Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2011: ΕΝΑΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ

Είναι η πρώτη και μοναδική δημοτική αρχή της περιοχής με συνολικό έργο, μέσα σε ένα ολόκληρο χρόνο, το απόλυτο μηδέν!!! 

ΠΟΤΕ εδώ και 30 χρόνια δεν είχαμε ξαναδεί και αντιμετωπίσει τέτοια ανικανότητα και αδιαφορία από δημοτική αρχή.

Ένας χρόνος πέρασε χωρίς το παραμικρό έργο για την περιοχή. Ο ένας αυτός χρόνος που πέρασε τον  χαρακτήρισε η απόλυτη ανικανότητα και η αφασία της δημοτικής αρχής.

Ούτε ένα έργο δεν ξεκίνησε στο δήμο, αλλά και ούτε ένα έργο των προηγούμενων δεν συνεχίστηκε. 

Ο δήμος παραμένει παρατηρητής των εξελίξεων σε όλα τα επίπεδα. Η έλλειψη γνώσεων, η ασχετοσύνη με το αντικείμενο και η ανικανότητα ήταν εμφανής και με το παραπάνω στον ένα αυτό χρόνο που πέρασε.

Ας δούμε κάποια από τα "έργα" όπου ο δήμος διέπρεψε τον χρόνο που πέρασε:


ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ: Ούτε ένα μέτρο επέκτασης του δικτύου. Η καθημερινή εικόνα των συνεχόμενων έργων των προηγούμενων 10 ετών δεν υπάρχει πια. Κοντεύουμε να την ξεχάσουμε. Μετά από 10 χρόνια συνεχούς προσπάθειας το έργο σταμάτησε -διεκόπη- με αυτή τη δημοτική αρχή.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ: Καμία ενέργεια. Ούτε τα μηχανήματα (τα οποία ξέρουν ότι έχουν μεταφερθεί από τον εργολάβο και έχουν εγκατασταθεί αυθαίρετα στο βιολογικό των Κ.Βούρλων) δεν διεκδικούν από τον εργολάβο. 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΔΗΜΟΥ: Ακόμη -μετά από ένα χρόνο- δεν έχουν καταφέρει να κάνουν τις υπηρεσίες να λειτουργήσουν αποτελεσματικά. Η ανικανότητα σε όλο της το μεγαλείο!

ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ: Τι να πει κανείς... Ο καθένας βλέπει την εικόνα μπροστά στο σπίτι του και στην επιχείρησή του. Μπάχαλο! Η υπηρεσία υπό διάλυση. Τα σκουπίδια βουνό πραμένουν για μέρες στους κάδους, μέσα κι έξω από αυτούς. Πανηγύρι για τα αδέσποτα!

ΥΔΡΕΥΣΗ: Ούτε ένα μέτρο αντικατάστασης του παλαιού δικτύου. Και όπου "σπάει" σωλήνας του δικτύου παραμένει λακκούβα-κρατήρας για να θυμίζει το έργο αποκατάστασης της βλάβης.

ΟΔΟΠΟΙΊΑ:  Ούτε ένα μέτρο νέου δρόμου δεν έγινε. Συντήρηση στο υπάρχον οδικό δημοτικό δίκτυο: μηδέν!!! Ούτε μία λακκούβα δεν κατάφεραν να κλείσουν σε ένα ολόκληρο χρόνο. Ούτε ΜΙΑ!!! Οι δρόμοι ουδέποτε ήταν σε τέτοιο χάλι. Εμείς βέβαια πληρώνουμε φόρους και τέλη για να έχουμε δρόμους που να μην φθείρουν τα αυτοκίνητα μας υποτίθεται.

ΝΕΟΛΑΪΑ: Για πρώτη φορά στο περιθώριο μετά από πολλά χρόνια. Τα Το.Συ.Ν. δεν λειτουργούν και ο δήμος έχει απαξιώσει εντελώς το θεσμό. Οι νέοι όχι μόνο είναι στο περιθώριο, αλλά συκοφαντούνται και από πάνω με συστηματικό τρόπο από τον δήμο.

ΑΝΕΡΓΙΑ-ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: Η ανεργία καλά κρατεί. Οι θέσεις εργασίας που έταζαν προεκλογικά όχι μόνο δεν ήρθαν, αλλά μειώθηκαν και αυτές που υπήρχαν.

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ: Κατά τον προηγούμενο χρόνο ήταν ο μόνος τομέας που είχε φουλ ανάπτυξη στη περιοχή μας. Ληστείες, φόνοι, ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά, όλα σε αύξηση κατά 2000%!!!

ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ: Ούτε ένα μέτρο, ούτε μία πρόβλεψη, ούτε μία ιδέα για την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας. 

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Αμαχητί άφησαν όλες τις δημόσιες υπηρεσίες της περιοχής μας να κλείσουν επειδή αυτό ήθελε η κυβέρνηση. Εφορία, ΟΤΕ, Α΄ και Β΄ Δ/νσεις Εκπαίδευσης, κτλ... Και έρχονται κι άλλα λουκέτα υπηρεσιών... Πάμε Λαμία; 

ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΕΝΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: To έργο έχει σταματήσει από την πρώτη μέρα της ανάληψης καθηκόντων του δημάρχου. Γιατί; Πολλοί μιλούν για ...διαφωνία δημάρχου με τον εργολάβο. Διαφωνία γιατί; Πάνω σε τι; Τι έχουν να μοιράσουν; Ποιος ξέρει... Θα δούμε...

ΑΓΡΟΤΕΣ: Ούτε το γραφείο ενημέρωσης εκ Βρυξελλών έγινε, ούτε τίποτε άλλο. Οι αγρότες βράζουν στο ζουμί τους. Σε δυο χρόνια χρόνια που θα κοπούν οι επιδοτήσεις οι αγρότες θα βρεθούν μόνοι τους να αντιμετωπίζουν τη φτώχεια τους. Καμία ουσιαστική πρόβλεψη για ενημέρωση και οργάνωση.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: Καμία απολύτως ενέργεια. Ο δήμος έχει παραδεχτεί την ανικανότητα του να διαχειριστεί το πρόβλημα των σκουπιδιών μας (ναι των δικών μας σκουπιδιών) και περιμένει να το διαχειριστούν και να το λύσουν άλλοι δήμοι. Έργο μηδέν.

ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ: Παρά την υπόσχεση για λουκέτο εντός 100 ημερών ο δήμος συνεχίζει να χρησιμοποιεί την παράνομη χωματερή και να επιβαρύνει το περιβάλλον για εκατοντάδες χρόνια. Έργο μηδέν.

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ: Να περιμένει... έχουμε και προβλήματα...

Και για να μην τους αδικούμε όλους και πέφτουν ευθύνες σε άλλους που δεν έχουν ουσιαστικά και άμεσα καμία ευθύνη: Απόλυτα υπεύθυνος είναι ο δήμαρχος και μόνο ο δήμαρχος. Αυτός και μόνο αποφασίζει ελέω Θεού για όλα όσα γίνονται ή όχι στο δήμο. Όλη η ανικανότητα ανήκει αποκλειστικά σε αυτόν.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας έχουν παγιδευτεί σήμερα σε μία παράταξη που τη χαρακτηρίζει η πλήρης ανικανότητα του επικεφαλής της. Να δούμε όμως πόσο θα αντέξουν...

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΟΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΈΝΑ -ΜΌΝΟ ΕΝΑ- ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΕΡΔΙΖΕΙ... 

ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΉΣΕΙΣ -ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ- ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ. 

17 σχόλια:

  1. μπορειτε να ανατρεξετε στο παρελθον του κυριου δημαρχου συνεταιρισμοι πασεγες ομαδες προσωπικη επιχειρηματικοτητα και να βγαλετε τα συμπερασματα σας. αλλα ολα ηταν ηδη γνωστα πριν τις εκλογες. τωρα γιατι σας κακοφενεταί δεν σας περασε απο το μαιαλο γιατι μερικοι δεν τον ακολουθησαν στις εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΑΝ ΕΚΑΝΕ ΕΡΓΟ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ Η ΟΧΙ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΩς ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: (Α) Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΗΜΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΚΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥς ΜΙΚΡΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΛΟΚΡΙΔΑΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ (Β) ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ (ΧΥΤΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ) ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ... ΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ...
    ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΥΤΑ. ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙ ΣΚΑΜΠΕΡΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΑΝ...
    ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΧΥΤΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΥΤΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΥΤΑ.
    ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΧΥΤΑ;
    ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΧΥΤΥ...
    ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΛΙΟΛΙΟΥ.
    ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟ...
    ΜΟΝΟ ΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΦΕΡΕ ΤΗ ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΤΑΝ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ....ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΠΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΧΗΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΡΑΦΕΡΕΙ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΑΙΓΟΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥ !!!!ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΙΝΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κριμα ρε γαμωτο δε βγηκε δημαρχος ο αγγελουσης ο γνωστης των παντων να ειχε λυσει ολα το προβληματα στο δημο λοκρων. η ανικανοτητα δεν οφειλεται στο δημαρχο η καθε δημαρχο αλλα στη μη συμμετοχη για την εκλογη του υποψηφιου δημαρχου αυτους διαλαξαμε αυτοι εκλεγησαν. και η ευθυνη ειναι ολων μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. AN EKΛΕΓΟΤΑΝ Ο ΑΓΓΕΛΟΥΣΗΣ ΘΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. MHΔΕΝ ΕΙΣ ΤΟ "ΠΗΛΙΚΙΟΝ" Κ. ΔΗΜΑΡΧΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAMENOΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΤΑΛΑΝΤΙΝΑΙΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΤΕ ΑΠ΄ΤΟΝ ΣΥΝΑΙΤΕΡΙΣΜΟ,ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ,ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ,ΤΗΝ ΠΑΣΕΓΕΣ,ΤΗΝ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥ Κ.Τ.Λ.ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΣΑΤΕ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΤΕ;ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΙΣ ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΞΑΝΑ ΛΕΩ ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ. ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ-ΤΡΙΑ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΕΤΕ (ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ - ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ) ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΟΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΑΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΛΑΔΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΥΡΙΕ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΠΙ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΩΝ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ; ΕΔΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΑΛΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!!! ΕΣΕΙΣ; ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ. ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΑΣ ΛΕΝΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΣΥ ΕΛΥΣΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ.ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ,ΜΑΛΕΣΙΝΑΣ,ΜΑΡΤΙΝΟΥ [ΕΜΑΘΑ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΕΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ],ΛΙΒΑΝΑΤΑΣ[ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΒΓΑΛΕΙ Ο ΜΑΥΡΟΕΙΔΗΣ 300000 ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΧΑΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ],ΕΣΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟΝ ΠΕΡΕΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΜΑΛΕΣΙΝΑ,ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΛΕΣΙΝΑ-ΘΕΟΛΟΓΟ [ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΛΕΤΕΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ]ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΡΤΙΝΟΥ-ΛΑΡΥΜΝΑΣ,ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ [ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΒΑΛΤΩΣΕ],ΤΟ Γ.Π.Σ.ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ [ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΕΛΕΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΧΕΔΟΝ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΦΛΟΥ].ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ [ΕΜΑΘΑ ΟΤΙ ΜΑΛΩΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΒΑΛΤΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ].ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου