Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

«Δράσης παράδειγμα τρανό, γι αυτό και τους τιμούμε!...» (βίντεο)

Για μια ακόμη φορά, η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών βράβευσε άτομα για την πολιτιστική, κοινωνική και συγγραφική προσφορά τους.


     
Του Γιώργου Νικολαϊδη  
(gnborn2shoot)

   
Στο Αρχονταρίκι της Μονής Αγίας Αναστασίας (15/1/12) και μετά το εμπνευσμένο κήρυγμα του χοροστατήσαντος πρωτοπρεσβυτέρου Στεφανόπουλου Χαράλαμπο, σε μια λιτή και απέριττη ειδική εκδήλωση, βραβεύτηκαν οι κ.κ. Τροχόπουλος Παναγιώτης καρδιολόγος - ερευνητής,  Τζανέτος-Πέτρος Κοντογούρης πρόεδρος NAMCO, Ασλανίδης Νικόλαος δημοσιογράφος ΕΤ3 και η κα Πεχλιβανίδου Ευαγγελία καθηγήτρια συγγραφέας.

Η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών αποτελεί τη συνέχεια μιας άλλης πρωτοβουλίας, της Ακαδημίας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού της Γερμανίας, που ιδρύθηκε το 1975 σε συνεργασία με Έλληνες και Γερμανούς επιστήμονες, με έδρα της το WUPPERTAL.

Είχε εκδώσει βιβλία για τη διδασκαλία της Ελληνικής γλώσσας, βράβευσε φιλέλληνες, Γερμανούς υπουργούς, τον Πρόεδρο της Γερμανικής Δημοκρατίας, καθώς και εκκλησιαστικούς άρχοντες και προσωπικότητες του Ελλαδικού χώρου. Για το έργο τους και την σχέση τους με την Ελλάδα.

Η Ακαδημία Κοινωνικών, Εθνικών και Πολιτιστικών Σχεδιασμών με Πρόεδρό της τον Δρ. Στεφανόπουλο Χαράλαμπο (πρωτοπρεσβύτερο), είναι αναγνωρισμένη από το Πρωτοδικείο (10773/2.02,) έχει 5564 μέλη επιστήμονες που συνεργάζονται με τις αρχές και υποβοηθούν όλους τους πνευματικούς οργανισμούς με τις εμπειρίες και τα συγγράμματά τους.

Όπως τονίζεται στο Δελτίο Ενημέρωσης-Πρόσκλησης της Ακαδημίας, κάθε τακτικό μέλος της εργάζεται επί θέματος της ειδικότητάς του που επιλέγει μόνος.

Η ανάπτυξη του θέματος γίνεται με βάση:
Α. Το παρελθόν
Β. Το παρόν
Γ. Τις εμπειρίες
Δ. Γνώσεις
Ε. Κοινωνικές, πολιτιστικές και Τεχνολογικές εξελίξεις
Στ. Τους παγκόσμιους αναπτυξιακούς δείκτες πορείας.

Οι εργασίες εκτυπώνονται από την Ακαδημία και αποστέλλονται σε πολιτειακούς, πνευματικούς και λοιπούς φορείς προς υποβοήθηση του έργου τους.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ
Αγ. Αναργύρων 6,55236 Πανόραμα Θεσσαλονίκης Τηλ. 2310344208

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου