Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΤΑΛΑΝΤΗ: Στα χέρια ήρθε με τον διαρρήκτη

Άλλη μία απόπειρα διάρρηξης έγινε αργά χθες βράδυ στην Αταλάντη. 
    
Το περιστατικό εξελίχθη γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα. Οι δράστες εκμεταλλευόμενοι την παντελή έλλειψη δημοτικού φωτισμού επί της οδού Θεοφανοπούλου (τρεις είναι κολώνες κατά σειρά που δεν έχουν λαμπτήρες) αποπειράθηκαν να εισβάλουν σε οικία.

Έγιναν όμως αντιληπτοί οι δράστες από τον μεγαλύτερο υιό της οικογένειας κατά την στιγμή που δοκίμαζαν να ανοίξουν κάποια εξωτερική πόρτα της ισόγειας κατοικίας και ο οποίος ακούγοντας το θόρυβο βγήκε να ελέγξει τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού καθώς και τον πάνω ημιτελή πρώτο όροφο.  

Αποτέλεσμα ήταν να δεχτεί αιφνιδιαστική επίθεση από τον έναν εκ των δύο διαρρηκτών ο οποίος είχε κρυφτεί στον πάνω όροφο του σπιτιού και με τον οποίο ήρθε στα χέρια. Χάρη στη ψυχραιμία του όμως ο δράστης δεν κατάφερε να τον αιφνιδιάσει. 

Αντίθετα αυτός που αιφνιδιάστηκε από την ψύχραιμη αντίδραση του θύματος ήταν ο δράστης ο οποίος μετά από πάλη σώμα με σώμα έφυγε "πετώντας" από τον πρώτο όροφο του σπιτιού!!!

Επί της οδού Θεοφανοπούλου μέσα στο απόλυτο σκοτάδι υπήρχε αυτοκίνητο όπου τους περίμενε συνεργός τους και με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. 

Παράλληλα ειδοποιήθηκε και η αστυνομία, όπου η αντίδραση των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Αταλάντης ήταν άμεση, αφού περιπολικό -όπως δηλώσαν και τα θύματα της απόπειρας- έσπευσε τάχιστα στον τόπο του περιστατικού, αλλά παρά την προσπάθεια δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο των δραστών, καθώς κανείς δεν είδε μέσα στο απόλυτο σκοτάδι τι αυτοκίνητο ήταν.

Καλά θα είναι πάντως οι υπεύθυνοι του Δήμου να φροντίσουν για τον δημοτικό φωτισμό επί της Θεοφανοπούλου... και όποιας άλλης οδού της Αταλάντης... 


Αν υπήρχε φωτισμός οι δράστες είτε δεν θα είχαν επιχειρήσει αυτή την απόπειρα, είτε θα είχε γίνει αντιληπτό το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν...

1 σχόλιο:

  1. auti den einai aksioi na allaksoun 1 lampa tha allaksoun 3.. tha ithela na iksera ti kanei autos dimarxos .. eleos diladi...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου