Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Το κυνήγι του χαμένου θησαυρού!!!

 Κ Α Ν Ο Ν Ι Σ Μ Ο Σ 


• Κάθε ομάδα πρέπει αποτελείται από 7 μέχρι 10 το πολύ άτομα και έχει ΟΝΟΜΑ και ΑΡΧΗΓΟ ενώ η οργανωτική επιτροπή θα καθορίσει το χρώμα της κάθε ομάδας. 

• Τα μέλη της ομάδας είναι μασκαρεμένα! 

• Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τη Δευτέρα 20/2/2012 στους προέδρους των 15μελών συμβουλίων με δήλωση που θα περιέχει το ΟΝΟΜΑ των ΑΡΧΗΓΟ και τα ΜΕΛΗ της κάθε ομάδας.

• Η εκκίνηση θα δοθεί στην Πλατεία της πόλης την Παρασκευή 24/2/2012 στις 6,30 μ.μ. 

• Σε κάθε «σημείο» η ομάδα εκδηλώνεται με κέφι και χορό και αφού απαντήσει στο γρίφο του «σημείου» παραλαμβάνει ένα γράμμα και την οδηγία για τη μετάβαση στο επόμενο «σημείο». 


• Με την ολοκλήρωση της διαδρομής η ομάδα έχει παραλάβει όλα τα γράμματα και επιστρέφει στην πλατεία της πόλης όπου επιδεικνύει την «λέξη» στον υπεύθυνο. 
Τότε παραλαμβάνει τον τελευταίο γρίφο που αφού τον πραγματοποιήσει ανακηρύσσετε νικήτρια ομάδα και παραλαμβάνει το έπαθλο από τον Δήμαρχο. 
Με τη λήξη του παιχνιδιού στην πλατεία θα υπάρχει φαγητό και αναψυκτικά για όλους τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς του παιχνιδιού.



3 σχόλια:

  1. ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΩΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ, Η ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΤΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΥΜΕΝΟΥ ΘΥΣΑΥΡΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΟΘΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΕΠΑΘΛΟ ΕΝΩ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΔΕ ΠΕΡΝΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΗΚΕ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΓΗΤΟ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου