Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΠΕ ΣΤΥΛΙΔΑΣ- ΥΠΑΤΗΣ


Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια του κτηρίου πολλαπλών χρήσεων των σχολείων του Δήμου Στυλίδας στο «Πάρκο του Λαού» που πρόκειται μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Στυλίδας να μεταστεγαστεί το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Στυλίδας- Υπάτης. 

Στα εγκαίνια συμμετείχαν ο δήμαρχος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Στυλίδας, ο Περιφερειακός Διευθυντής Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, η παιδαγωγική ομάδα του ΚΠΕ Στυλίδας- Υπάτης, καθώς επίσης πλήθος κόσμου. Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με το γνωστό τραγουδιστή Πολύδωρα.

Η νέα υποδομή θα δώσει ώθηση στις δράσεις του ΚΠΕ για τους παρακάτω λόγους

Α) «Οικολογική μετακίνηση». Το κτήριο είναι δίπλα στο σταθμό του τρένου και οι μαθητές μπορούν να μετακινηθούν με το τρένο.

Β) «Εργασία πεδίου- βιωματικές δραστηριότητες». Η θέση του ΚΠΕ στο πάρκο του λαού και η εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα θα βοηθήσει στην εργασία πεδίου, απαραίτητο στοιχείο στην περιβαλλοντική εκπαίδευση.

Γ) Η αίθουσα εκδηλώσεων θα αποτελέσει πόλο πολιτισμού και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.



ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΕΝΩΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η εκλογοαπολογιστική συνέλευση και οι εκλογές της ΠΕΕΚΠΕ, στο νέο κτήριο του ΚΠΕ Στυλίδας-Υπάτης. Στην συνέλευση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί από όλη την Ελλάδα, οι οποίοι συζήτησαν θέματα σχετικά με την περιβαλλοντική εκπαίδευση και ψήφισαν το νέο συμβούλιο της Ένωσης

Εκ μέρους της παιδαγωγικής ομάδας
Η υπεύθυνη
Μαρίνα Παπαγεωργίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε γράφετε τα σχόλια σας με ελληνικούς χαρακτήρες (κεφαλαία ή μικρά). Επίσης παρακαλούμε πολύ να μην γράφετε υβριστικά σχόλια. Πάντα υπάρχει τρόπος να περιγράψετε μία κακή κατάσταση χωρίς ύβρεις.

Σχόλια με λατινικούς ή άλλους χαρακτήρες, όπως επίσης σχόλια υβριστικά και συκοφαντικά στο εξής θα διαγράφονται.

Παρακαλούμε λοιπόν τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε επίσης τα σχόλιά σας να είναι σχετικά με την ανάρτηση.

ΣΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΑΡΘΡΑ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ.

______________________________________ Αρχειοθήκη αναρτήσεων ιστολογίου