Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Χρήστος Σταϊκούρας: "Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χωρίς διαπραγμάτευση, δρομολόγησε λανθασμένες ή ελλειμματικές πολιτικές"


Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Φθιώτιδας κ. Χρήστος Σταϊκούρας έκανε την ακόλουθη δήλωση, μετά την ανακοίνωση της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής για το Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊον του 2011: 

«Η κατάσταση της Ελληνικής Οικονομίας έχει επιδεινωθεί. Κάθε επίσημη ανακοίνωση επιβεβαιώνει ότι η ένταση της ύφεσης είναι πρωτόγνωρη και η έκτασή της πρωτοφανής.  

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η ύφεση, με τα μη εποχικά διορθωμένα στοιχεία, διαμορφώθηκε στο 6,8% το 2011, πολύ υψηλότερα από τις αρχικές εκτιμήσεις του περυσινού Προϋπολογισμού (3,0%), του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος (3,5%) και του εφετινού Προϋπολογισμού (5,5%). 

Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ χωρίς διαπραγμάτευση, δρομολόγησε λανθασμένες ή ελλειμματικές πολιτικές. Η εσφαλμένη και μη ρεαλιστική «αγωγή», σε συνδυασμό με τη διαχειριστική ανεπάρκεια, βύθισαν στο τέλμα τη χώρα, την οικονομία και την κοινωνία. 

Είναι αναγκαία συνεπώς, όπως σταθερά υποστηρίζει η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Α. Σαμαράς, η εφαρμογή, άμεσα, ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την ανάσχεση της ύφεσης, την αναθέρμανση της πραγματικής οικονομίας και τον περιορισμό της ανεργίας.  

Διότι χωρίς ανάκαμψη και ανάπτυξη της οικονομίας ούτε οι άμεσοι δημοσιονομικοί στόχοι θα επιτευχθούν, ούτε το χρέος θα καταστεί μακροχρόνια βιώσιμο».

3 σχόλια:

  1. to komma sas kyrie exei thn idia eythini me to sok afoy psifisate to mnimonio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπομονή,
    Η κατάσταση ανάγκης αποκλείει τον άδικο χαρακτήρα της πράξεως.
    LOKROS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΦΥΡΑΜΑΤΟΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΤΑΤΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑΣ ΣΑΣ ΚΟΥΤΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΗ Ο ΤΡΟΧΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ............................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου