Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα της Τόνιας Αντωνίου για τα Χριστούγεννα


Σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο που περνάει ο λαός μας και η πατρίδα μας το μήνυμα των Χριστουγέννων είναι ότι πρέπει να γίνουμε μια κοινωνία με περισσότερη δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις αντιξοότητες και τις κακουχίες της εποχής.

Το πνεύμα της αγάπης και της ελπίδας αυτών των ημερών αποτελεί μια αχτίδα αισιοδοξίας που μπορεί να φωτίσει το νου και να ζεστάνει τις καρδιές μας.

Εύχομαι από την καρδιά μου καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους τους συμπατριώτες μας και τις οικογένειές τους.





Τόνια Αντωνίου
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Φθιώτιδας

2 σχόλια:

  1. ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΕΥΧΕΣ
    ΤΗΣ ΤΟΝΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ & ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΑΤΖΕΛΗ

    Αγαπητές συντοπίτισσες,
    εκπρόσωποι του Φθιωτικού λαού στο Εθνικό κοινοβούλιο, διάβασα και έλαβα τις προσωπικές ευχές σας για τις εορτές των Χριστουγέννων και τις Πρωτοχρονιάς και σας ευχαριστώ γι΄αυτό.
    Κατά τα άλλα, που αναφέρετε στις λιτές αλλά πανομοιότυπες πράγματι ευχετήριες επιστολές σας (στο πνεύμα τις συγκυρίας), δεν συμφωνώ.
    Δεν συμφωνώ στο ότι…
    «... να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τις αντιξοότητες και τις κακουχίες της εποχής. » ή ότι «…παρά τις αντιξοότητες είναι σημαντικό να ανακτήσουμε την πίστη μας, τη σιγουριά, την προσμονή και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο» όπως λέτε
    Γιατί, δεν μπορείτε να ξεφύγετε από τις επιταγές των εντολέων και συγκυβερνητών που συνειδητά φέρατε στην χώρα (Δ.Ν.Τ. & Ε.Ε.) και που σκοπό έχουν με τη συναίνεσή σας, να πάρουν ό,τι παραγωγικό πλούτο υπάρχει ακόμα στην χώρα.

    Δεν συμφωνώ στο ότι…
    «……πρέπει να γίνουμε μια κοινωνία με περισσότερη δικαιοσύνη, ανθρωπιά και αλληλεγγύη». όπως λέτε.
    Γιατί, όχι πως ο λαός δεν το θέλει αλλά εσείς κάνατε ό,τι ήταν δυνατό, να πάτε, στο περιθώριο και στη πείνα, τους αδυνάτους, με μια ανάλγητη οικονομική πολιτική στο όνομα δήθεν να σώσετε την Χώρα, και βέβαια, ήταν συνειδητή η επιλογή σου της ψήφισης του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, των εφαρμοστικών νόμων , της επιβολής φόρων επί δικαίων και αδίκων, της μείωσης μισθών και συντάξεων, της υποθήκευσης της χώρας στους ξένους κατακτητές, και εν τέλει της αποσύνθεσης του παραγωγικού ιστού της χώρας.
    Συνειδητά υποστήριξες μια ενδοτική πολιτική της οποίας τα αποτελέσματα τα βλέπει όλος ο λαός.
    Δεν συμφωνώ με το…
    «Το πνεύμα της αγάπης και της ελπίδας αυτών των ημερών αποτελεί μια αχτίδα αισιοδοξίας που μπορεί να φωτίσει το νου και να ζεστάνει τις καρδιές μας» ή «…ας προσπαθήσουμε με συλλογικότητα και ενότητα να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις των καιρών και να δώσουμε από κοινού λύσεις στα προβλήματα». όπως λέτε
    Γιατί, με τις πράξεις σας ή τις παραλείψεις σας, έχετε φέρει σε απόγνωση μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού λαού και προπάντων την νεολαία, σε σημείο μάλιστα που δεν μπορούν να ονειρεύονται αλλά ούτε και να ελπίζουν! και όλα αυτά, γιατί, όχι μόνο δεν μπορείτε, αλλά και δεν θέλετε να υπερασπιστείτε την εθνική ακεραιότητα και την υπερηφάνεια του Ελληνικού λαού, επειδή αγωνιάτε για να δώσετε στους «τοκογλύφους» δανειστές μας, τα δήθεν χρωστούμενα, και δεν αγωνιάτε καθόλου για την κατάσταση που έχετε φέρει τους πολίτες.
    Αγαπητή, κατά τα άλλα συντοπίτισσά μου,
    είσαι και εσύ συνυπεύθυνη, που ανέχεσαι και στηρίζεις μέχρι και σήμερα αυτές τις πολιτικές και επειδή η αναντιστοιχία αυτών που υποσχεθήκατε στο Ελληνικό λαό, με αυτά που εφαρμόζετε είναι προφανής, ο μόνος δρόμος που ο λαός θα σας αναγκάσει να πάρετε, είναι η πολιτική σας «εφεδρεία-απόλυση».
    Χρόνια Πολλά και με Υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ'ευχαριστώ φίλε ανώνυμε που με εκφράζεις κι εμένα τόσο απλά και σταράτα με τις λίγες αράδες που κόπιασες να γράψεις γι αυτούς που ακόμα και τότε που θα ήθελαν να σου ευχηθούν χρησιμοποιούν τον γνωστό "ξύλινο λόγο" !
    Σου εύχομαι καλή χρονιά !
    Εγώ πάντως τους "χτίστες" που έχτισαν τόσα χρόνια αυτό που τώρα γκρεμίστηκε , δεν θα τους επαναπροσλάβω για να "ξαναχτίσουν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου