Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Έβαλαν Φόρο Επιτηδεύματος σε... Πολιτιστικό Σύλλογο!!!

Ένας πολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος ασκεί εμπορική δραστηριότητα; Μάλλον όχι θα έλεγαν οι περισσότεροι αν όχι όλοι. Γίνεται ένας πολιτιστικός μορφωτικός σύλλογος να πληρώσει τέλος επιτηδεύματος; Σαφώς όχι θα έλεγε ο οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος.

Κι όμως η Δ.Ο.Υ. Αταλάντης έβαλε Φόρο Επιτηδεύματος σε έναν Πολιτιστικό Μορφωτικό Σύλλογο της Λοκρίδας!!!

Πρόκειται για τυχαίο λάθος της Εφορίας; ή μήπως πρόκειται για εσκεμμένο "λάθος" των υπαλλήλων από αντίδραση στο κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Αταλάντης;

Θα το δούμε αυτό στο άμεσο μέλλον από το αν και κατά πόσο είναι ή όχι μεμονωμένο περιστατικό. Αν το λάθος αυτό αποδειχτεί επαναλαμβανόμενο ή υπάρχουν άλλα παρόμοια λάθη, ε, τότε κάτι τρέχει με τη Δ.Ο.Υ. ...


Αν πρόκειται για τυχαίο λάθος είναι απαράδεκτο και δείχνει την ανευθυνότητα των οικονομικών υπαλλήλων του κράτους. Αν από την άλλη πρόκειται για εσκεμμένο "λάθος" είναι εγκληματικό να χρησιμοποιείται μία δημόσια υπηρεσία για να "εξυπηρετούν" τους σκοπούς τους οι διάφορες συνδικαλιστικές συντεχνίες. 

Δείτε το εκκαθαριστικό:


2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΥ. ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ "ΡΥΘΜΙΣΗ" ΧΡΕΩΝ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΙΔΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΙΜΑΤΙΩΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην μπαίνεις σ'αυτό το τριπάκι φίλε.
    όταν θα χρειαστεί να διεκπαιρεώσεις κάποια φορολογική σου υποχρέωση και θα πρέπει να πάρεις μια μέρα άδεια απ την δουλειά σου ή να χάσεις ένα μεροκάματο αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας και να τρέχεις στην Λαμία κι αν εξυπηρετηθείς σε μια μέρα με τόσο κόσμο που θα μαζευτεί και ίσως πρέπει να ξαναπάς, τότε να σε δω αν θα λες "καλά έκαναν κι έκλεισαν την Δ.Ο.Υ. της Αταλάντης".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου