Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

Λάου λάου και κυβέρνηση


Άντε και κυβέρνηση! Λάου λάου (καμία σχέση με το ΛΑΟΣ) το πήγαινε ο Φώτης Κουβέλης και του βγήκε κατοστάρι. 

Μέχρι και στη Φθιώτιδα βρήκε 7 αλλά και 11 θα έβρισκε αν χρειαζόταν, αλλά εδώ δεν πρόκειται για συμμορία αλλά για ψηφοδέλτιο. Λέτε να αρπάξει έδρα στην περιοχή μας, να τραβούν οι υπόλοιποι, που έχουν καθίσει και κάνουν τους υπολογισμούς τους με χαρτί και μολύβι, τα μαλλιοκέφαλά τους;

Πάντως, οι 7 είναι ένας κι ένας (δεν μπορεί να είναι δύο και δύο, επειδή είναι Αριστεροί και όχι Χιώτες).

Ο πρώην Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του Συνασπισμού στη Βοιωτία και μόνιμος κάτοικος Ραχών πλέον, ο Χρήστος Πολύμερος.

Ο Στυλιδιώτης Βασίλης Ζώμας.

Οι Λαμιώτες και μη εξαιρετέοι Γιώργος Τσακνιάς και Θεμιστοκλή Γιώτα.

Ο Αργύρης Αλεξίου από τη Λοκρίδα και δυο γυναίκες που έλκουν την καταγωγή τους από τη Φθιώτιδα: η Ελένη Λεκάκη και η Έφη Μαχιμάρη


Ιδού λοιπόν έκλεισε γρήγορα το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στη Φθιώτιδα και οσονούπω θα ανακοινωθεί και επίσημα.

Το κόμμα του Φώτη Κουβέλη που, μετά την προσχώρηση στη ΔΗΜ.ΑΡ. των 5 πρώην βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, σχημάτισε δική του Κοινοβουλευτική Ομάδα και άρα θα έχει θαυμάσια προεκλογική προβολή,  απέκτησε ήδη τα δικά του γραφεία, σε χώρο επί της οδού Καποδιστρίου που παραχώρησε γνωστός Λαμιώτης.


4 σχόλια:

  1. Καλό θα είναι κοι του lokrisnews να μην ειρωνεύεστε χωρίς να γνωρίζετε τα πρόσωπα. Και μιλάω συγκεκριμένα για τον κο Γιώτα, είναι ένας εξαίρετος εκπαιδευτικός. Όσον αφορά τα πολιτικά του πιστεύω να μην ταιριάζουν με τα δικά σας και πολλών άλλων και κυρίως και με τα δικά μου,αλλά μην χαρακτηρίζουμε "μη εξαιρετέο". Όλοι είμαστε μη εξαιρετέοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ ΛΟΚΡΙΣ ΝΙΟΥΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΧ. Ο ΛΟΚΡΟΣ ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΡΑΓΑΝΑΣ, ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΙΡΗΜΕΝΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΗΝ ΛΟΚΡΙΔΑ ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ "ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ" ΚΑΙ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗ ΜΑΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ ΑΡΓΥΡΗ ΑΛΕΞΙΟΥ. ΤΑΚΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΑΡΓΥΡΗΣ ΑΛΕΞΙΟΥ ΠΑΛΙΟΣ ΚΑΛΟΣ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΗΜΑ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ,ΤΟΝ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το συγκεκριμένο άρθρο όπως και τα άλλα μας έχει σταλεί προς ανάρτηση. ΔΕΝ είναι αναδημοσίευση. Άσχετα όμως με το αν συμφωνούμε με το ύφος ή όχι του άρθρου είμαστε "υποχρεωμένοι" ως διαχειριστες να το αναρτήσουμε.
    Δεν φέρει ευθύνη το Lokris News για τα γραφόμενα κανενός σας. Ο καθένας μας έχει άποψη και κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου