Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Αντρέας Λυκουρέντζος: Μήνυμα Νίκης - Θα είμαστε αυτοδύναμη κυβέρνηση


Επιτυχημένη χαρακτηρίζεται η εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε. Βοιωτίας, που είχε επίσημο ομιλητή τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής κ. Αντρέα Λυκουρέντζο.

Κόντρα στα σημεία των καιρών, δεν έπεφτε καρφίτσα στο κέντρο. Η οργάνωση από την ΝΟ.Δ.Ε. ήταν άψογη αλλά και το πρόσωπο του γραμματέα προσέλκυσε πολύ κόσμο.

O γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος από τη Λιβαδειά, όπου ήταν κεντρικός ομιλητής στην ετήσια εκδήλωση της ΝΟΔΕ Βοιωτίας ζήτησε την διερεύνηση της υπόθεσης των πλαστών στατιστικών στοιχείων του ελλείμματος το 2009 που οδήγησαν τη χώρα στο μνημόνιο.

Η ΝΔ υποστήριξε ότι στηρίζει την κυβέρνηση Παπαδήμου αλλά δεν συγκυβερνά, άφησε παράθυρο ανοιχτό στην παράταση της θητείας της και δεν σχολίασε την πρόθεση του Πάνου Καμμένου να ιδρύσει νέο κόμμα αν η ΝΔ ψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση.


Χαρακτηριστικό σημείο ήταν όταν ο γραμματέας ζήτησε από τους ψηφοφόρους και από τα στελέχη της Βοιωτίας, να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να επιτευχθεί η πολυπόθητη αυτοδυναμία ώστε να ορθώσει, επιτέλους, κάποιος το ανάστημά του απέναντι στα συνεχόμενα αποτυχημένα σχέδια της τρόικας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ως επίσημοι προσκεκλημένοι, τα στελέχη της ΝΔ από τη ΝΟΔΕ Φθιώτιδας κ. Β. Παπανάγνου με την κόρη της Νίκη υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλο, ο κ. Πανουργιάς και ο κ. Κοντοπάνος, και από το Δήμο Λοκρών η γιατρός και δημοτική σύμβουλος κ. Μ. Γεωργοπούλου, ο τ. Πρόεδρος του ΔΣ του πρώην Δήμου Δαφνουσίων κ. Α. Τσαρούχας, και ο πρώην Διοικητής του Νοσ/μείου Λιβαδειάς κ. Σ. Δάρας.


3 σχόλια:

  1. ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΕΟΙ ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΔΕΞΙΑ ΔΕΞΙΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η (ΔΗΘΕΝ) ΑΔΕΞΙΑ ΔΕΞΙΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ!...

      ...ΜΕΤΑ ΑΠΟ...

      ...ΤΗΝ (ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΈΝΑ) ΔΕΞΙΟΤΑΤΗ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου