Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Στον "αέρα" το Γραφείο Μεταφορών της Αταλάντης

Εκκρεμεί ακόμη το θέμα της στέγασης του Γραφείου Μεταφορών στο Δήμο Λοκρών.  Δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση για την επίλυση αυτού του σημαντικού για την περιοχή θέματος.

Η Υπηρεσία αυτή θα πρέπει να στεγαστεί με δαπάνη του Δήμου αν θέλουμε να παραμείνει στην Αταλάντη. Αυτή είναι απόφαση του Υπουργείου. Το ποσό του ενοικίου για τη στέγαση της Υπηρεσίας εκεί που είναι τώρα ανέρχεται στο ποσό των 800 ευρώ μηνιαίως για έναν ολόκληρο όροφο. Δηλαδή δαπάνη της τάξης των 9.600 ευρώ ετησίως. 

Συγκριτικά (και είναι τραγικό) το ετήσιο αυτό ποσό των 9.600 ευρώ αντιστοιχεί και έρχεται κατά 400 ευρώ λιγότερα απ΄όσο μας στοίχισε η δαπάνη των 10.000 ευρώ της εκδήλωσης μνήμης για τον Αρχιεπίσκοπο Νεόφυτο σε μία μόνο μέρα!!! Λεφτά υπάρχουν...
Τι ακριβώς περιμένουν στο δήμο για να δώσουν επιτέλους μία απλή λύση σε τόσο σοβαρό θέμα για την όλη την Λοκρίδα;

Είναι δυνατόν λοιπόν ελαφρά τη καρδία να απαξιώνονται προσπάθειες τόσων ετών που χρειάστηκαν και τόσες μάχες που δόθηκαν από όλους σχεδόν τους δημάρχους στο παρελθόν για να έρθουν Υπηρεσίες στην περιοχή της Λοκρίδας;

Ποια είναι τα πιο σοβαρά θέματα που απασχολούν τη Δημοτική Αρχή δηλαδή;

Αρκετές υπηρεσίες δεν έχασε η Λοκρίδα τον τελευταίο χρόνο από την απάθεια, την αδιαφορία και την ανικανότητα μερικών; 

Σημειώνω πως το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει απασχολήσει ουσιαστικά ούτε το Δημοτικό Συμβούλιο, ούτε κάποια πρωτοβουλία είδαμε από κάποιον Δημοτικό Σύμβουλο.




11 σχόλια:

  1. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΑΣΚΟ ΤΟΥ ΤΕΛΩΝΙΟΥ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ Ι.Κ.Α.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΟ ΠΟΣΟ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΣΜΕΥΟΤΑΝ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΕΓΑΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ποσό των 10.000 ευρώ για την εκδήλωση μνήμης του Αρχιεπισκόπου Νεόφυτου είναι φαντάζομαι ενδεικτικό. Διότι τα 10χίλιαρα για ημερήσιες πολιτιστικές εκδηλώσεις και για επιχορηγήσεις συλλόγων πάνε κι έρχονται. Και τις περισσότερες φορές ανούσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλά να μόνο blog έχει αναλάβει το βάρος να υπερασπίζει τα "κεκτημένα" της Λοκρίδας;
    Που ο δήμος; Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι και οι παρατάξεις τους; Που είναι τα σοβαρά σωματεία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΙΟ ΛΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ, ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ.
    ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΜΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 10.000 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ Η ΓΙΟΡΤΗ ΚΡΑΣΙΟΥ!!! ΕΛΕΟΣ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗ ΛΟΚΡΙΔΑ; ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΛΕΙΣΑΝ... ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ; ΣΤΟ 1930;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 30000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ, ΦΑΓΟΠΟΤΙΑ ΚΑΙ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ. ΛΙΟΛΙΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η έννοια της αλήθειας είναι περισσότερο ενστικτώδης και αξιωματική παρά επεξεργασμένη. Μπορούν να υπάρχουν πολλές όψεις της αλήθειας και να προκύπτουν από τη διαφορετική γωνία από την οποία την κοιτάμε. Χρειαζόμαστε συνεπώς μια συνεπή στάση απέναντι στην αλήθεια, Απαιτείται μια απροκατάληπτη στάση. Δεν μπορούμε όλα κάθε φορά να τα παίρνουμε από την αρχή, χωρίς να εμπιστευθούμε το οτιδήποτε. Αυτό δε θα υπέκρυπτε μόνο μια βαθιά καχυποψία προς όλους και όλα?? Όποιος πει ότι γνωρίζει όλη την αλήθεια δε διεκδικεί μόνο το τίτλο του εν δυνάμει ιεροεξεταστή αλλά και του γελοίου νάρκισσου. Ακόμη περισσότερο, όποιος προσπαθήσει να την επιβάλλει στους άλλους με τη βία, ως αυθεντία, σε κάποιους που την αμφισβητούν, Διεκδικεί τον τίτλο του εχθρού της αλήθειας. Γιαυτό λοιπόν όλες οι Κασσάνδρες να σωπάσουν έως ότου ο Δήμαρχος δώσει την σωστή διάσταση ,Διότι όσο αυξάνεται η πολυπλοκότητα τόσο αυξάνεται και η αβεβαιότητα.
    LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΕΓΡΑΨΕΣ... ΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ; ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ...

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΣΥΝΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΤΑΙΡΟΥ ΣΕ ΑΚΟΥΣΑΜΕ.................
      ΠΕΡΑΝ ΤΟΥΤΟΥ ΟΥΔΕΝ..........

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου