Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Επείγουσα ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας για τους ασφαλισμένους...


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
Προς τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ
(πρώην ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ)
  
   Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας σας ενημερώνει ότι από 1/1/2012 οι ιατροί που έκαναν σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ έχουν δικαίωμα να σας εξετάζουν μέχρι εξαντλήσεως 50 ραντεβού εβδομαδιαίως χωρίς οικονομική υποχρέωση δική σας.
   Για το λόγο αυτό όταν κλείνετε ραντεβού με συμβεβλημένο ιατρό του ΕΟΠΥΥ θα πρέπει να διευκρινίζετε εάν θα εξεταστείτε εντός του αριθμού των ασθενών που δεν θα επιβαρυνθούν οικονομικά.
  
 Επιπλέον σας γνωστοποιούμε ότι δικαίωμα συνταγογράφησης και αναγραφής εργαστηριακών εξετάσεων και με αμοιβή 10Ε έχουν όλοι οι μη συμβεβλημένοι αλλά πιστοποιημένοι ιατροί που διατηρούν ιδιωτικό ιατρείο.

   Σε αυτούς περιλαμβάνονται οι ιατροί που μέχρι 31/12 είχαν συμβάσεις με τα ταμεία σας (ΟΠΑΔ, ΟΑΕΕ, ΙΚΑ, ΤΥΔΚΥ κλπ.) καθώς και όσοι ιατροί πιστοποιήθηκαν ή θα πιστοποιηθούν στο μέλλον για να συνταγογραφούν ηλεκτρονικά.

   Ο Ιατρικός Σύλλογος Φθιώτιδας παρακαλεί τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ να διευκρινίζουν τα παραπάνω πριν την επίσκεψή τους, για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους.

1 σχόλιο:

  1. τι κοροιδία είναι αυτή?
    10 ευρώ επίσκεψη στο γιατρό?
    και ο υδραυλικός παίρνει το 50άκι για πλάκα?
    ΝΤΡΟΠΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου