεκριμένα προσδιόρισε ότι οι λόγοι της συγκεκριμένης αλλαγής είχαν να κάνουν «με την σωτηρία της χώρας», επιρρίπτοντας ευθύνες στην διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για τους χειρισμούς της «που οδήγησαν την χώρα σε αυτή την κατάσταση» και παράλληλα χαρακτήρισε την κίνηση του κ. Σαμαρά ως «κίνηση διαφύλαξης του εθνικού συμφέροντος».

Επίσης ο κ. Παναγιωτόπουλος επισήμανε προς τα στελέχη ότι θα πρέπει να περάσουν προς τον λαό και τους ψηφοφόρους τους λόγους που οδηγήθηκε η χώρα σε αυτή την κατάσταση. Προσδιόρισε την ανάγκη επιμερισμού των ευθυνών τονίζοντας ότι «η Νέα Δημοκρατία έχει τις δικές της ευθύνες αλλά όχι στο επίπεδο των ευθυνών του ΠΑΣΟΚ που δημιούργησε αυτό το σαθρό κράτος, ενώ ευθύνες έχει και η αριστερά για την δημιουργία αυτής της νοοτροπίας».

Μάλιστα στις νουθεσίες τους προς τα τοπικά στελέχη ο βουλευτής της Ν.Δ. δεν απέφυγε να αναφερθεί και στην προεκλογική περίοδο του 2009 και στις ομιλίες του κ. Κώστα Καραμανλή και του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης. 

Συγκεκριμένα στάθηκε στην δήλωση του κ. Παπανδρέου «λεφτά υπάρχουν» και την έφερε σε αντιδιαστολή με την ομιλία του κ. Καραμανλή και το πρόγραμμα λιτότητας που είχε εξαγγείλει, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν ξέρουμε τι θα είχε συμβεί αν ακολουθούσαμε αυτό που πρότεινε τότε ο κ. Καραμανλής».

Μάλιστα πάνω σε αυτό δεν απέφυγε να μιλήσει και για την είσοδο της χώρας στο Δ.Ν.Τ και το μνημόνιο, σημειώνοντας τον προβληματισμό του για το αν κάτι τέτοιο ήταν τελικά προσχεδιασμένο και επισημαίνοντας ότι «κάτι τέτοιο λέγεται από την Ν.Δ. αλλά και δεκάδες ξένους αναλυτές και αξιωματούχους». 

Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι ένα από τα ζητήματα που κυριαρχεί αυτή την στιγμή στις τάξεις των τοπικών και νομαρχιακών οργανώσεων της Ν.Δ. είναι και η κατάρτιση των ψηφοδελτίων. Η επίσημη ανακοίνωση αναμένεται να γίνει στο τέλος του μήνα, με τον τελευταίο λόγο να έχει ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντώνιος Σαμαράς

Σε επίπεδο Φθιώτιδας θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανοιχτή παραμένει η υποψηφιότητα της δεύτερης γυναίκας που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο, καθώς η μία θέση έχει κλειδώσει από την κα. Ελένη Μακρή.

Παράλληλα θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και η κατάσταση μεταξύ των ανδρών υποψηφίων, όπου μέχρι σήμερα εκτός του βουλευτή κ. Σταϊκούρα έχουν κατατεθεί άλλες έξι υποψηφιότητες, χωρίς να αποκλειστεί κάποια έκπληξη της τελευταίας στιγμής από τον πρόεδρο του κόμματος. 

Τέλος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι για την δεύτερη θέση γυναίκας στο ψηφοδέλτιο, προκειμένου να καλυφθεί και η ποσόστωση, την χθεσινή μέρα μέσα από δημοσιεύματα του αθηναϊκού τύπου επανήλθε στην επικαιρότητα το όνομα της κας. Νάντιας Γώγουλου, η οποία όμως δεν έχει καταθέσει υποψηφιότητα, ενώ η παρουσία, στην χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη της ΝΟΔΕ, της δημοτικής συμβούλου Λοκρών κας Μαρίας Γεωργοπούλου αναζωπύρωσε τις φήμες για πιθανή συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ., αν και θα πρέπει να πούμε ότι ούτε η κα. Γεωργοπούλου έχει καταθέσει υποψηφιότητα.


ΣΕΝΤΡΑ

8 σχόλια:

  1. ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΟΛΗ Η ΣΑΡΑ ΚΑΙ Η ΜΑΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΝΟΥ-ΔΟΥ... ΟΙ ΝΕΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... ΟΙ ΝΕΟΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ 8% ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ Η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΗΜΑ ΟΜΩΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΝΕΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΣΗ.ΑΥΤΟ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΙΚΟΣΙ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΝΟ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ.ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟ Η' ΤΟ ΧΑΟΣ.ΑΚΡΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ.Η ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ -Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ- ΗΤΑΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΟΡΙΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ, ΤΗΝ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ, ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ...
      ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ ΚΙΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΦΡΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  4. ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΙΣ ΠΑΛΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ '70,'80, '90 ΚΑΙ '00, ΑΠΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΟΣΥΝΤΗΡΙΚΗΣ ΝΕΟΔΕΞΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΤΟΤΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΜΕΣΤΕΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ. ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.

    ΣΗΜΕΡΑ, Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΟΥΡΑΝΟΚΑΤΕΒΑΤΩΝ ΦΑΣΟΥΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΚΛΌΟΥΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι ατσαλάκωτοι της Νέας Δημοκρατίας με τις ντρίμπλες και της κολοτουμπες , Α ρ ε ποιοι πάνε να μας σώσουν , μπροστά στα μάτια του εμβρόντητου Έλληνα πολίτη ο αντιμνημονιακός που έγινε μνημονιακός κέρδισε το βραβείο της θεαματικότερης κολοτούμπας.

      Διαγραφή
    2. ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

      Διαγραφή
  5. ρε πατε καλα ??????το κομμα σας με τον γαπ και τον βενιζελο ψηφισε το μνημονιο 1-2 ...................να βγειτε για ποιο λογο????/για τη συνεχεια του μνημονιου????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου