Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Η ΛΑΡΚΟ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΕΩΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΟΚΡΩΝ 450.000 ΕΥΡΩ



Προκλητική αφέλεια,πολιτική αιχμαλωσία ή και τα δύο μαζί των Διοικήσεων του τέως Δήμου Οπουντίων και της τέως Κοινότητας Λάρυμνας είχε ως αποτέλεσμα, η ΛΑΡΚΟ για 15 χρόνια συστηματικά να εισφοροδιαφεύγει εις βάρος των συμφερόντων του τόπου που δραστηριοπιείται.

Σήμερα ο Δήμος Λοκρών με μια πολιτική απαιτήσεων μέσω δικαστικής οδού εισέπραξε τα πρώτα χρήματα έναντι χρεών και συνεχίζει με όλες τις νόμιμες ενέργειες για την είσπραξη των υπολοίπων οφειλών.

Η ΛΑΡΚΟ είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις και όλοι μας γνωρίζουμε και εκτιμούμε απεριόριστα την εταιρεία των 2.000 εργαζομένων και την τεράστια συμβολή της στο χώρο της οικονομικής ανάπτυξης της περιοχής μας.


Αυτό όμως δεν φθάνει, η ΛΑΡΚΟ πρέπει έμπρακτα να αποδεικνύει την ευαισθησία και την αλληλεγγύη της απέναντι στην τοπική κοινωνία και την Δημοτική Αρχή που την εκπροσωπεί.

Για τον λόγο αυτό η ΛΑΡΚΟ από τώρα και στο εξής θα πρέπει να καταβάλει τις οικονομικές υποχρεώσεις της προς τον Δήμο όπως όλοι μας, να αλλάξει την λανθασμένη αντίληψή της για τον Δήμο και μαζί να χαράξουν ένα σχέδιο επίλυσης της υπόθεσης των οφειλών με όρους λογικής και κάποιων αμοιβαίων συμβιβασμών.

ΑΡ. Κ. ΚΟΥΡΟΣ
Εφ. "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ"

6 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ 450.000 ΕΥΡΩ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο δημος πηρε αυτα τα χρηματα απο την λαρκο με σκοπο να κανει εργο στο μαρτινο και στην λαρυμνα.που ειναι αυτο το εργο,θα το δουμε ποτε?ουτε το σπασμενο κομματι του δρομου μαρτινο-λαρυμνα δεν επισκευασε και εχουν σπασει ολα τα αυτοκινητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΕΡΓΑ. ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΚΟ ΠΗΡΕ 450 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φίλε Αριστείδη δεν είσαι ανάμεσα στους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ και όταν τα χρήματα τα διαχειρίζονται άχρηστοι όπως γνωρίζεις καλύτερα από τον καθένα ίσως είναι σαν να μην εισπράχθηκαν ποτέ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eλπίζω τα χρήματα της ΛΑΡΚΟ να αξιοποιηθούν σωστά και να φτιαχτεί ο δρόμος Μαρτίνου-Λάρυμνας πριν συμβεί θανατηφόρο ατύχημα και ως συνήθως επιρρίψετε τις ευθύνες σε άλλους.Τα χρήματα ανήκουν στον πρωην Δήμο Οπουντίων και εκεί πρέπει να χρησιμοποιθούν .Θα το δούμε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου