Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Νίκος Σταυρογιάννης: Είμαι δίπλα στους εργαζομένους και τους συνεταίρους της ΣΤΛ


Με τον πρόεδρο των εργαζομένων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Λαμίας κ. Δημήτρη Σεϊντή, συναντήθηκε σήμερα ο κ. Νίκος Σταυρογιάννης, προκειμένου να ενημερωθεί για τις τελευταίες εξελίξεις, μετά και την χθεσινή συνάντηση με την ΟΤΟΕ, αλλά και τον δικαστικό αγώνα που ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι.


Μετά την συνάντηση ο κ. Σταυρογιάννης δήλωσε:

"Επανέλαβα στους εργαζομένους ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τον αγώνα για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας τους. Σε ότι αφορά τους χιλιάδες συνεταίρους της Τράπεζας,τονίζω και πάλι ότι πρέπει να διασφαλιστούν με κάθε τρόπο τα συμφέροντά τους.

Ήδη θα έπρεπε να υπάρχει πρόσβαση στις καταθέσεις των πολιτών, αφού υπάρχει ανάδοχος τράπεζα από την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς και εξασφάλιση όλων των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του τόπου μας, που συνεργάζονταν με τη Συνεταιριστική Τράπεζα.

Τέλος, αφού ενημερώθηκα τηλεφωνικά και από τον εξουσιοδοτημένο δικηγόρο των εργαζομένων κ. Κομπλιώνα, εξέφρασα όχι μόνο την στήριξή μου στο δικαστικό τους αγώνα, αλλά και τη συμμετοχή μου με οποιοδήποτε τρόπο σ’ αυτή την δύσκολη και ψυχοφθόρα προσπάθεια μέχρι την τελική δικαίωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου