Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Διαγραφές και εκλογές

Οι 45 διαγραφές και από τα 3 κόμματα σηματοδοτούν συγκλονιστικές αλλαγές στο πολιτικό σκηνικό της χώρας. Αλώβητος δεν βγαίνει κανείς από αυτήν την κρίση. 



  
* Του Γιάννη Μπρεκουλάκη


Στο ΠΑΣΟΚ όλα όσα έγιναν αποτελούν την κορύφωση ενός δράματος, που ξεκίνησε με την ανάληψη της εξουσίας με το "σύνθημα" "λεφτά υπάρχουν" και κατέληξε στο "δεν υπάρχει ούτε σάλιο", στο ΔΝΤ, την τρόικα, το πρώτο Μνημόνιο και την εκτόξευση του χρέους, της ανεργίας, της φτώχειας και της ακρίβειας.
Η δυσαρμονία μεταξύ κόμματος και κοινής γνώμης άρχισε να προδιαγράφεται από την πρώτη στιγμή και, παρά τις αντιστάσεις της γραφειοκρατίας του κόμματος, άρχισε να εκδηλώνεται όλο και πιο εκκωφαντικά!
Αποχωρήσεις, διαγραφές και τώρα πεισματικά "όχι" και νέες διαγραφές. Στο σύνολό τους αυτοί που έφυγαν ή διαγράφηκαν από το ΠΑΣΟΚ άγγιξαν τον πρωτοφανή αριθμό 32
Μεταξύ αυτών, ο Χάρης Καστανίδης και η Λούκα Κατσέλη όχι μόνο υπουργοί της κυβέρνησης Παπανδρέου, αλλά υποψήφιοι, κατά δήλωσή τους, αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ.
Η φθορά δεν ήταν μόνο προσωπική του Γιώργου Παπανδρέου, που για άλλη μια φορά με την ομιλία του έδειξε πως είναι εκτός τόπου και χρόνου ("η διακυβέρνησή μου", είπε, "δεν ήταν το πρόβλημα αλλά η λύση του προβλήματος", προκαλώντας πικρά χαμόγελα), αλλά και του Ευάγγελου Βενιζέλου, του θεωρούμενου ως σίγουρου αρχηγού του κόμματος: δέχτηκε απανωτά πλήγματα αξιοπιστίας και κατηγορήθηκε ευθέως και από τον κ. Σαμαρά και από τον κ. Καρατζαφέρη πως δεν διαπραγματεύτηκε με την τρόικα.

ΝΔ: αναπάντεχες εξελίξεις
Στη Νέα Δημοκρατία τα πράγματα εξελίχθηκαν αναπάντεχα, αφού οι διαγραφές κυρίως των Μαρκόπουλου και Κεφαλογιάννη, κοινοβουλευτικών εκπροσώπων του κόμματος και συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά, αποτέλεσαν αληθινό πλήγμα.
Με πόνο καρδιάς, όπως είπε ο Αντώνης Σαμαράς, αναγκάστηκε να τους διαγράψει.
Το αξιοπερίεργο είναι πως οι 21 βουλευτές της Ν.Δ. που διαγράφηκαν, με τη στάση τους έθεσαν σοβαρά αν όχι αξεπέραστα εμπόδια στην υποψηφιότητά τους στα ψηφοδέλτια του κόμματος, ιδιαίτερα όταν η προοπτική της εκλογικής αναμέτρησης ήταν ευνοϊκή για το κόμμα. 
Κι αν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είχαν να χάσουν τίποτα -το κόμμα τους, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα υποστεί καθίζηση και άρα θα περιοριστούν δραματικά οι εκλεγέντες- και τώρα ενδέχεται να κινηθούν προς τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα, το ερώτημα παραμένει για το τι θα συμβεί στη Νέα Δημοκρατία και τι θα κάνουν τα στελέχη της που τέθηκαν εκτός κόμματος.   
Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ξεκάθαρος απέναντι στα Μνημόνια. Είπε πως διαφωνεί με μια πολιτική που βαθαίνει την ύφεση, αφού δεν έχει αναπτυξιακά στοιχεία, αλλά και ήταν ιδιαίτερα αναλυτικός σε ό,τι αφορά στους λόγους που τον ώθησαν να ψηφίσει "ναι" στο νέο πακέτο μέτρων.
"Το ΠΑΣΟΚ", είπε, "έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και έπρεπε να παρέμβουμε για να σώσουμε τη χώρα". 
Εθνική η στάση του απέναντι σε ένα επώδυνο σχεδόν τραγικό Μνημόνιο, θαρραλέα απέναντι στους βουλευτές του. Το ερώτημα είναι τώρα πώς θα μπορέσει να διαχειριστεί την επόμενη ημέρα.

Καρατζαφέρης: προβλημάτισε
Προβλήματα αντιμετώπισε και ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Έχασε τον φιλόδοξο Μάκη Βορίδη, που φαίνεται ικανός να κάνει το επόμενο βήμα. Έχασε σε αξιοπιστία, αφού θεωρήθηκε πως για άλλη μια φορά έκανε "κωλοτούμπα", μόνο και μόνο επειδή είδε τα ποσοστά του κόμματός του να μειώνονται, αλλά αποδείχθηκε και ιδεολογικά... επικίνδυνος.
Πιθανώς, φοβούμενος την άνοδο της "Χρυσής Αυγής" έκανε αναφορά και σε αυτήν αλλά και στον... αντικομμουνισμό του.  

Πλήγμα και στην Ντόρα
Το γεγονός πως ακόμη και στη Δημοκρατική Συμμαχία η Ντόρα Μπακογιάννη αντιμετώπισε τη διαφοροποίηση Αυγενάκη, αποδεικνύει πως η κρίση χτύπησε γερά και οριζόντια ολόκληρο τον πολιτικό κόσμο.
Με δεδομένο πως εδώ και μερικές εβδομάδες ακούγονται πολλά και εντός της Βουλής για τη δημουργία νέου κόμματος στο "ύφος" Παπαδήμου, όλα είναι πιθανό να συμβούν το επόμενο χρονικό διάστημα.
Πάντως, τίποτα δεν μένει το ίδιο, με την ελληνική κοινή γνώμη να αισθάνεται προδομένη,  πικραμένη και απογοητευμένη.
Το χτύπημα της διαφθοράς, η κατακρήμνιση των πελατειακών σχέσεων, το χτύπημα της διαπλοκής μεταξύ του επιχειρηματικού, πολιτικού, δημοσιογραφικού και οικονομικού κόσμου, η ανάληψη της ευθύνης από τα μεγάλα κυρίως κόμματα για το σημερινό αδιέξοδο και τη φτώχεια του λαού παραμένουν μεγάλα ζητούμενα.
Η κρίση δεν μπορεί να ξεπεραστεί παρά μέσα από την ανανέωση των κομμάτων και το μπόλιασμά τους με νέους πολιτικούς. Με ανθρώπους που έχουν άποψη, που έχουν ζήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα, που γνωρίζουν εκ των ένδον τις αδυναμίες της γραφειοκρατίας, που είναι αποφασισμένοι να σπάσουν τον ομφάλιο λώρο με το μεταπολιτευτικό πολιτικό σύστημα της λοβιτούρας και της διαφθοράς.           
Η προσφυγή στις κάλπες υπό αυτές τις συνθήκες είναι αναγκαία, προκειμένου να εκφραστεί ο λαός και να υπάρξει κλείσιμο της ψαλίδας ανάμεσα στην επιθυμία του και στην εκπροσώπησή του στη Βουλή.
   

11 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ...ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ!!! ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑΣΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ...ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΕΧΩ ΡΩΤΗΣΕΙ ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ LOKRIS NEWS EINAI BHMA ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ. ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ (ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ BLOG) ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΕΠΩΝΥΜΟΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ... ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΑ; ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ;

    LOKRIS NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο κ. Ι.ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ.ΟΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ ΝΔ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΤΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΛΑΜΠΡΟ. ΑΠΟ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΕΙΝΑΙ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ,ΣΥΝΕΧΩΣ? ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΖΩ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΩ?ΒΕΒΑΙΑ ΟΥΤΕ ΚΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ. ΔΕΝ ΖΗΤΑΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΩ ΑΠΟΨΗ,ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΚΑΝΑ,ΕΞΑΛΛΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΜΠΛΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΡΤΟΥΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ. ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ Ή ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ,ΠΑΡΟΤΙ ΓΡΑΦΕΙ ,ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΗΘΕΝ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ? ΑΥΤΟ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ... ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣΤΑΜΟΣ .....ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ. ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ?ΠΑΝΤΩΣ ΟΧΙ ΕΔΩ.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. poio einai to xorio sas kirie makrostamo

      Διαγραφή
    2. tha mas peite teleika apo pou eiste k markostamo gia na se mathoume kai emeis ppou eiste toso dimofilis

      Διαγραφή
  4. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ;ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕ;ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΦΥΤΡΩΣΕΣ;ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ Η ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΗ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΕΣ ΘΑ ΣΕ ΕΠΝΙΓΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΕ ΜΑΡΚΟΣΤΑΜΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΓΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΠΟΛΙΤΕΥΘΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ.
    ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΚΟΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Ο Κ. ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕ ΑΡΘΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΟΚΡΩΝ (ΚΑΙ ΜΗ) ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟΨΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΗΓΑ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΡΧΗΓΟ.
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ.

    LOKRIS NEWS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΩΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗ. ΑΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ, ΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΣΤΑΪΚΟΥΡΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΤΣΩΝΗ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΠΑΤΖΕΛΗ; ΚΑΙ ΕΝΝΟΩ ΕΔΩ, ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ Μ ΕΠΝΙΓΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΖΕΙ ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΕΔΟ? ΣΗΜΕΡΑ ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΜΑΡΤΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ!!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΞΙΟΣ,ΟΤΙ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΛΕΕΙ Η ΣΕΝΤΡΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ ΛΕΕΙ , ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ,ΣΥΓΝΩΜΗ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΚΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ,ΟΠΩΣ ΤΟ ΜΠΛΟΚ ΣΑΣ.ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΩ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΟΝΙΜΑ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΜΙΣΘΟ ΟΠΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΕΘΕΡΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΘΕΡΟΥ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΕΤΟΣ.ΑΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΘΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΣΑΝ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ,ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ.ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟΣΚΟΠΟΥΣ . ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΣΥΝΧΩΡΕΣΕΙ Ο κ. Ι.ΜΠΡΕΚΟΥΛΑΚΗΣ ΑΝ ΤΟΝ ΠΙΚΡΑΝΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ Ν ΑΝΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ - ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΟΥΝ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΚΟΣΤΑΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. se enimerosane lathos kirie markotamo giati egw apo to martino eimai kai eiparxoun polu zilofthonh opos kai esy pou den se kserei oyte kai h mana sou ante apo ekei pou kaneis kai kritiki gia ton mprekoulaki mexri thn atalanti ksereis kai pas poio pera apo to xorio sou tha xatheis emeis. kseroume polu kala poios einai kai den xriazomaste thn dikia sou gnomh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ φασαρία για το τίποτα! Δηλαδή, για να καταλάβουμε! Ο Γιάννης Μπρεκουλάκης κάνει μικροπολιτική, επειδή αρθρογραφεί; Δεν θέλουμε τους παλιούς κομματικούς, επειδή μας κορόιδεψαν, μας εξαπάτησαν, μας κατάκλεψαν. Δεν θέλουμε και τους νεώτερους επειδή ακριβώς δεν είναι γνωστοί για τον πολιτικό τους βίο και τολμούν να εμφανίζονται τώρα σε μια τόσο επικίνδυνη περίοδο; Τον Μπρεκουλάκη δεν τον ξέρω. Με ενοχλεί όμως να διαβάζω απόψεις που ακρωτηριάζουν την κοινή λογική. Αν ο ίδιος, που λέτε ότι έχει λεφτά, συμμετείχε τα προηγούμενα χρόνια, θα λέγατε πως τα οικονόμησε επειδή εκμεταλλεύτηκε την πολιτική του παρουσία. Τώρα γιατί άραγε να θέλει να πολιτευτεί; Το κάνει για να γίνει πλουσιότερος; Θα ήταν βλάκας αν επέλεγε κάτι τέτοιο τη δεδομένη στιγμή που το πολιτικό σύστημα καταρρέει και ο κόσμος γιουχάρει, βρίζει, προπηλακίζει πολιτικούς.
    Ευχαριστώ για τη φιλοξενία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου