Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

Ένοπλη ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου στο Μεγαπλάτανο Αταλάντης


Αναζητούνται δύο (2) άγνωστοι δράστες για ένοπλη ληστεία σε οικία στον Μεγαπλάτανο της Αταλάντη Φθιώτιδας.
 
Ειδικότερα, χθες βράδυ περί ώρα 02:00΄, οι δύο δράστες, παραβιάζοντας παράθυρο μπάνιου, εισήλθαν στην οικία του 83χρονου ιδιοκτήτη και με την απειλή όπλου (μαχαίρι), που κρατούσε ο ένας από τους δράστες, τον ακινητοποίησαν και του έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σχοινί στο κρεβάτι όπου κοιμόταν.
Στη συνέχεια αφού ερεύνησαν τους εσωτερικούς χώρους της οικίας, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (14.000) περίπου ευρώ, την αστυνομική ταυτότητα του 83χρονου καθώς και δύο βιβλιάρια καταθέσεων τραπεζών, διαφεύγοντας προς άγνωστη κατεύθυνση.
  

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας ενώ διεξάγονται εκτεταμένες έρευνες, στην ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών 

10 σχόλια:

  1. Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΛΙΜΕΡΙ ΤΟΥ ΝΤΑΒΕΛΗ. ΛΗΣΤΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ "ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ" ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ. Ο ΔΗΜΟΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΙ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ. Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΜΕ ΤΟ Α.Τ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΜΕΝΟ. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΝΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΝΑ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε ανωνυμε τι πρεπει να κανει ο δημος!!!να φυλαει καραουλι ????και οι αστυνομικοι τι να κανουν τι λεφτα παιρνουν????ξερεις ποσοι ειναι και για ποσο τομεα????απο αγιο κων/νο μεχρι λαρυμνα και απο κυρτωνη μεχρι γουλεμι τι να κανουν 15 ατομα που να πρωτοπανε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ ΡΕ.. ΕΠΩΝΥΜΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ. ΜΗΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ; ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΟ ΠΩΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ-ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ-ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΛΙΚΡΊΝΕΙΑ.
      ΔΕΝ ΝΤΡΈΠΕΣΑΙ ΌΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ;
      ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΑΥΤΟ ΕΠΩΝΥΜΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ;
      ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΧΙ...
      ΜΗΠΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ Α.Τ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ Α.Τ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΑ 15 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΥΜΠΟΡΩΝ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΤΟΧΟ ΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ; ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ... ΑΛΛΑ ΤΙ ΧΑΛΑΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ...
      ΕΣΕΙΣ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΝΕΤΕ...

      Διαγραφή
    2. ε τοτε βαλε εσυ για δημαρχος μπας και δουμε ασπρη μερα !!

      Διαγραφή
    3. ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΕΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ... ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ!!!

      Διαγραφή
    4. ΟΧΙ. ΝΑ ΜΗ ΦΥΛΑΕΙ ΚΑΡΑΟΥΛΙ. ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΩΤΙΣΜΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ;
      ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙ'ΑΥΤΟΝ;

      Διαγραφή
  3. Εξακολουθεί να αλωνίζει ανενόχλητο το «δίδυμο» των μαυροντυμένων ληστών που έχει διαπράξει δεκάδες ληστείες σε σπίτια μοναχικών ηλικιωμένων σε διάφορες περιοχές της Φθιώτιδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΟΙΟΙ ΜΑΥΡΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ... ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΤΩΝ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΩΝ ΑΙΡΕΤΩΝ ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ... ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ "ΑΙΜΑ" ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΕΠΙΔΟΤΉΣΕΙΣ, ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ "ΔΑΝΕΙΚΑ"...

      Διαγραφή
  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΦΩΤΙΣΜΟ!!! ΕΥΓΕ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΛΙΟ-ΛΙΟ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ,Ο ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ,ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου