Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Στην τελική ευθεία η πώληση της ΛΑΡΚΟ

Στην τελική ευθεία βρίσκεται συμφωνία για την πώληση της ΛΑΡΚΟ και σύμφωνα με πληροφορίες το θέμα θα έχει τελειώσει μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Φεβρουαρίου. Από βδομάδα μάλιστα αναμένεται η κινητικότητα να αυξηθεί και οι συσκέψεις, οι διαβουλεύσεις και οι διαπραγματεύσεις για την επιτυχή πώληση της επιχείρησης να ενταθούν.

Η αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ είναι θέμα προτεραιότητας για την κυβέρνηση Παπαδήμου και όλα δείχνουν πως το θέμα της πώλησης της εταιρίας θα κλείσει μέσα στο Φεβρουάριο αφού καιρό τώρα υπάρχει μεγάλη κινητικότητα προς αυτή την κατεύθυνση. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες καιρό τώρα η κυβέρνηση διαπραγματεύεται και ταυτόχρονα εργάζεται για να επιλυθούν τα όποια σημαντικά προβλήματα τα οποία δρουν ανασταλτικά και απωθούν τους επενδυτές (π.χ. μισθολογικό).

Οι όποιες δηλώσεις και δημοσιεύματα περί αναβολής της αποκρατικοποίησης για το τέλος του 2012, μάλλον προς εφησυχασμό των εργαζόμενων είναι, αφού οι τελευταίες και έγκυρες πληροφορίες κάνουν λόγο για άμεση πώληση τις επόμενες δυο τρεις εβδομάδες. 

6 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΚΡΙΤΖΑΠΗΣ. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΈΝΑ. Η ΛΑΡΚΟ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ. Η ΛΑΡΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΛΟΚΡΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΙ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οσο και να χτυπιεστε ειναι συμφωνημενα και υπογεγραμμενα στο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. Εδω καλουν τους εργαζομενους της ΛΑΡΚΟ να πανε σε συνελευση για να παρουν μετρα και αποφασεις και δεν πατα κανεις. Οι Χαλυβουργοι ηρθαν στην ΛΑΡΚΟ και καλεσαν τους εργαζομενους σε κοινη απεργια και αντισταση εναντια στα σχεδια της συμμαχικης κυβερνησης - Τοικας - ΕΕ για τον Ελληνικο κλαδο Μεταλλου. Αλλα ειναι τοσο τρομοκρατιμενοι και εγκλωβισμενοι που κανεις δεν κουναει ρουπι. Αυτη ειναι η αξια μας, αυτο ειναι το κουραγιο μας, αυτη ειναι η καταντια μας. Και κανεις του δεν ντρεπετε. Που ειναι το δηθεν ισχυρο σωματειο να καλεσει ολους τους εργαζομενους σε απεργια διαρκειας? Και αυτοι παιζουν ξεκαθαρο παιχνιδι συμπορευσης με την διοικηση και την Κυβερνηση και Τροικα. Παρτε το χαμπαρι!! ΛΑΡΚΟ 77 χρειαζομαστε και τπτ αλλο, να ακολουθησουμε το παραδειγμα των Χαλυβουργων. Ολη η ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΛΑΡΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΠΩΛΗΘΕΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΔΕΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΜΕ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ. ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και συ τι εισαι? Απεσταλμενος της ΤΡΟΙΚΑΣ? Η απεσταλμενος απ'τα κομματοσκυλα τα άλλα?
    Μαλλον δεν γνωριζεις τι συμβαινει στον κοσμο γυρω σου ή εσκεμενα κάνει αντι-εργατικη κριτικη. Ευκολος προβλεψιμος και λιγος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου