Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Νίκος Σταυρογιάννης: Γιατί "σκοτώσατε" το μέλλον αυτών των παιδιών κυρία Υπουργέ;


Με εκπροσώπους των μόνιμων και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών των Σχολών Μαθητείας του ΟΑΕΔ του Νομού Φθιώτιδας συναντήθηκε χθες ο Νίκος Σταυρογιάννης.

Ενημερώθηκε για την αιφνιδιαστική αλλαγή της θέσης της πρώην Υπουργού Παιδείας κ. Διαμαντοπούλου να υποβαθμίσει τις σχολές μαθητείας, απ΄όπου αποφοιτούσαν χιλιάδες τεχνίτες διαφόρων επαγγελμάτων κάθε χρόνο.  

Ο  Νίκος  Σταυρογιάννης δήλωσε τη στήριξή του στα δίκαια αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας και τη συστράτευσή του με όλους αυτούς που είτε ως δημόσια πρόσωπα είτε ως συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί φορείς  στηρίζουν και διεκδικούν τα αυτονόητα για το μοναδικό σύστημα εναλλακτικής τεχνικής εκπαίδευσης που συνδέει την εκπαίδευση με την κοινωνία της εργασίας.

<<Είναι αδιανόητο να "σκοτώνεις" τα όνειρα και το μέλλον αυτών των παιδιών και ταυτόχρονα να στερείς από την αγορά που αργοπεθαίνει, ένα σύστημα που επί 50 χρόνια έδινε και δίνει στην κοινωνία χιλιάδες τεχνίτες με παιδεία, γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες να σταδιοδρομήσουν στο επάγγελμα που φοίτησαν>>, τόνισε  ο κ. Σταυρογιάννης.

3 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΧΟΛΕΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΕΙΝΑΙ ''το μοναδικό σύστημα εναλλακτικής τεχνικής εκπαίδευσης που συνδέει την εκπαίδευση με την κοινωνία της εργασίας'' ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ?? ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ?? ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΦΟΙΤΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΑ ΚΥΡΙΕ ΣΤΑΥΡΟΓΙΑΝΝΗ.....
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΑΣ ΤΕΡΤΙΠΙΑ ΚΥΡΙΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΡΕ ΑΣΧΕΤΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ;
      ΕΙΤΕ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΚΗΦΙΝΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ.

      Διαγραφή
  2. ΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΑΕΔ? ΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΧΝΙΤΕΣ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΥΣ, ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ, ΦΥΣΙΚΟΥΣ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΥΣ, ΚΤΛ... ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΖΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου