Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ: Κοπή πίτας της Δημοτικής Κοινότητας Λιβανατών και απονομή επαίνων σε φοιτήτριες και φοιτητές για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ


Το απόγευμα του Σαββάτου  της 7ης Ιανουαρίου 2012 έγινε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής  Κοινότητας Λιβανατών στο κατάμεστο από κόσμο  Δημοτικό κατάστημα στις Λιβανάτες. 
 

Πριν την κοπή της πίτας ο Δήμαρχος κ. Νικόλαος Λιόλιος, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, ευχήθηκε στους παριστάμενους για τη νέα χρονιά και έκανε, όπως είθισται, έναν μικρό απολογισμό για το παρελθόν έτος και παρουσίασε τις δράσεις και τα έργα που έγιναν και δρομολογούνται στην Δημοτική Ενότητα Δαφνουσίων.


     ΕΡΓΑ-ΔΡΑΣΕΙΣ  ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
-         Αποπεράτωση τριών αιθουσών του Λυκείου Λιβανατών
-    Πλακόστρωση αλιευτικού καταφυγίου τοποθέτηση πλακών και αλλαγή σπασμένων πλακών.
-         Τοποθέτηση 4 τεσσάρων  νέων ιστών γαλβάνιζε πλήρη με 16 δέκα έξι φωτιστικά λόγο επικινδυνότητας.
-         Αντικατάσταση και τοποθέτηση 3 τριών πιλαρ και πινάκων στο αλιευτικό καταφύγιο. Επισκευή ηλεκτρικής εγκατάστασης σε ιστούς και αντικατάσταση πινάκα στο πάρκο
-         Κατασκευή πίνακα και πίλαρ στην παραλία Σχοινιά .
-         Αντικατάσταση πινάκων στις γεωτρήσεις και επισκευή υδρευτικού συστήματος.
-         Τοποθέτηση συστήματος επικοινωνίας για τη στάθμη των δεξαμενών
-         Χλωρίωση –Αναλύσεις νερού συνεχείς
-         Συντήρηση και Καθαρισμό ρεμάτων
-         Συντήρηση αγροτικών δρόμων
-         Συντήρηση ασφαλτόστρωση
-         Λύση στην πλατεία
-         Φύτευση λουλουδιών στην πλατεία και παραλία
-         Συντήρηση πεζοδρομίου στην παραλία
-         Καθαριότητα
-         Γαλάζιες σημαίες( υπάρχουν προϋποθέσεις).
-         Παράδρομοι
-         Πληρωμές παλαιοτέρων υποχρεώσεων (εργολάβων ,αιρετών, προμηθευτών).


           ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ
-         Αποκατάσταση ζημιών παραλιακού δρόμου  Λιβανάτες –Ακρίτσα.
-         Βιολογικός καθαρισμός.
-         Πλακόστρωση Πεζοδρομίου και Φωτισμός Γυμνασίου Λυκείου.
-         Σύνδεση παροχών και αντικατάσταση παλαιών δικτύων Ύδρευσης
-         Κατασκευή Οστεοφυλάκιου νεκροταφείου.
-         Ανάπλαση κεντρικής  πλατείας (δενδροφύτευση).
  
Επιστέγασμα  της εκδήλωσης ήταν η απονομή επαίνων  σε φοιτήτριες και φοιτητές για την εισαγωγή τους σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, της Δημοτικής Ενότητας Δαφνουσίων.


Στην εκδήλωση συμμετείχε η βουλευτής Φθιώτιδας κ. Τόνια Αντωνίου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λοκρών κ.Ζαίμης Ανδρέας  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Τσέρτος Κωνσταντίνος, Καρατράντος Βασίλειος, Μπονόβας Ιωννης και Τσοχαντάρης Δημήτριος, οι Δημοτικοί  Σύμβουλοι κ.κ Θεοδοσίου Ιωάννα, Κολομτσάς Ηλιας, Κούρος Αλέξανδρος Περλεπές Μιχάλης, Πάσσας Κωνσταντίνος, Σούλιας Κωνσταντίνος, Γεωργοπούλου Μαρία, και οι πρόεδροι των Δημοτικών και Τοπικών κοινοτήτων κ.κ Κατσούλης Ανέστης, Τσαρούχας Κωνσταντίνος, Ρουμπής Γιώργος, Λιάρτης Ιωάνης.    

30 σχόλια:

  1. Ομορφαντρα μου ηταν καιαλλοι δημοτικοι συμβουλοι,δεν πειραζει.Που να θυμασαι αλλωστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H KOΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΗΤΑΝ Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ,ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΦΤΑΙΞΙΜΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ.Η ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΝΑ ΠΡΟΛΟΓΙΣΕΙ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΕ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΕΧΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ,ΕΨΑΧΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΕΞΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΜΗΧΑΝΗ.ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Η ΚΑΗΜΕΝΗ,ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ.ΟΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΡΑ [ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ].ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ....ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗ[ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΦΟΥ ΚΡΑΤΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ].ΜΕΓΑΛΕ ΛΙΟΛΙΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΒΡΗΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η αδυναμία τους να συντάξουν έστω και μία ολοκληρωμένη πρόταση ώστε να απορροφήσουν κονδύλια μέσω των διάφορων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Χαρακτηριστικό στοιχείο της παντελούς έλλειψης εξειδίκευσης στο δυναμικό των δήμων της χώρας, Και για να μην νομίζουμε ότι αυτά ανήκουν στο προμνημονιακό παρελθόν μας, αξίζει να σημειώσω ότι πρόσφατα ψηφίστηκε τροπολογία από την Ελληνική Βουλή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δημάρχους να προσλαμβάνουν ως συμβούλους και άτομα που δεν έχουν κανένα πανεπιστημιακό τίτλο. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης είχε δημοσιοποίηση την ετήσια έκθεση προόδου με ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία ειδικά για τη χώρα μας που αφορά το μορφωτικό επίπεδο στην Ελλάδα, Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ και σε ηλικιακό εύρος 25 με 64 ετών το 56% δεν είχε ανώτερη εκπαίδευση, το 29% είχε μετα-λυκειακή αλλά όχι τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 16% μόλις είχε ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές απο το 2009 τα ποσοστά αυτά έχουν μεταβληθεί αισθητά. Το 39% του πληθυσμού δεν είχε ανώτερη εκπαίδευση, το 38% είχε τελειώσει το λύκειο αλλά όχι πανεπιστήμιο και το 24% είχε τελειώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την άνοδο τα ποσοστά μόρφωσης στη χώρα μας είναι ακόμα κάτω από τον μέσο όρο της ευρωζώνης.
      LOKROS

      Διαγραφή
    2. Η αδυναμία τους να συντάξουν έστω και μία ολοκληρωμένη πρόταση ώστε να απορροφήσουν κονδύλια μέσω των διάφορων ευρωπαϊκών προγραμμάτων, Χαρακτηριστικό στοιχείο της παντελούς έλλειψης εξειδίκευσης στο δυναμικό των δήμων της χώρας, Και για να μην νομίζουμε ότι αυτά ανήκουν στο προμνημονιακό παρελθόν μας, αξίζει να σημειώσω ότι πρόσφατα ψηφίστηκε τροπολογία από την Ελληνική Βουλή η οποία δίνει τη δυνατότητα στους δημάρχους να προσλαμβάνουν ως συμβούλους και άτομα που δεν έχουν κανένα πανεπιστημιακό τίτλο. Ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης είχε δημοσιοποίηση την ετήσια έκθεση προόδου με ορισμένα πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία ειδικά για τη χώρα μας που αφορά το μορφωτικό επίπεδο στην Ελλάδα, Σύμφωνα με την έκθεση του ΟΟΣΑ και σε ηλικιακό εύρος 25 με 64 ετών το 56% δεν είχε ανώτερη εκπαίδευση, το 29% είχε μετα-λυκειακή αλλά όχι τριτοβάθμια εκπαίδευση, ενώ το 16% μόλις είχε ολοκληρώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές απο το 2009 τα ποσοστά αυτά έχουν μεταβληθεί αισθητά. Το 39% του πληθυσμού δεν είχε ανώτερη εκπαίδευση, το 38% είχε τελειώσει το λύκειο αλλά όχι πανεπιστήμιο και το 24% είχε τελειώσει τις πανεπιστημιακές του σπουδές, αξίζει να σημειωθεί πως παρά την άνοδο τα ποσοστά μόρφωσης στη χώρα μας είναι ακόμα κάτω από τον μέσο όρο της ευρωζώνης.
      LOKROS

      Διαγραφή
  3. ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ;
    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΒΑΛΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ. ΓΙΑ ΜΠΟΥΓΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ.
    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΕΒΡΙΣΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ. ΟΥΤΕ ΤΩΝ ΠΣΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ. ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.
    ΚΑΛΑ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ; ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟ; ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O ΣΑΡΡΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΜΟΣ.ΕΧΕΙΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ.ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.ΜΙΑ ΣΤΥΛΙΔΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΗΣ.ΕΜΕΙΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΑΓΡΙΕΒΟΜΑΣΤΕ.ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΦΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.ΟΛΗ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΟΙΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕ.ΜΑΓΝΗΤΙΖΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΠΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΗ ΠΙΤΑ?ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΚΟΨΕ ΠΕΡΑ. ΤΟΝ ΜΠΛΑΚΥ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ?ΒΡΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΩ ΠΩ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΑ!!!
    ....ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΜΑΚΕΤΕΣ!!!!!!!

    ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ "ΕΡΓΩΝ" ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΣΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΟΙ Κ. ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ,Γ. ΠΑΠΑΜΑΡΚΟΥ,Δ. ΣΟΥΛΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Γ.ΡΟΥΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΑΙ, ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ;
      ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΕΛΛΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΤΡΑΝΤΟΣ;
      ΤΟ ΘΕΜΑ ΗΤΑΝ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ, Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΌΤΗΤΑ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ.
      ΤΕΛΟΣ ΚΑΛΩΣ Ή ΚΑΚΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΛΙΟΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΠΙΤΕΣ, ΒΡΑΒΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ.
      ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ...

      Διαγραφή
  11. ΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΈΝΑ ΣΧΌΛΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΒΟΙΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΔΩΣΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗ ΣΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΤΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΞΕΡΟΥΜΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΑΙ ΠΟΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΑΤΕ ΛΙΒΑΝΑΤΑΙΟΙ.ΜΙΑ ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΕΣΚΙΣΕ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΧΑΤΕ 95% ΕΣΑΓΩΓΗ ΣΤΑ ΤΕΙ ΜΕ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 10 ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ[ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΟ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙ].ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΙΧΑΝ ΞΑΝΑΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΑ? ΜΟΝΟ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ. ΓΙΑΥΤΟ ΟΙ ΛΙΒΑΝΑΤΑΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΘΕΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟΘΕΩΣΕ ΤΟΝ ΛΙΟΛΙΟ ΒΛΑΚΕΣ ΠΑΣΟΚΟΙ.ΑΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΑΝ,ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΟΧΙ ΟΛΑ ,ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΥΧΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΗΨΕ ΤΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΙΥ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΟ ΚΟΙΝΟ.ΤΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ?ΕΙΔΕΣ ΛΙΟΛΙΕ ΤΙ ΠΗΡΕΣ ΣΤΗ ΛΙΒΑΝΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΙΑΛΑΤΖΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΑΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΘΑΙΝΕΣ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΟ ΕΡΓΟ"ΑΛΛΑΓΗ ΠΙΝΑΚΑ"ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ.ΤΟ ΕΡΓΟ "ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ"ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ.ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΕΛΟΣ,Ο ΠΑΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ" ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ;ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΧΛΩΡΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ "ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ"ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ"ΝΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΤΕΙ ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΟΥΣΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. κάποια εργα ειναι συνεχιζόμενα (πχ η υδρευση ξεκίνησε επί πασσα και οι αιθουσες από μαυροειδη)τα εργα στο αλιευτικο πρεπει να ειναι από το Λ.Τ)η χλωριωση ειναι πάγια ευθυνη του δήμου τα ρέματα,η καθαριότητα και η συντηρηση των δρόμων ειναι και πάλι αυτονοητα εργα του Δήμου.ΤΟΤΕ ΓΙ Α ΠΟΙΑ ΕΡΓΑ ΜΙΛΑΜΕ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ΥΠΟΔΟΜΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΑΤΟΥ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ "ΠΑΙΞΤΟ"ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΠΑΣΟΚ,ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΣ,ΒΕΝΙΖΕΛΟΥΣ,ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΘΙΑΣΟ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΟΥΝ ΠΑΣΟΚ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΓΡΟΤΕΣ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΟΨΑΜΕ ΠΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΚΙΤΣΑ,ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΡΓΑ.ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ,ΕΙΠΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΠΕ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ[ΜΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΠΕ],ΤΗΝ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑ,ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Κ.Τ.Λ.ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΑΣΟΚ,ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΑΣΕΓΕΣ ΕΚΛΕΓΟΤΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΩΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΘΣ.ΟΥΤΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ.ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΩΝ,ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ,ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΑΛΙΣΤΑ... ΟΤΑΝ Η ΤΟΝΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΡΑΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ "ΝΕΟΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟ" ΤΣΩΝΗ... ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ...

      Διαγραφή
  23. παντως συμπολιτες μου τα οστεοφυλακια θα μας τα κανει συγουρα να ειστε βεβαιοι εχουν παρει γραμη τα παιδια θα φτιαξουν σε ολη τη λοκριδα ''ιδη εφυγε το πρωτο γραμματιο!!!!!!!!!!!!!!ετσι μελοντικε αντιδημαρχε αταλαντινε ΄΄΄΄΄΄΄οσο για τα υπολυπα εργα απλος ενα ξεσκονισμα θα κανεις ,αρε αρχοντες λιβαναταιοι σταμελος πασας μαυροηδης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τη μας λες και δεν εσχινεσε ΄!εργο ειναι ηχλωριοση του νερου ΄΄ητο μαζεμα των σκουπιδιων ΄΄εχουν ακριβεινη και οι ντοματες ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεμην ψαχνεις μακακες στη λιβανατα μπουλη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. κυριε δημαρχε λοιπαμε σε στηρηξε οκοσμος περιμενοντας να αλαξει κατι αλλα ΄΄΄΄΄ξεχνας οτι η διαφορα ψιφων ηταν μολις 35 απο ενα δημαρχο που ει χε και φυσιολογικη φθορα..τον κυριο σκαμπερδοπουλο εεε για προσεξε ηεχεις αχρηστους συμβουλους που σου χαιδευουν τα αυτακια η εισαι αλαζονας ηεχεισ καλουσ αυλοκολακες να μη λες πως δεν σου τα λεγανε !!!!! να θυμασε αυτο θα πεσεις σε λακο... κοντα εισαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΣΟ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΝΥΧΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΠΟΔΑΡΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΤΑΜΕΛΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ "ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ"ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ+ΛΙΟΛΙΟΣ+ΤΣΟΧΑΝΤΑΡΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ,ΣΤΟ ΖΑΠΕΙΟ,ΣΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΑΣΕΓΕΣ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΡΙΒΕΛΕΓΚΑ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ.ΠΕΣ ΟΤΙ ΘΕΣ ΠΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΛΑΡΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΗΤΡΙΕΣ.ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου