Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΗ


  
Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Ιανουαρίου στο κλειστό Γυμναστήριο Αταλάντης το 1ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ".

Την  διοργάνωση ανέλαβαν το ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ του ΔΗΜΟΥ ΛΟΚΡΩΝ & ο Αθλητικός Σύλλογος ΛΟΚΡΟΣ με την υποστήριξη της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νοτίου Ελλάδας.

Συμμετείχαν 137 αθλητές και αθλήτριες από τους παρακάτω πέντε συλλόγους ΑΣ ΛΙΒΑΛΕΙΑΣ & ΟΡΧΟΜΕΝΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣΦΘΙΩΤΙΚΟ ΑΔΑΜΑΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ  (ΛΑΜΙΑΣ) και ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ.

Οργανωτικός Υπεύθυνος του αγώνα ο Καραντακλής Γεράσιμος Αντιπρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ.

   
Το παρόν στη διοργάνωση έδωσαν ο Δήμαρχος Λοκρών Νίκος Λιόλιος, η αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Λοκρών Βάγια Ευσταθία, ο πρόεδρος του ΔΣ του Δ. Λοκρών Ζαίμης Ανδρέας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κολομτσάς Ηλίας, Αγγελούσης Κώστας, Περλεπές Μιχάλης, Γεωργοπούλου Μαρία, Δουμπιώτης Γιώργος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Αταλάντης Κατσούλης Ανέστης.
  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2ο ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ "ΑΙΑΣ Ο ΛΟΚΡΟΣ".









5 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ κ. ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΒΑΓΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Α.Σ.ΛΟΚΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΦΑΝΗΚΕ Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΗΜΟ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΠΟΣ ΠΟΛΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχως το ΔΣ ΤΟΥ λοκρου δεν ενδιαφερεται για το αθλημα αυτο .....εχει δει το σταδιο παλι οσο κοσμο????ολα οσα εγιναν ηταν σταχτη στα ματια του κοσμου...???Αλλα και οι μαυροζωναδες σνομπαραν την διωργανωση!!!!Περυσι στη Λειβαδεια που εγινε το αντιστοιχο δεν εκπροσωπησε τους αθλητες που πηγαν εκει!!!Πιστευω να αλλαξει τακτικη και να δειξει περισσοτερο ενδιαφερον και φυσικα να αυξηθουν οι ωρες προπονησης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον ΑΣ ΛΟΚΡΟ για την διοργάνωση αυτή. Έδειξε οτι Ταεκβοντό δεν είναι μόνο μαύρες ζώνες, πόνος, δάκρυα και απογοήτευση! Κυρίως οι ...λιλιπούτειοι αθλητές που συμμετείχαν, με την αγωνιστικότητα τους και την πειθαρχημένη παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο, παρά τον μεγάλο χρόνο αναμονής λόγω των πολλών συμμετοχών, έδωσαν μαθήματα και έδειξαν ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ!!! Όσοι περίμεναν άλλα, ευτυχώς που απογοητεύτηκαν και θα ....τραβήξουν για άλλους αγωνιστικούς χώρους! Γι' αυτό είναι μεγάλος σύλλογος! Πάντα θα πρωτοπορεί και θα "διδάσκει" τι είναι ΑΘΛΗΤΙΣΜΌΣ!! ΓΙΑΤΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ!!!
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ
    ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ
    * ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ Ή ΟΧΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ‘’ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΦΑΙΝΕΤAI ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.
    * ΓΙΑ ΟΓΔΟΗ ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
    * Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΟΤΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ.
    * ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.
    * ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    * ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΘΗΤΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΖΩΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΟΙ ΔΥΟ (Ο ΤΡΙΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ).ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΝΟΜΠΙΣΜΟ, ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΝΗΛΛΗΜΕΝΩΣ.

    ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ
    Ο ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ.
    ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ:
    * ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΝΕΩΝ) ΒΟΛΕΙ
    * ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ (ΕΦΗΒΩΝ) ΜΠΑΣΚΕΤ
    * ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ
    * ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΑΜΕ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΑΙΔΩΝ ΚΑΙ ΕΦΗΒΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    * ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ (ΒΟΛΕΪ)
    * ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ

    ΕΜΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ !!
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ
    ΛΑΜΠΡΙΝΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου