Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ο.Γ.Ε. - Π.Α.ΜΕ. - Π.Α.ΣΥ. - Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. - Μ.Α.Σ.: Συγκέντρωση στο κατάστημα της Δ.Ε.Η. Λαμίας



Γυναίκα εργαζόμενη της μερικής απασχόλησης, της εκ περιτροπής εργασίας, της ανασφάλιστης- μαύρης εργασίας, της εργασιακής εφεδρείας, της ανεργίας,

Το μαύρο μέτωπο ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ-Ε.Ε-Δ.Ν.Τ., φέρνει νέα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που θα πλήξουν ακόμα περισσότερο τη λαϊκή οικογένεια, τη δική σου οικογένεια!

Η Γ.Σ.Ε.Ε προχωρά σε κοινωνικό διάλογο με τον Σ.Ε.Β. και τους άλλους εργοδότες δήθεν για να προασπίσει τα συμφέροντα των εργαζομένων.

Ξέρεις ότι η Γ.Σ.Ε.Ε στηρίζει τα συμφέροντα της αστικής τάξης, στην οποία εσύ δεν ανήκεις. Ο διάλογος αυτός έχει στόχο την κατάργηση της Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, έχει στόχο να κάνει ακόμα πιο φτηνή την εργατική δύναμη.
  

ΔΩΣΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΜΟ!!


Συμπορεύσου με την Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.) και τις συσπειρώσεις του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.), της Παναγροτικής Αγωνιστικής Συσπείρωσης (Π.Α.ΣΥ.), της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε.) , του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (Μ.Α.Σ.) διεκδικώντας:
   
·        αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν υγεία

·        κατάργηση του εισιτηρίου στα νοσοκομεία και της συμμετοχής στα φάρμακα και τις εξετάσεις

·        δωρεάν εξετάσεις για τις εγκύους και δωρεάν τοκετός

·        δωρεάν μαστογραφία χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή

·        δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για ανέργους

·        κανένας να μη μείνει χωρίς ασφάλιση

·        αποκλειστικά ενιαία δημόσια και δωρεάν παιδεία (ούτε ένα ευρώ από τους γονείς για βιβλία, θέρμανση ή μεταφορά των παιδιών)

·        κατάργηση του Φ.Π.Α. στα είδη βασικής ανάγκης (τρόφιμα, πετρέλαιο κ.α.), δεν είναι δυνατόν να πληρώνει την ίδια τιμή για το ψωμί, το γάλα, το κρέας, τα λαχανικά ο εργάτης, ο άνεργος και ο εφοπλιστής. Φορολόγηση του μεγάλου κεφαλαίου με 45%.
  
Πόσο θα ανεχτείς την αύξηση του πετρελαίου, τις μειώσεις μισθών-συντάξεων, τη δραματική υποβάθμιση της μόρφωσης των παιδιών σου, την ελλιπή έως ανύπαρκτη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τη διάλυση του δημόσιου νοσοκομείου και τις εργολαβίες και τις επιχειρήσεις που εισχωρούν στη δημόσια υγεία, τις απολύσεις, την αύξηση της Δ.Ε.Η., την επιβολή των χαρατσιών.

Οι εργάτριες, οι εργαζόμενες, οι λαϊκές οικογένειες δεν έχουν καμία ευθύνη για την καπιταλιστική κρίση. Οι φοροαπαλλαγές, οι επιδοτήσεις και οι εισφοροαπαλλαγές των βιομηχάνων, των τραπεζιτών, των εφοπλιστών δημιουργούν τα ελλείμματα  και την κρίση.

Στους αλλεπάλληλους εκβιασμούς της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ απαντάμε με οργάνωση και αγωνιστικότητα, με συσπείρωση στις ταξικές δυνάμεις. Καμία αυταπάτη και αναμονή. Οι εκβιαστές δεν σταματάνε αν δεν τους σταματήσουμε εμείς.

Συμμετέχουμε μαζικά με την Ο.Γ.Ε., το Π.Α.ΜΕ., την Π.Α.ΣΥ., την Π.Α.Σ.Ε.Β.Ε. και το Μ.Α.Σ.  στη συγκέντρωση στο κατάστημα της Δ.Ε.Η. Λαμίας την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 10:30 π.μ. όπου θα γίνει παράδοση λογαριασμών που έχει πληρωθεί μόνο η αξία της ΔΕΗ και δημοτικών τελών-ΕΡΤ μέσω τραπεζών.

Όλοι εκεί με φωτοτυπία του λογαριασμού και της απόδειξης πληρωμής. Δηλώνουμε μαζικά ότι δεν πληρώνουμε το χαράτσι και ξεκαθαρίζουμε ότι δεν θα αφήσουμε κανένα σπίτι λαϊκής οικογένειας χωρίς ρεύμα. Θα μας βρουν μπροστά τους.
  
Οι γυναίκες εργάτριες, εργαζόμενες, άνεργες αγωνίζονται, παλεύουν μέσα από το ταξικό λαϊκό κίνημα, το Π.Α.ΜΕ για μια κοινωνία άλλη χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, για λαϊκή εργατική εξουσία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου