Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε.: Οργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων με εκπροσώπους των Δήμων


Οργάνωση ενημερωτικών συναντήσεων με εκπροσώπους των Δήμων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας (Δήμος Αγράφων) την Παρασκευή 27/1/2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. και με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Παρασκευή 27/1/2012 και ώρα 14:30 στην αίθουσα του ΕΒΕ.
 
Η Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε. έχει αναλάβει να συντονίσει τις διαδικασίες σύστασης των Αναπτυξιακών Συμπράξεων που θα δημιουργηθούν, για την υλοποίηση των δράσεων: 
 
Δράση 7 «Τοπικά Σχέδια για την απασχόληση, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των τοπικών αγορών εργασίας» της κατηγορίας παρέμβασης 1 «Ενεργητικές πολιτικές απασχόλησης», του θεματικού άξονα προτεραιότητας  3 «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην απασχόληση και της Δράσης 3 «Τοπικές δράσεις κοινωνικής ένταξης για ευάλωτες ομάδες» της κατηγορίας παρέμβασης 1 «Πρόληψη και αντιμετώπιση κοινωνικού αποκλεισμού ευπαθών ομάδων του πληθυσμού» του θεματικού άξονα προτεραιότητας 4: «Πλήρη ενσωμάτωση του συνόλου του ανθρώπινου δυναμικού σε μια κοινωνία ίσων ευκαιριών».
 Στα πλαίσια αυτά, προτίθεται να προβεί στη σύνταξη Επιχειρησιακών Σχεδίων και στην κατάρτιση των προτάσεων που θα κατατεθούν προς ένταξη στο Υπουργείο Εργασίας και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Κατόπιν τούτων, δεδομένου ότι  ήδη δημοσιεύθηκε η πρώτη πρόσκληση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, η Φθιωτική Αναπτυξιακή Α.Ε. οργάνωσε ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους των Δήμων Φθιώτιδας και Ευρυτανίας (Δήμος Αγράφων) την Παρασκευή 27/1/2012 και ώρα 11:00 στα γραφεία της Φθιωτικής Αναπτυξιακής Α.Ε. (Πλ. Ελευθερίας 3, 2ος όροφος στη Λαμία) και με την Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας την Παρασκευή 27/1/2012 και ώρα 14:30 στην αίθουσα του ΕΒΕ (Όθωνος 3, Λαμία) όπου παρουσιάστηκαν τα εν λόγω προγράμματα και οι διαδικασίες υλοποίησής τους. 

Στην συνέχεια αυτών στάλθηκε ειδικό ερωτηματολόγιο στους Δήμους και στους άλλους φορείς που θα συμμετέχουν στην διαδικασία κατάρτισης των Σχεδίων προκειμένου να διατυπώσουν τις απόψεις τους ώστε να διαμορφωθεί ένα πλήρες Σχέδιο με βάση τις ανάγκες της περιοχής προκειμένου να είναι αποδοτικό και να έχει τα προβλεπόμενα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου