Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ "Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΑΣ"


Με μεγάλη επιτυχία  πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18/2 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου ΛΟΚΡΩΝ στην Αταλάντη, ‘’Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΣΚΑΣ’’ στα πλαίσια των καρναβαλικών εκδηλώσεων 2012 του Δήμου.   


Η εκδήλωση περιελάμβανε κατασκευή αποκριάτικης μάσκας από τους μικρούς μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων της Αταλάντης. Επίσης οι μαθητές και οι μαθήτριες παράλληλα με την κατασκευή μάσκας διασκέδασαν παίζοντας παιχνίδια και θεατρικά με την καθοδήγηση της εθελοντικής ομάδας των Νηπιαγωγών της πόλης μας.   


Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος και οι δημοτικοί σύμβουλοι Καρατράντος Βασίλης και Βλαχάβας Γιώργος.

  


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην πόλη μας και σίγουρα θα υπάρχει συνέχεια.

Πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα των Νηπιαγωγών μας, την οποία απαρτίζουν οι Γωγώ Ξέρρα-Βλαχάβα, Ελένη Καραντώνη, Χρύσα Σερέτη, Άννα Τζιώρα, Στέλλα Θεοδωροπούλου, Γιώτα Γιορντού, Πένυ Σουλτανοπούλου, Μαρία Θεοφανοπούλου, Βάσω Βλαχάβα, που υποστήριξαν την εκδήλωση.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου