Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Την 24ωρη λειτουργία του Κ.Υ.Καμένων Βούρλων ζητά ο Θωμάς Στάικος


Τις σοβαρές ανησυχίες του εκφράζει ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Θωμάς Στάικος για την υποβάθμιση του Κ.Υ. των Καμένων Βούρλων με επιστολή του προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Ανδρέα Λοβέρδο.
 
Ο Αντιπεριφερειάρχης ζητά τη στελέχωσή του και την αναβάθμισή του, έτσι ώστε το Κ.Υ. να λειτουργεί σε 24ωρη βάση, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες του Καλλικρατικού Δήμου Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου.

Σας παραθέτουμε αυτούσια την επιστολή του κ. Θωμά Στάϊκου:

<<Κύριε Υπουργέ, 

Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μου να εκφράσω τις σοβαρές ανησυχίες μου σχετικά με το θέμα της υποβάθμισης και της υπολειτουργίας, του Κέντρου Υγείας Καμένων Βουρλών. 

Καθημερινώς γίνομαι αποδέκτης επίμονων, πλην όμως δικαιολογημένων, παραπόνων των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής, καθολικό αίτημα των οποίων, όπως και της τοπικής Δημοτικής Αρχής, είναι κατά πρώτον , η λειτουργία του Κ.Υ. σε 24ωρη βάση, και κατά δεύτερον η στελέχωση του με το κατάλληλο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. 

Θέλω επίσης να σας ενημερώσω ότι σήμερα στο συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας το οποίο υπολειτουργεί, αφού λειτουργεί μόνο τις πρωινές ώρες (μέχρι τις 13:00) και χωρίς τον απαραίτητο οργανισμό εσωτερικής λειτουργίας του, υπηρετούν δύο (2) γιατροί & τρείς (3) νοσηλευτές, οι οποίοι δεν επαρκούν να καλύψουν τις ανάγκες του νέου διευρυμένου Καλλικρατικού Δήμου Μώλου –Αγ. Κωνσταντίνου, ο οποίος προέκυψε από την συνένωση τριών πρώην Καποδιστριακών Δήμων. Επιπλέον τους καλοκαιρινούς μήνες το πρόβλημα οξύνεται, δεδομένου ότι όπως πολύ καλά γνωρίζεται η περιοχή, η οποία είναι από τα παλαιότερα τουριστικά θέρετρα κοντά στην Αθήνα και στο κέντρο της Ελλάδας, δέχεται ένα πολύ μεγάλο όγκο επισκεπτών. 
 
Παρακαλώ όπως κρίνοντας με αίσθημα αυξημένης κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας, το οποίο σας διακρίνει, δώσετε λύση στο χρονίζον πρόβλημα με την άμεση κατάρτιση του οργανισμού λειτουργίας του Κ.Υ. Καμένων Βούρλων, και την στελέχωση του με επαρκές ιατρικό & νοσηλευτικό προσωπικό έτσι ώστε να μετατραπεί από ένα απλό Αγροτικό Ιατρείο, που είναι σήμερα, σε ένα σύγχρονο Κέντρο Υγείας, επιτελώντας τον αρχικό σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε, παρέχοντας τις αναγκαίες βασικές υπηρεσίες υγείας στους πολίτες. 

Είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε πρόσθετη πληροφορία και συνεργασία μαζί σας.>>

2 σχόλια:

  1. Φίλε Θωμά αυτοί που βρίσκονται σε θέσεις ευθύνης -όπως αυτή του Αντιπεριφερειάρχη- δεν εκφράζουν απλώς τις ανησυχίες τους. Αντίθετα αυτοί ως υπεύθυνοι σε θέση ευθύνης ΑΠΑΙΤΟΥΝ και ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ δυναμικά τα δίκαια για τους πολίτες του τόπου τους. ΔΕΝ εκλιπαρούν τον Υπουργό του κόμματός τους για να μην του χαλάσουν την καρδιά. Θα μάθεις σιγά σιγά...
    Ενας ψηφοφόρος σου από τη Λοκριδά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι να κανεις ενα κεντρο υγειας οταν εχεις νοσοκομειο στο ενα τεταρτο δρομο...αρκει ενας αγροτικος για τα φαρμακα...εκτος αν θες να βολεψεις τους ψηφοφορους σου!!\
    γιαυτο φτασαμε στα σημερινα χαλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου