Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Φθιώτιδα: Ξεκινούν κοινωνικό αποκλεισμό στους βουλευτές του νομού


Έναν πρωτότυπο τρόπο αντίδρασης αποφάσισαν Σύλλογοι της Φθιώτιδας (Αγανακτισμένοι, Παρέμβαση πολιτών, κίνημα δεν πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ Φθιώτιδας, πολίτες της Λαμίας ενάντια στα χαράτσια). 
 

Συγκεκριμένα από αύριο ξεκινούν έναν «κοινωνικό αποκλεισμό» από την ζωή της πόλης των 5 βουλευτών της Φθιώτιδας.
 

Σύμφωνα με δελτίο τύπου που απέστειλαν στα τοπικά μέσα, αναφέρουν:
 
«Όταν η εξουσία διαλύει την κοινωνία επιβάλλοντας την φτώχεια και τον ολοκληρωτισμό η κοινωνία επιστρέφει στην εξουσία τον κοινωνικό αποκλεισμό.

Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας άνεργους και εργαζόμενους να σταθούν όρθιοι και να σηκώσουν το κεφάλι ψηλά αποκλείοντας από την κοινωνική ζωή της πόλης μας και του ομού μας σε κάθε επίπεδο, τους 5 βουλευτές Φθιώτιδας που ψηφίσαν αδίστακτα την ισοπέδωση της ζωής μας αλλά και όλους τους εκπροσώπους της …. κυβέρνησης και του σάπιου συστήματος που τη στηρίζει και οι οποίοι θα επιχειρήσουν να έρθουν στην περιοχή μας για τις ανόητες φιέστες τους. Δεν μας εκπροσωπούν πια. δεν μας εκπροσώπησαν ποτέ.

Είμαστε περισσότεροι. είμαστε δυνατότεροι. είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά. 

Μιλάμε με τον διπλανό μας, με τους συγγενείς μας, με τον γείτονα μας, μιλάμε με τον συνάδελφο μας. ξαναχτίζουμε τις κοινωνικές μας σχέσεις. Στηρίζουμε ο ένας τον άλλο. κρατάμε την κοινωνία της πόλης μας ενωμένη. Ένας άλλος κόσμος ζει και αναπνέει κάτω από τα ερείπια του παλιού και θα έρθει στην επιφάνεια.

Από αυτό το Σάββατο 3 Μαρτίου ξεκινάμε και τους επιβάλλουμε κοινωνικό αποκλεισμό επ΄ αόριστο:

δεν τους μιλάμε…

δεν τους ακούμε…

δεν τους κάνουμε παρέα…

δεν τους αποδεχόμαστε σε καμία κοινωνική μας εκδήλωση…

δεν τους σερβίρουμε…

δεν τους βάζουμε βενζίνη στα αυτοκίνητα τους…

δεν τους υπηρετούμε πια…

δεν πουλάμε…»

Συλλογικότητες Λαμία (Αγανακτισμένοι, παρέμβαση πολιτών, κίνημα δεν πληρώνω, ΕΑΜ ανταλλακτικό δίκτυο οικονομίας ΤΕΜ Φθιώτιδας , πολίτες της Λάμιας ενάντια στα χαράτσια).

7 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΞΥΠΝΗΣΕ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ - ΝΤΑΒΑΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΛΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ;
      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ;

      Διαγραφή
    2. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΟΤΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.
      ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΣΕΚΟΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. (ΕΚΕΙ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ).

      Διαγραφή
  2. ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΤΙ:

    ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΑΚΟΣΟΥΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ Η ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΒΡΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά που ζούμε και περισσότερο τα βιώνουν κοινωνικές ομάδες με χαμηλά εισοδήματα , είναι οι παρενέργειες του ρουσφετιού όπου σύσσωμο το πολιτικό σύστημα είχε υιοθετήση για πολλά χρόνια. Ας θυμηθούν οι εικονίζοντες την Αγία γραφή ?
    Ο Εσταυρωμένος βρίσκεται εν πόνω με σύντροφο την εγκατάλειψη των φίλων και το αδίστακτο μίσος των εχθρών του. Ο φλογερός μαθητής του, ο Πέτρος, που προ ολίγου Τον διαβεβαίωνε ότι θα παραμείνει κοντά του και αν ακόμη όλοι Τον εγκαταλείψουν, τώρα Τον αρνείται. Ο άλλος μαθητής, ο Ιούδας, απελθών συνελάλησε τοις αρχιερεύσι και γραμματεύσι και στρατηγοίς το πώς αυτόν παραδώ αυτοίς. Οι υπόλοιποι μαθητές την ώρα της σύλληψής του στη Γεθσημανή έφυγαν. Και ο λαός που τόσο είχε ευεργετηθεί, Τον αποκηρύττει ενώπιον του Πιλάτου: Ουκ έχομεν βασιλέα ει μη Καίσαρα . Τραγικές όντως στιγμές πόνου και οδύνης του Κυρίου. Ο λαός ειστήκει θεωρών, οι άρχοντες εξεμυκτήριζον, οι στρατιώται ενέπαιζον και ο ληστής εβλασφήμει .
    Ο Ηρόδοτος είχε πει (Ο λαός είναι μια κοινωνία ανθρώπων πολύ αχάριστη).

    LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ. ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ.ΤΟΝΙΑ ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΑ,ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΟΣΠΟΥ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.ΤΟΣΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΛΕΕΙ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου