Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Επιστολή του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΝΕΡΓΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ Κ.ΒΟΥΡΛΩΝ προς το ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ για το Kέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων

ΠΡΟΣ:
Περιφερειακο Συμβουλιο Στερεας Ελλαδας

ΚΟΙΝ:
Λαικη Συσπειρωση
Δημος Μωλου-Αγ.Κων/νου
Τοπικο τυπο

   

1. Εδω δυο και ημισυ χρονια εγκαινιαστηκε το Κεντρο Υγειας Καμενων Βουρλων, εργο που δημιουργησε ελπιδες σε ολους τους κατοικους της ευρυτερης περιοχης, οτι θα λειτουργει πλεον κοντα τους μια μοναδα υγειας με μεγαλες δυνατοτητες.
Η αποδειξη για αυτο ηταν ο αρτιος εξοπλισμος ιατρικων μηχανηματων, που ειχανε εγκατασταθει και απεμεινε η καταλληλη στελεχωση με επιστημονικο και νοσηλευτικο προσωπικο.

2. Δυστυχως ομως μετα τοσα χρονια, δεν ψηφιστηκε ο οργανισμος λειτουργιας, ολη η μοναδα υπολειτουργει και το μονο που υπαρχει ειναι δυο Ιατροι Γενικης Ιατρικης, ενω η λειτουργια του μονο τις πρωινες ωρες το εχει υποβαθμιση σε ενα αγροτικο Ιατρειο. 

3. Προσφατα ειδαν το φως της δημοσιοτητας πληροφοριες οτι μελεταται απο το Υπουργειο Υγειας, η μεταφορα των μηχανηματων στο Νοσοκομειο Λαμιας, και μαλιστα οι φημες φθανουν μεχρι και το κλεισιμο της μοναδας. Αυτα ολα οπως ειναι φυσικο, εχουν αναστατωσει τους κατοικους της περιοχης, οι οποιοι βλεπουν αντι να στελεχωθει το Κεντρο Υγειας και να δινει μια σιγουρια για την σωστη αντιμετωπιση των προβληματων υγειας τους, αντιθετα υποβαθμιζεται σοβαρα. Περαν τουτου ομως δημιουργειται και σοβαρο προβλημα σπαταλης του Δημοσιου χρηματος, αφου θα εγκαταλειφθει ενα τοσο σοβαρο εργο που εγινε, χωρις καν να λειτουργησει σωστα. 

4. Ο Συλλογος Ενεργων Δημοτων Καμ.Βουρλων, εκφραζοντας παντα την γνωμη μας, και την αποψη της συντριπτικης πλειοψηφιας των κατοικων της περιοχης, καταγγελουμε τις προθεσεις των αρμοδιων για υποβαθμιση του Κεντρου Υγειας. Καλουμε το Περιφερειακο Συμβουλιο Στερεας Ελλαδας, αλλα και την Δημοτικη Αρχη του τοπου μας να αντιταχθουν απεναντι στην καταργηση και την αφαιρεση των Ιατρικων μηχανηματων του Κεντρου Υγειας, αλλα αντιθετα να αποφασισουν και να πιεσουν προς το υπουργειο για την κανονικη του επανδρωση και λειτουργια. 

Τελος δηλωνουμε προς ολους σε καθε προσπαθεια απομακρυνσεως του εξοπλισμου της μοναδας, θα μας βρει εκει αντιθετους και αποφασιστικους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου