Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΣ


Η κυβέρνηση Παπαδήμου ετοιμάζεται να φέρει για ψήφιση στη βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος, το νέο βάρβαρο μνημόνιο που σφαγιάζει δικαιώματα, κατώτερο μισθό, συντάξεις, επιδόματα, συλλογικές συμβάσεις και οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες συμπατριώτες μας.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ - ΝΔ - ΛΑΟΣ, είναι όλοι τους συλλογικά και ατομικά υπόλογοι απέναντι στο λαό και τη νεολαία.

Μέχρι σήμερα, με την στάση τους στη Βουλή έχουν βρεθεί απέναντι στην εργατική τάξη, στους επαγγελματίες, στην αγροτιά, στους συνταξιούχους, στους νέους και τις νέες. Υπηρέτησαν και υπηρετούν συμφέροντα της πλουτοκρατίας, της τρόικας, του ΔΝΤ, της ΕΕ.

Σήμερα, έστω και στο παρά πέντε: καλούμε τους βουλευτές του νομού μας: Αντωνίου  Τόνια,  Τσώνη Νίκο, Μπατζελή Κατερίνα, από το ΠΑΣΟΚ  και Σταικούρα Χρήστο, Γιαννόπουλο Θανάση.  από τη ΝΔ, να ψηφίσουν ΟΧΙ στη νέα δανειακή σύμβαση, στο νέο αυτό μνημόνιο- λαιμητόμο για τον λαό.

Είναι η μοναδική και τελευταία υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν στο λαό της Φθιώτιδας, στο λαό της Ελλάδας.

Εμείς όπως πάντα, πιστοί στο καθήκον, θα βρισκόμαστε στο μετερίζι του αγώνα και σήμερα και αύριο και κάθε μέρα, για να στείλουμε στα τσακίδια τα μνημόνια, την κοροϊδία, την Ε.Ε. και την τρόικα, το σύστημά τους το ίδιο.

  
Κ.Ο  ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΤΟΥ ΚΚE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου