Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα για τις «Εξελίξεις και προοπτικές στον αγροτικό τομέα»

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου του Δήμου Λοκρών Νικολάου Λιόλιου, διοργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12-2-2012 ημερίδα με θέμα «Εξελίξεις και προοπτικές στον αγροτικό τομέα», στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Λοκρών. 
  
Σημαντική ήταν η συμμετοχή των αγροτών και κτηνοτρόφων του Δήμου. Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος, τόνισε την ανάγκη συσπείρωσης των αγροτών μέσα από τους αγροτικούς συνεταιρισμούς, αλλά και την στήριξη από την πλευρά της Πολιτείας, διότι αποτελούν τον μοχλό ανάπτυξης της οικονομίας. 
  
Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και μίλησε για τις εξελίξεις στον Πρωτογενή τομέα και την ανασυγκρότηση των Συν/σμών ο Πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ, κ. Τζανέτος Καραμίχας

Για τις εξελίξεις της ΚΑΠ μετά το 2013 μίλησε ο κ. Γιάννης Κολυβάς, προϊστάμενος του Γραφείου Βρυξελλών της ΠΑΣΕΓΕΣ. 

Στα προβλήματα της Ελληνικής κτηνοτροφίας αναφέρθηκε ο κ. Παναγιώτης Πεβερέτος, Πρόεδρος του Συνδέσμου της Ελληνικής κτηνοτροφίας. 

Τέλος στο ρόλο της γενετικής βελτίωσης στην αύξηση της παραγωγής και στην βελτίωση της ποιότητας της κτηνοτροφίας εισηγήθηκε ο κ. Γεωργούδης Ανδρέας, Καθηγητής-Σύμβουλος σε θέματα κτηνοτροφίας. 


Μετά του τέλους των εισηγήσεων, έγινε διάλογος και συζήτηση με τους αγρότες της περιοχής. 

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Πρόεδρος του ΔΣ Λοκρών, κ. Ανδρέας Ζαϊμης, ο Γενικός Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, κ. Σταύρος Τσελάς, ο Περιφερειακός Σύμβουλος, κ. Ριζάκος Παναγιώτης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι Δημοτικών και Κοινοτικών Διαμερισμάτων, Πρόεδροι Ενώσεων καθώς και Εκπρόσωποι Συνεταιρισμών της ευρύτερης περιοχής της Φθιώτιδας.


3 σχόλια:

  1. ΑΘΑΝΑΤΕ ΛΙΟΛΙΕ .ΚΑΛΕΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΣΕΓΕΣ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ ΜΕ ΓΡΑΒΑΤΑ ΕΚ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΤΙ;ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ,ΤΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ.ΜΕΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΟΠΟΥ ΟΙ 4 ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ 34 ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ .ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΟΞΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ.ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΦΑΓΟΠΟΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣΤρίτη, Φεβρουαρίου 14, 2012

    ΟΙ ΑΙΤΙΟΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΗΡΘΑΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ.ΔΗΛΑΔΗ,ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΛΗΣΤΕΨΕ!ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ. ΠΟΙΟΣ Ο ΚΑΡΑΜΙΧΑΣ.ΡΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΜΙΑ ΧΩΝΤΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΒΡΕ ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΔΩ.
    ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΙΒΕΛΕΓΚΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΛΛΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου